cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Минатата ноќ

clock-img

11.01.2010, 08:20

clock-img

mami

pencil-img

8680

го заспав Лука , па бевме на роденден кај моја мнооогу добра другарка и си пиевме коктелчиња таму и сега уште ми се врти по малкуuser posted image ама добра журка во секој случај..а и Лука правел журка домаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.01.2010, 08:52

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Nemozev da zaspijam do 02 neznam ni sama zosto
Sega edvaj drzam oci otvoreni

Биди тоа што си

clock-img

15.01.2010, 09:00

clock-img

mami

pencil-img

8680

До 2 утрото беше се супер, си спиевме мирно, после тоа Лука поврати- конечно да го исфрли тоа шлаемот од него, и се расони и до 4 скоро брмчеше и се превртуваше и правеше смешки и накрај заспа...сабајле кога го будев плачеше од што му се спиеше, а и мене ми се плаче од истата причинаuser posted image

clock-img

18.01.2010, 10:17

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

лежев во врела миризлива купка подготвена од мм.навистина ми требаше опуштење.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

18.01.2010, 10:19

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

stanav edno 100 pati,potocno legnav nekolku pati..Marko edvaj diseseuser posted image celiot zatnat ufffff

clock-img

18.01.2010, 10:21

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

лелееее со е работава бе. а и јас станав во текот на ноќта ама мислев дека темава е што правевте пред да заспиете.а да не зборам јас колку оати станувам ноќе веќе 20 месеци.па до когаааааааuser posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

18.01.2010, 10:24

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

pa sekako e temATA PROF..HAH OD POCETOK NA NOKTA DO SABAJLETO
KOJ SI SPIE PO CELA NIK,NEMA MNOGU ZA PISUVANJE ,AMA JAS I TI EHHHE ROMANI KE PISEME

SORRY ZA GOLEMI,NESO ME ZAFRKAVA PCuser posted image

clock-img

18.01.2010, 10:25

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

знам знам, се зезам,

али ниедна ноќ не сум преспала до сабајле.имаме нервна журка секоја ноќuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.01.2010, 10:26

clock-img

ripce

pencil-img

2148

Јас најчесто немам многу за пишување, зашто спиеме цела ноќ, ама ноќта сабота спрема недела не да можам да напишам роман, цел хорор филм можам да снимам.

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

18.01.2010, 10:28

clock-img

mami

pencil-img

8680

си заспа во 8 уште..а јас и мм гледавме филмови до 12 скоро и после си се гушнавме и он си заспа а јас цела нок будна ја преседов. Незнам зошто ама неможев да заспија, па си го гушкав малку Лука, малку мм...

clock-img

18.01.2010, 10:29

clock-img

Еца

pencil-img

6692

И јас ноќеска имав забава со Милаuser posted image слатки маки кои еден ден ќе ни недостасуваат

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

18.01.2010, 11:38

clock-img

HristinAntonio

pencil-img

176

off veke 22 mes nema spienje po cela nok...antonio celo vreme se prevrtuva, pa se budi muzika da mu pustam, place bez nekoja pricina....da si puknes

clock-img

27.01.2010, 10:45

clock-img

mami

pencil-img

8680

се галевме сите тројца на кревет едно 2 часа пред спиење. се смеевме, се скокоткавме- прекрасно чувство. После го бањавме Лука, он и мм се успиваа мама да преведува и да искористи да ја дочита книгатаuser posted image После си правевме топла купка со мм, колку убаво, одамна не сме си лежеле заедно во када, па си гледавме некоја епизода Фрејзер и во кревет. Се беше мирно до 4 наутро- Лука поврати шлаем па менувавме постелнина а тој седеше во ќош од креветчето и се смешкашеuser posted image user posted image

clock-img

29.01.2010, 12:44

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

Марко заспа околу 9,јас и мм ми си направивме една големааа салата(како што сме и двајцата по салати),си мезевме  со по едно Пулмари за цикулација хехехех и  го гледавме аватар..на топличкоuser posted image

clock-img

29.01.2010, 13:43

clock-img

tereza

pencil-img

784

едвај заспав,а потоа глупави кошмарни соништа,катастрофаuser posted image сто пати се разбудив исплашена,незнам што ми бешеuser posted image   

clock-img

29.01.2010, 14:16

clock-img

melody

pencil-img

743

Vo tri sabajle pocna edna muva da kruzi okolu mene ama od tiie golemite i me razbudi.Zosto maz mi bese vtora smena na rabota seuste buden me slusna i odese po muvata niz cela soba da ja utepa ,a od toa kerka mi se razbudi i si sedev budna do kaj cetiri i nestouser posted image

clock-img

29.01.2010, 14:17

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

До два часот ја нишкав Миа и пробував да ја смирам, имаше грчеви во стомачето user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 29.1.2010 14:18:29 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

29.01.2010, 14:21

clock-img

ripce

pencil-img

2148

Син ми заспа порано од вообичаеното, па искористив шанса малку да ги повежбам дневниците Сметководство уште тој испит ми остана да го исчистам од прва година... 

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

29.01.2010, 14:22

clock-img

nadica

pencil-img

4381

многу ми е жал но грчевите за нас беа вообичаени по првиот месец пчнав да и давам и сируп мислам нрс харви дека се викаше англииски и многу ни помагаше

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

29.01.2010, 14:29

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Уф, тоа спиење! Минатата ноќ, таман најдов позиција за спиење, заѕвони алармоот за на работа.
Ми смета стомакот, ме боли колкот, тесно ми е.....!
А здравје кога ќе дојде бебушот , кој знае какви ноќи ќе поминувам!
Да не ми забранеа да имам с..с,  и онака не спиев , па ќе си го исполневме времето!user posted image

clock-img

29.01.2010, 14:30

clock-img

milena.t

pencil-img

11

Vodevme ljubov samo za zal vo neplodni denovi.... SAKAM BEBEEEEE

clock-img

29.01.2010, 15:52

clock-img

lilit

pencil-img

294

Се обидов да ја дочитам Фотографија на Пенелопи Лајвли ама си задремав на тросед .мм ме разбуди па отидовме во спална и како и секоја ноќuser posted image ме клоцаше ептен силно а марко сакаше да спие со нас.Досадно ...

clock-img

29.01.2010, 16:08

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

мм заспа а јас си гледав филм и таман сум заспала сонови аууууууууу и се разбудив со страшна главоболка а ноќта отишла.........

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

01.02.2010, 00:02

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Ех каква нок...каков ден...мја блиска другарка дипломираше во петокот, во саботата и беше роденден и викаме дуло славје...кога дента дечко и ја побара за жена...така да...беше мн весела нок...и така си имав прекрасна вечерuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2010, 11:56

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

се наспав конечно!!!!

Последни статии

article-img