за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
ах, леле девојкииии.... џабе ми се два факултета и сите години што ги имам, кога цел живот се вртам во тој лавиринт на празниот балкански машки мозок.... Цел живот мажите се обидуват да ми докажат дека нивното неверство е од чиста биолошка потреба, дека тоа немало врска со љубовта. Да не ви е ова нешто познато? А ако јас ја поставам работата обратно, е тогаш, ние жените сме биле друго. Е, сега ми текна за вицот: Го прашува Трпана Трпе, што е тоа ситуација? Тој и вели: па кога ќе ме фатиш со комшиката во кревет. А трпана: ааа, значи како ти кога би ме фатил со поштарот, така? Трпе: ееее, не мешај ќотек со ситуација
25.12.2009, 09:15
Iva
626
Истото би го направила и јас Анушка, мислам дека и мене ми се има десено таква слична ситуација. Убаво е што таа колешка слушнала дека ти си лута, и дека бурно реагираш по телефон, можеби ќе се сепне и ќе свати дека не треба да меша прсти, но мислам дека таквите девојки воопшто немаат срам и навистина треба да се пазиме од такви. Во вакви ситуации треба политика и тактика. Можеби подобро би било на мирен начин и со разговор, отколку со нервози и викање. Ама ај ако можеш да се воздржиш. ЈАс не можам и затоа си ги кинам живците.
25.12.2009, 09:21
profesorica
5709
леле анушке и јас би изреагирала исто на твое место. жена како тебе не заслужува така.дури и да е само колешка, не требал, што вика еца поарно да и позајмел пари за такси. не можам да се изначудам на некои мажи. мислам сосема е во ред да ја носел дома ако живеат во иста насока и преку ден ама толку касно.нешто ми мириса тука
а тебе ако те враќал некој колега и да немало ништо маж ти ќе дигнел врева можам да се кладам.
убаво рекла везилка нападот е најдобра одбрана. но ти знаеш како да му вратиш нели???
25.12.2009, 11:29
nutelizza
357
Кога бурно реагираш и искрено со емоции секогаш ама баш СЕКОГАШ по дифолт испаѓа лошо.
Кога си молчиш а се приметува лутина, бес поен плус си.
Ако некој сака да направи нешто колку и да се вика, плаче, распрашува, ....мисли... тоа е. Не се остава некој лесно што се сака. Може и нема ништо нека ја носи нашиве мажи се кавалери за туѓи жени гледај си ја Мила и биди добра и јака за себе и во вакви ситуации па ке бидеш таква и за него
Одвај чекам да те гледам во бебешките приказни
25.12.2009, 16:50
mother 29
4405
му ја масирав ногата на мм,ја истегна на фудбал
25.12.2009, 16:57
Enika
1480
Драга Анушка потполно те свакам и подржувам...такви згодни колешки ке има колку сакаш поентата е мужите до кој степен дозволуват опуштање со нив...мој совет е ( иако ја се плескам у фаца незнам дал ке издржам да прекутам и така да вратам) и да му кажеш дека не е во ред иако те праи љубоморна и да му вратиш со иста мера...само на своја кожа кога ке осети ке знае како е...а не овде тебе да те праи бидала а он паметниот!!! И мн ме нервира тој податок-Мажот вара од потреба а не од љубов...шо ние жените неаме такви потреби демек...исто мислиме на секс како и они, ја таа теорија не ја признавам!!!!
26.12.2009, 12:35
mami
8680
прв пат после дооолго време уживавме, се гушкавме иако сето тоа беше многу пати прекинувано со плачењето на Лука и повраќање
28.12.2009, 10:29
Enika
1480
Си заспав ко топ после CSI...и ептен се наспав
28.12.2009, 13:35
mother 29
4405
спиј си додека можеш,лепотице моја! јас заспав ко заклана,ама после Марко ме вракаше во живот едно 5-6 пати
28.12.2009, 13:37
mami
8680
ние бевме мирно до 1 часот, и после Лука реши дека е време за станување па до 3 си правевме муабет, се смееше, изведуваше, читаше книги, си играше со играчки и во 3 заспа и сабајле плачеше за станување
28.12.2009, 13:40
profesorica
5709
станав едно 5-6 пати, до кога????
02.01.2010, 17:28
mami
8680
Лука си легна порано, па додека се успиваа со мм јас запалив еден куп свеќи во другата соба, послав едно кебенце на подот и го чекав..Остатокот од вечерта го поминавме уживајќи..е тоа беше подарок плус за Нова година
04.01.2010, 12:00
mother 29
4405
мм ми беше на частење,дека еден другар си има керкиче,а јас и Марко си бевме самички...си се гушкавме и може цел саат думаше...мама Кате,маме...мама Катеина хахах и сум заспала јас пред него
04.01.2010, 12:04
Iva
626
Михајло синоќа ме тераш да му читам сликовници, па почнавме со Снежана, па Петар пан, па Алиса, па Могли... Имаме цела колекција на Дизни сликовници и мораме сите да ги прочитаме по ред. И така читајќи си заспа.
04.01.2010, 12:09
profesorica
5709
спиевме гушнати со мм, така си се топлиме- дури сабајлево ми призна дека му годи да спие гушнат. само да ми ја видевте насмевката од уво до уво
04.01.2010, 12:14
Enika
1480
Си спиев сама дома, малку ми беше страв...ама сум заспала со запале тв и запалено светло во ходни( тоа е секогаш таа кога сум скроз сама дома )
04.01.2010, 12:34
profesorica
5709
ЛЕЛЕ и јас сум се плашела кога сум била сама.
04.01.2010, 15:59
Весна
771
...спиев дури три саати без прекин Сега сум наспана
07.01.2010, 11:08
mother 29
4405
се симнавме доле кај свеки околу 6.30 ,со золвата и со Марко ја наместивме масата и после Марко беше курирче ..ги извика по ред сите и седнавме да вечераме...после се качивме горе , си седевме и гледавме тв сите труичка...Марко изведуваше бесни глисти....во секој случај ...убава нок
07.01.2010, 11:50
mami
8680
Вечера како вечер, после Лука уште малку нешто збеснуваше го заспавме и гледавме Хари Потер, некаде до половина, а после тој нас не гледаше како уживаме Па се префрливме во спална и до некаде 2-3 по полноќ си разговаравме со мм т.е. си поставувавме прашања и си ги одговаравме..одамна немаме така правено
07.01.2010, 11:55
Еца
6692
Ви пријавив дека уште Мила да ја заспијам и ќе ве дружам, а таман Мила заспа, почна тероризирање од Мартина, се будеше едно десетина пати плачејќи дека сакала Даце и Аце да живеат кај нас, да спиеле со неа во креветот, не можев ни да ја расонам, ни да ја смирам. Оваа ноќ бев дежурна И така...
10.01.2010, 11:00
mother 29
4405
вчера вечерта бевме на гости кај кумовите..кај нас за Божик се оди кај нив..Марко не заспа до 11.за прв пат
10.01.2010, 13:06
STRUMFETA
566
Sinoka si bevme na imenden do 01h. do koga mu se prespa na Filip pa si dojdovme i site vo kreveeeet.A pred toa me prasuvaat zosto go nosis, ne ke moze da posedite ,ke zaspie demek, ma velam do 01h. nemame problem.Za ponatamu neznam
10.01.2010, 17:31
mami
8680
деновиве Лука спие само еднаш дневно и најкасно до 9 е во кревет па ние имаме време да потсредиме тоа што треба и после да си се посветиме еден на друг..
10.01.2010, 20:24
Палешка РР
7505
...ќе падневме во искушение