cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Минатата ноќ

clock-img

22.12.2010, 12:49

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Минатата вечер -  не ви кажувам што правев! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ауфф, со вакви прикаски не си играме user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

22.12.2010, 12:52

clock-img

strelec 8

pencil-img

420

imavme gosti majka so dete.lele moeto dete i toa drugoto koga se otkacija,se prevrtija.jas pocnav da se nerviram.koga si otidov neznaev od kaj da pocnam.mi kazav na mm da go zeme detete i da ne gi vidam eden cas dodeka da sredam.

clock-img

22.12.2010, 12:54

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Минатата вечер -  не ви кажувам што правев! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ауфф, со вакви прикаски не си играме user posted image user posted image user posted image

е шо сакаш бе? Да те лажам? Комплет: вагинален, анален и орален... не по овој редослед!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Шо можам да праам бе??? Или на РР или спијам! Трето нема откако сум јузер на РР. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 22.12.2010 12:55:27 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

22.12.2010, 12:57

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

15.01.2012, 11:00

clock-img

Snow Queen

pencil-img

302

со две другарки бевме на пица user posted image

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

clock-img

15.01.2012, 15:33

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

се натокмивме со мм да гледаме филм и... филмот нас не гледаше. За две минути во кома. 

Live and let live

clock-img

15.01.2012, 15:35

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

не можев да спијам од мака дека ми падна детето user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

15.01.2012, 15:41

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Andrej za prv pat mi krena temperatura....cela nokj dezurav...se mislev kako shto da napravam...eden kup soveti procitav a i mi kazaa,...sega za sega e dobar

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

15.01.2012, 20:16

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

бев на слава и со ќерка ми си легнавме во 1. како пак да си чекавме нова година.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

15.01.2012, 22:15

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

спиевме со Л. кај мајка ми

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

20.01.2012, 10:14

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Гледав ракомет,па бањање и па јадење сладолед околу полноќ

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

20.01.2012, 10:15

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Срам да ти е, Меланија! Што не ме викна и мене? Луѓе, ако ви се верува деновиве само сладолед ми се јаде!

А јас минатата ноќ добив и си се виткав од болки user posted image

Live and let live

clock-img

20.01.2012, 10:19

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Бевме на гости кај сестра ми..и двете „ѓаволчиња“ Никола и внука ми Ена го дигнаа цел комшилук во воздух.Толку викаа и трчаа, душа снемаа user posted image Кога си дојдовме дома Никола во секундата заспа..

clock-img

20.01.2012, 10:20

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Анна ќе те имам во предвид user posted image Мене вчера ми текна и си тркнав до Тинес,900гр. чоколадо/ванила за 99 денариuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

20.01.2012, 11:22

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Бевме на роденден во игротека и со душа чекав да си дојдеме дома да си легнеме, бев ептен комааааа а и што е најтрагично уште сум

Рани куче да те лае!!!

clock-img

20.01.2012, 16:24

clock-img

miana

pencil-img

6152

kerkami placese ceka vecer user posted image  imase grcevi

clock-img

21.01.2012, 12:09

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Се изнаспав убавооо. user posted image само еднаш се разбуди за цицањеuser posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

21.01.2012, 12:15

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Се изнаспав убавооо. user posted image само еднаш се разбуди за цицањеuser posted image user posted image

и јас , по неколку ноќи плачење ,

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

21.01.2012, 18:54

clock-img

temjana

pencil-img

1159

бевме на гости и им заспав, така слатко си отспав милинаuser posted image Во кола си продолжив да спијам и по скали се качував мижејки и одма во кревет се бапнав мм ми облекол пижами ама на тој дел не се сеќавамuser posted image user posted image Комирана сум луѓее помагајте кажувајте некој иљач оти вака не иде за срамои сумuser posted image

clock-img

22.01.2012, 12:18

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Минатата ноќ си останав сам во 12 по полноќ и си изгледав на раат едно бозаџиско филмче на интернет до кај 2 часот и супер ми беше!

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

22.01.2012, 12:52

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Za prvpat M spiese cela nok ne barase cicanje , se razbudi okolu 07 pobara voda i prodolzi da spie.Na mene ocite mi bea kako dazmlii user posted image ne mi se spiese se vrtev cela nok .Naviknata da stanuvam

Биди тоа што си

clock-img

08.02.2012, 13:19

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Вчера немаше струја кај нас ние со Никола си отидовме кај моите да си преспиеме. Се изнаигравме поштено, Никола не сакаше да спие, веројатно му беше чудно што не сме дома, успеавме да го легнеме дури во 12. А сабајлево, их, мераци..се будам и го чувсвувам мирисот на кафето. Татко ми ми сварил кафе и ме чекаше на утрински муабети. Их, колу ми недостига тоа user posted image

clock-img

08.02.2012, 13:26

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Zaspav!user posted image

clock-img

24.09.2012, 10:38

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

После два дена рмбање по дома оти кречевме, заспав толку бргу, како никогаш во животот..буквално во секунда.

clock-img

24.09.2012, 11:37

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Имавме епизода со повраќање, ама само еднаш и толку, веројатно нешто и се измешало во мешето....се изнасекирав за џабе....

Последни статии

article-img