за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
24.09.2010, 09:26
Палешка РР
7505
мама26 те молам без инсинуации. Навистина нема потреба од тоа.
24.09.2010, 09:30
mama26
3977
zasto paleska taka zboruvas?pa i tebe koga ti bese tesko pred nekoj den ikaza samo na edna i toa na pp? sto kazav loso?
24.09.2010, 11:56
ananikol
1568
Veke 4 meseci moeto bebuvce ne saka da cica,pa jas pravam golemi napori so izmolzuvanje kako moeto malecko bi go dobilo najdobroto. Vistina,imav problemi so tajming,so bradavici,noki i noki ne prospani mozlejki se....No sepak dobivase majcino mleko.Sekoj obrok po okolu 200ml izmolzuvav,imav dovolno mleko. Sega ke moram da go otkazam mlekoto poradi obilniot menzis treba da primam terapija kako bi se normalizirala.....strasno tesko se cuvstvuvam...
24.09.2010, 11:57
lukas
2148
minatata nok ke umrev glavata ke mi prsnese pa stegnav dva analgini pa eve sega sum bimbilj...mu velev na mm mi deka e od so mi bara dusickata ne vervase ako mi povervase nemase potreba da pijam analgin..
24.09.2010, 12:00
lukas
2148
.strasno tesko se cuvstvuvam...
nema za so da se cuvstvuvas tesko koga nesto se mora se mora ne e do tebe!!i jas go otkazav i jas neubavo se cuvstvuvav ama ete ednostavno ne sakase da cica igrase i me kasase...pozz,jas go doev celi 6 meseci,ne e ni mnogu a pak ne e nni malku,iako sakav barem do 9 meseci da go dojam..
24.09.2010, 14:08
big_mama817
1331
ананикол немој да очајуваш и да се нервираш твоето бебе го чувствува твојот немир и вознемиреност да мајчиното млеко е најдобро јас син ми почнав да му давам вештачко млеко пред 40 дена ист така добив рано менструација негде околу 30 ден и млекото ми ослабне па фала богу сњупер напредуваше и мене ми беше тешко бидејќи ми беше прво но откако почнав да му давам вештачко млеко забележав дека е помирен и дека супер напредува зато што и да е ќе помине битно тој да е здрав и добар а исто и ти поздрав
05.10.2010, 13:22
petra27
385
Bev na mekiciiii......se porodi jatrva mi,rodi devojce,inace vtoro detence i super si pominavmeeee......a posle toa nemozev da zaspijam,se seknav....
07.10.2010, 08:33
Viktori
5329
го барав мачето по цел стан. Прво ја поместувава комодата да го извадам, после креветот, после ми се пикна помеѓу парното, сега е позади сандачето за кондури лелеееееееееееее што ме снајдееееееее
ааа и капак се знае Мм се жало што сум донела толку мало маче!
07.10.2010, 13:09
Martins mom
3342
Минатата ноќ...мммммм...
07.10.2010, 15:32
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
Минатата ноќ...мммммм...
07.10.2010, 15:38
AnnaMolly RR
6409
А јас од 1 и пол до 5 и пол ноќеска се занимавав со Филип. Крени го во раце-спие. Легни го во креветче-не спие... Легни го на спална-спие. Префрли го во креветче-не спие...
07.10.2010, 16:18
*miki mami*
579
А јас од 1 и пол до 5 и пол ноќеска се занимавав со Филип. Крени го во раце-спие. Легни го во креветче-не спие... Легни го на спална-спие. Префрли го во креветче-не спие...
(Одговор на членот AnnaMolly)
исто веке втор ден незнам што му е
07.10.2010, 16:21
AnnaMolly RR
6409
Аздисуваат, ете тоа им е. Мене не ми прави вака често, во 4 месеци ова му е трет пат. Инаку од 9-10 до 6-7 сабајле спие.
07.10.2010, 21:16
soncogled
58
jadev palacinki vo Enriko i mi bese uzasno tesko na stomakot, nesto slagot ne bese kako sto treba
07.10.2010, 23:56
Anushka
1392
еее, па Сончоглед, следиот пат кај мене на палачинки. Ајде у ствари да направиме РР паланчикијада!
08.10.2010, 15:45
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka
еее, па Сончоглед, следиот пат кај мене на палачинки. Ајде у ствари да направиме РР паланчикијада!
Јас одма се приклучувам!
08.10.2010, 16:07
Anushka
1392
ааааајдееееее!!! еве, мм да оди негде на пат и доаѓајте. Ајде список: 1. Анамоли 2. Анушка 3.
08.10.2010, 16:31
amelbebe
1105
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka
ааааајдееееее!!! еве, мм да оди негде на пат и доаѓајте. Ајде список: 1. Анамоли 2. Анушка 3.amelbebe sama se pisav da ne se macis
08.10.2010, 22:47
AnnaMolly RR
6409
Ајде женчиња собирајте се за палачинки, мене уште од сега ми течат лиги.
08.10.2010, 22:54
baby mama
679
Не мора да се мачите да правите, еве јас ке Ви донесам. Под мојот стан има палачинкара и нон стоп мириса на палачинчиња.Доволна ми е миризбата исто како да сум јадела. Наутро станувам со мирис на палачинки,навечер легнувам пак со палачинките . Инаку прават нон стоп и носат по продавници не е онаква класична палачинкара за гости .
20.12.2010, 11:09
Natuska85
3613
Пошто морав да дадам репорт пред моите драги рингерајки пријателки за минатата ноќ, еве јасно истакнувам дека ништо не падна од тоа што си мислите,пошто и двајцата со мм уште во 23.00 кома бевме.Рано легнавме пошто сабајлево моравме и рано да станеме за на преглед.Само што околу 00.30 ми стигнала вознемирувачка порака од пријателка ми Беатрис а по инсистирање на пријателка ми Виктори со која ми се закнуваат дека за 15 мин ако не се појавам во бла бла клубот ќе ми будат скар .Среќа сабајлево што ја прочитав,пошто можеше синоќа и од моб. да се уклучам само да не ми се скар .Ете тоа е тоа
20.12.2010, 11:24
Viktori
5329
јас да пишам одма самоодбрана: И пишавме на Ната, у случај да и се мочка и после да не може да заспие!!! или да не заборави вода да пушти па да и се налути маж и
22.12.2010, 12:45
Viktori
5329
Минатата вечер - не ви кажувам што правев!
22.12.2010, 12:47
Natuska85
3613
еее не се важи Виктори