cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Минатата ноќ

clock-img

12.12.2009, 22:12

clock-img

denicka

pencil-img

620

синока ми беше една депресивна ноќ. и така јас си плачев и си плачев и мм не му бесе јасно што ми е. ни јас незнаев баш ама битно си се изнаплакавuser posted image

Bless and you will be blessed!

clock-img

12.12.2009, 22:41

clock-img

Mamicka3

pencil-img

755

Е мене ќерка ми ме пукна да гледала храна и вино па така се до 1:30 е да на крај и се развикам па да легне да спие

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

clock-img

12.12.2009, 22:41

clock-img

STRUMFETA

pencil-img

566

Mi izgleda slicno na ova,ubivaj se od lulanje,stavi go vo krevet ,veke buden.....i se taka neznam kolku pati.Eve pak se budi :(

clock-img

14.12.2009, 09:15

clock-img

mami

pencil-img

8680

си плачев, си плачев, си плачев и не сум ни сетила кога сум заспала

clock-img

14.12.2009, 09:19

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

зошто mami, немој така што и да е, верувам дека ќе се реши..user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 09:19

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

мамиuser posted image user posted image user posted image
Немој вака понеделнички, ајде малку насмевка, што и да е ќе помине.user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

14.12.2009, 09:40

clock-img

bibi

pencil-img

124

аман бе мами, немој така.Гледај на посветлата странаuser posted image
Еве јас и моето бебенце во мене ти праќаме бакнежи и гушкиuser posted image user posted image user posted image user posted image

Бракот понесен од силите на љубовта станува полесен товар

clock-img

14.12.2009, 09:43

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2009, 11:11

clock-img

tereza

pencil-img

784

синоќа супер си поминав друштво,винце и љубовuser posted image user posted image user posted image затоа денес сум расположенаuser posted image user posted image user posted image  

clock-img

17.12.2009, 11:12

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

user posted image  !

clock-img

24.12.2009, 12:32

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

си игравме  сите тројца,после Марко си заспа ,а ние се гушкавме до доцна во ноктаuser posted image

clock-img

24.12.2009, 12:40

clock-img

mina_m

pencil-img

480

setavme niz prodavnici posto bea otvoreni 24 saati

clock-img

24.12.2009, 12:43

clock-img

mami

pencil-img

8680

поради претходно непроспаната ноќ, си легнавме (читај- се комиравме) уште во 10 сите тројца, следно будење, утрово за на работаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2009, 13:23

clock-img

nutelizza

pencil-img

357

Броев ситни пари по 1, 2, 5 ден и 10 за да ги укрупнам денес во банка. Очи ми светнаа

clock-img

24.12.2009, 13:26

clock-img

tereza

pencil-img

784

ние се гушкавме до доцна во ноктаuser posted image

исто и ниеuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил tereza -- 24.12.2009 13:30:02 >

clock-img

24.12.2009, 13:28

clock-img

ripce

pencil-img

2148

си легнавме во 12 часот... јас поспав до 3, па станав да учам... неколку ноќи така, очите ми се затвораат, многу ми се спие

clock-img

24.12.2009, 13:28

clock-img

tereza

pencil-img

784

ние се гушкавме до доцна во ноктаuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

исто и ниеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2009, 13:36

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

спиевме гушнати со 3 кога прв пат се разбуди Дамјанuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

24.12.2009, 13:38

clock-img

bojanas

pencil-img

187

Море море што сте станале романтични деновивеuser posted image !
Малку застуде, снегче и одма сите на гушкање до доцна во ноќтаuser posted image !
А што друго да правишuser posted image

Кајче мама тато дада јас и бато секој среќен пее дури ветре вее

clock-img

25.12.2009, 03:44

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

еве, незнам дали е миnатата ноќ, или е добро утро. Мојата драга ќеркичка не спие, па и јас со неа на дежурство. Туку. вистинската причина што ја издржувам будноста е мојата мака. Ми треба ваш совет, РР мои:
како и дали би реаѓирале кога знаете дека една провоkативна колешка го натерала (?!) вашиот сопруг да ја врати до дома (сосема сами), во 00:оо навечер, а таа живее во ептен спротивна насока од нашата дома.
Јас реагирав бурно на телефонот во неговата кола, и таа ме чу. Сега мм кога се врати, се однесува навреден и страшно лут заради мојата реакција. Нели сум во право? HeeeLPPPP!

clock-img

25.12.2009, 08:06

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Па исто, ама баш исто би реагирала. И ако не се лажам еднаш одамна и мене ова ми се случи, само што кога дојде дома, зажали што воопшто ја однел до дома. И уз пат му реков, нема проблем, ама се се враќа, се се плаќа. Ке тргнам еден ден и јас на работа, ќе немам пари за такси, па некој згоден колега со кола ќе ме донесе до дома, нема никаков проблем. И од тогаш ако некоја колешка нема пари, радо би и позајмил, отколку да ја префрли до дома. Далеку од тоа дека не му верувамuser posted image ама на девојките не им верувамuser posted image аха.

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

25.12.2009, 08:39

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

Драга Еца, ти благодарам за сугестијата. Многу ми е мака, особено што не му е прв пат да се впушта во вакви флертови, а кога јас ке дигнам лава, ми вели дека сум била љубоморна и дека претерувам. Дека и да направел нешто тоа немало врска со мене.
А зарем маживе не знаат тоа колку повредува, дека нема врска со љубомората?

clock-img

25.12.2009, 08:43

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Их бре ова мажите со која глава мислат, џабе им се две, кога немаат мозок. Ама Анушке тркалото да видиш како се врти, многу брзо ќе дојде ден кога ти ќе му кажеш, и да направев нешто тоа ќе немаше врска со тебе. Од искуство ти кажувам, затоа ако можеш сврти ги мислите кон нешто друго, иако знам дека е невозможно, ама таквите ноќи кога тогаш ќе му излезат на нос

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

25.12.2009, 08:57

clock-img

bojanas

pencil-img

187

Прво што си му се јавувала?? Чекај да дојде дома што се расправаш па и таа да те слуша!
Ама !!!!!! Само нека се врати дома е тогаш ќе слушне што имам да кажам!!!!
И да му верувам комбинацијата од алкохол, добро расположение и згодни колешки не ми се допѓа!user posted image

Кајче мама тато дада јас и бато секој среќен пее дури ветре вее

clock-img

25.12.2009, 09:01

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ех, Anushke, воопшто не си претерала, а и да си изреагирала бурно, си имала потполно право..и јас исто би изреагирала..и сега наместо ти да бидеш лута а тој да те тинтри, тој се лутел..мене ова ми личи на тактиката „нападот е најдобра одбрана“..мажите се чудни суштества, и не ја разбирам таа реченица и да направел нешто тоа ќе немало врска со тебе..па со кој ќе имало врска?..