cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Минатата ноќ

clock-img

10.04.2010, 11:28

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Брзо да оздравите profesorice!
Јас синоќа спиев сама, мм беше службе3но на пат, и не се наспав убаво, многу ми беше широк креветотuser posted image user posted image user posted image

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

10.04.2010, 11:47

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

леле професорице, пак кај ве фати сите?!?! и дамјан како нина, не сака да пие сируп!! ние со плачење, вриштење и дававме сируп за слабокрвност.

Нина ноќеска спиеше многу мирно и можам да речам дека се наспав. Конечно и јас една ноќ да поспијам. Сабајле стана во 8!!! Чудо, обично станува во 7, некогаш и порано, па се шетам јас како зомби со неа низ дома.

прво мм го фати, па мене и Дамјан.user posted image user posted image user posted image сабајле му го дадов сирупот со мала количина сокче.и некако го испи.па по 15 минути доручкуваше.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

10.04.2010, 16:15

clock-img

denicka

pencil-img

620

sinoka skavme so mm da ni bide special night, ama ne fati nekoj strav i dvajcata, da ne pu napravime nesto na bebusot i se otkazavme user posted image pomooooos user posted image

Bless and you will be blessed!

clock-img

10.04.2010, 16:22

clock-img

Leonida

pencil-img

411

Само напред, ништо нема да му бидеuser posted image Што сте се уплашиле, па тоа си е сигурно внатреuser posted image

clock-img

10.04.2010, 16:36

clock-img

Leonida

pencil-img

411

Инаку, кога сме кај минатата ноќ, сакам да си се пожаламuser posted image
Госпоѓицата моја за прв пат заспа толку рано, односно околу 9 ипол (обично е 11 ипол), а јас си легнав околу 12 ипол. Ми беше страв од тоа каква ќе биде вечерта и кога ќе сака да стане затоа што подрани со легнувањето. Епа, си се разбуди околу 3 ипол за цицање и не сакаше после да продолжи затоа што она си се наспалаuser posted image Ќе полудев колку ми се спиеше, па со цицање, држење едно 2 саати успеав конечно да ја успијам. И така на разденување си продолживме со спиење, замислете дури до 7 ипол сабајлеuser posted image
Па не е фер!
btw уште ми се спиеuser posted image

clock-img

10.04.2010, 16:42

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

добредојде во клуботuser posted image
мојот ке прави 2 и пол год. а сеуште се понаша како бебе..по 100 пати станува,зашто?и тој не знае!
јас сум хронично ненаспана,како зомби сум,не знам само до дека ке терам вакаuser posted image

а јас..минатат ноќ,заспав како топ со него во 9,ама пред тоа, убаво ме измалтретира со квичење..после дупла доза во текот на ноктаuser posted image

clock-img

10.04.2010, 16:47

clock-img

Leonida

pencil-img

411

По некогаш сакам да ја оставам 2 дена некој да ми ја чува, а јас само да спијам без прекинuser posted image

clock-img

10.04.2010, 16:48

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

добредојде во клуботuser posted image
мојот ке прави 2 и пол год. а сеуште се понаша како бебе..по 100 пати станува,зашто?и тој не знае!
јас сум хронично ненаспана,како зомби сум,не знам само до дека ке терам вакаuser posted image

а јас..минатат ноќ,заспав како топ со него во 9,ама пред тоа, убаво ме измалтретира со квичење..после дупла доза во текот на ноктаuser posted image

и јас сум ист случај ама добро е што знам дека надица не е исклучок user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

10.04.2010, 16:55

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ИЗВОРНА ПОРАКА: Leonida

По некогаш сакам да ја оставам 2 дена некој да ми ја чува, а јас само да спијам без прекинuser posted image

си мислев и јас така дека ке спијам...а замисли се будев ко програмирана...нема веке ,тоа навика ми стана user posted image

clock-img

10.04.2010, 17:28

clock-img

acka p

pencil-img

35

mojot sin ima 5 godini i e beter nego bebe noke uste se budi i plae a nema poim zosto  i seuste jas lezam do nego dodeka da zaspie i nikako nemozam da go odviknam

clock-img

11.04.2010, 12:04

clock-img

Матеа

pencil-img

180

Се изнаспавuser posted image user posted image user posted image user posted image И денес сум суперрррррррррррuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2010, 12:12

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Jas minatata nok zaspav ko top vo 22h do sabajle ne se mrdnav dodeka mojava ne me probudi vo 7h a mene uste mi se spiese.user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

11.04.2010, 12:47

clock-img

Leonida

pencil-img

411

Излеговме на по едно пиво со мм и прујателите и околу 12 ипол се вративме дома. Си легнав одма затоа што знаев дека нема да можам да си поспијам од user posted image и сабајлево ме разбуди во 7 ипол user posted image user posted image

clock-img

11.04.2010, 13:08

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

user posted image user posted image

clock-img

11.04.2010, 13:12

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

...бевме сами со Марио и Миа. ММ си отиде на викендица во Мариово, како божемски да чисти за Првомајските празници, па се умори ептен и таму си заспа user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

15.04.2010, 08:52

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Е минатата ноќ беше огномет и тоа новогодишен.user posted image user posted image user posted image Да не биде безобразен постов ќе кажам само дека стварно сум му недостигала на мм.user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Mila na mama -- 15.4.2010 8:53:27 >

love u all

clock-img

15.04.2010, 08:55

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

спиев од 7 до 7user posted image user posted image user posted image сега и глава ме болиuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

15.04.2010, 08:56

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mila na mama

Е минатата ноќ беше огномет и тоа новогодишен.user posted image user posted image user posted image Да не биде безобразен постов ќе кажам само дека стварно сум му недостигала на мм.user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image          

clock-img

15.04.2010, 08:57

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mazot na mila na mamauser posted image user posted image user posted image
jas minatata nok si pominav fenomenalno na koncert na sergej cetkovic,od damna ne sum peela i igrala tolkuuser posted image baska i elena bila super kaj moite,samo pola saat placelauser posted image

Think Pink

clock-img

15.04.2010, 08:59

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mila na mama

Е минатата ноќ беше огномет и тоа новогодишен. Да не биде безобразен постов ќе кажам само дека стварно сум му недостигала на мм.

тоооооо Натке..... user posted image

clock-img

15.04.2010, 09:27

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

браво натке за вас двајца user posted image user posted image user posted image

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

15.04.2010, 09:35

clock-img

topce

pencil-img

523

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

еве и едно браво за Сергеј кој направи супер позитивна атмосфера вчера вечер.
од неговите балади направи цела сала да пее, ужива и да се разигра user posted image
јас отидов само со две песни, ама пријатно се изненадив.

clock-img

15.04.2010, 22:43

clock-img

omorfo89

pencil-img

215

zborev so decko mi na net i posle si zaspav user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 22:48

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Minatata nokuser posted image user posted image user posted image hehe... Minatata nok gledavme film so mm, potoa pocnavme da se galime, i da se galime, i da se... I se razbudi Sara i ne zaspa do 05:00 user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2010, 09:06

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Minatata nok otkako ja uspiv Moni, ja i mm se doteravme i si otidovme na vecera, povodot bese rodendenot na mm, mnooogu ubavo si pominavme, a jas bev mirna posto znam deka mama ja cuva Monika.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

Последни статии

article-img