cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Минатата ноќ

clock-img

01.02.2010, 11:59

clock-img

Весна

pencil-img

771

Блазе си ти!

clock-img

01.02.2010, 12:02

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ееее епа греотка сум и јас 20 месеци станував како да имам бебе али ноќеска станав само еднаш и тоа кратко.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

01.02.2010, 12:07

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

sefte i napraiv finta na Elena namesto da cica koga se budese i davav sokce i super projdovme,malce kenkase ali petka u sporedba so drugi veceri

clock-img

01.02.2010, 12:11

clock-img

Iva

pencil-img

626

Јас утепана си легнав, цел ден со гости, после вечерта расчистување и кога легнав заспав како заклана,

clock-img

01.02.2010, 12:19

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

E mili moi minatata nok za mene i mm bese nezaboravna.
Posto bevme nekolku dena na planina smestini vo apartmance ako koliba no mnoogu ubava so kamin ogince jas svariv cajce so med no dodadov i malku Ruuuumuser posted image user posted image user posted image
A mm posto mnooogu retko pie go zeznav i mi vika lele kolku ubav caj od sto e a ja mu vikam travavrot od planinava mi go dae posto kupuvavme planinski caj i on poveruva.
Taka romanticnata nok vo dnevnata soba pokraj kaminot bese mnooogu ubava i nezaboravna dobro sto Moni spiese cela nok vo drugata soba.user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

01.02.2010, 12:22

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

bravos za tebe bebicauser posted image

clock-img

01.02.2010, 12:24

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

ИЗВОРНА ПОРАКА: Cacko

bravos za tebe bebicauser posted image

Bravo za cajot so rumot a.user posted image user posted image user posted image user posted image Lele kolku sum losaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

01.02.2010, 12:28

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.02.2010, 08:14

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

конечно да не се разбуди Дамјан-прво будење во 5 минути до 6user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.02.2010, 08:45

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

конечно да не се разбуди Дамјан-прво будење во 5 минути до 6user posted image user posted image user posted image

ама тоа можеби дека беше уморен и истрчан од гостите претходно- инаку на гости ни беа Христинантонио со Антонио и сопругот и супер си пројдовме

clock-img

16.02.2010, 08:48

clock-img

ripce

pencil-img

2148

какво будење, син ми легнува во 22-23 часот со 300 мл и спие до 10, не се буди во текот на ноќта... Можеби на возраста на Дамјан и тој ќе се будиuser posted image user posted image user posted image

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

16.02.2010, 08:50

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce

какво будење, син ми легнува во 22-23 часот со 300 мл и спие до 10, не се буди во текот на ноќта... Можеби на возраста на Дамјан и тој ќе се будиuser posted image user posted image user posted image

блазеси ти, ама најверојатно додека не осетиш не знаеш како е да ти се буди на секој саат,КАКО БЕБЕ-Дамјан се буди така откако е роден, не сменил.Ноќеска преспа.ајде дај боже да не е случајност!!!

clock-img

16.02.2010, 08:51

clock-img

mami

pencil-img

8680

Си заспав со Лука уште во 9, ко што бев уморна од претходните денови и преводот ми дојде убаво да си се наспијам и одморам очи

clock-img

16.02.2010, 08:52

clock-img

ripce

pencil-img

2148

ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce

блазеси ти, ама најверојатно додека не осетиш не знаеш како е да ти се буди на секој саат,КАКО БЕБЕ-Дамјан се буди така откако е роден, не сменил.Ноќеска преспа.ајде дај боже да не е случајност!!!

Аууу и мојот како бебе на 1 саат се будеше,што маки видовме, можеби ми се смилува па почна да спиеuser posted image Ама децата менат така да не знаеме што не очекува.

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

16.02.2010, 08:54

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

дај боже да смени, јас на тоа се надам секој ден, т.е секоја вечерuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.02.2010, 08:55

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Imav cela vecer nagoni za povrakanje edvaj zaspav. I sega sum nenaspana

Биди тоа што си

clock-img

16.02.2010, 11:24

clock-img

HristinAntonio

pencil-img

176

profesorice i antonio super spieseuser posted image a Damjan stavno neznam kako posle tolku luduvanje mu se stanuva, po aktivno dete nema

clock-img

17.02.2010, 09:29

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

незнам Тина и ние се чудиме, после толку беснеење треба д ане мрда навечер а тој пак се будиuser posted image

clock-img

17.02.2010, 10:07

clock-img

mami

pencil-img

8680

Затнато му е носето и цела ноќ кашлаше и се буткаше во мене, така да спиена сум малкуцка само...

clock-img

17.02.2010, 10:15

clock-img

ripce

pencil-img

2148

Чистевме со мм дека ни беше хаос, играчки на сите страни, и веќе во 23 часот бев утепана, па само што заспа син ми си легнав и јас. 

clock-img

20.02.2010, 07:35

clock-img

BILJANA_G

pencil-img

491

Se iznaspav Angela veke ne stava navecer da bara mleko taka da nemase potreba da stavam i da se rasonuvam.A stom stanam posle tesko son da me fati.Uf toa veke go nema si go fana redot.

clock-img

20.02.2010, 08:15

clock-img

mami

pencil-img

8680

едвај спиев...неможев да дишам, ептен без врска ми беше...Се надевам вечер малку ќе поспијам

clock-img

20.02.2010, 08:17

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

имавме гости за роденденот на мм, и си легнавме на крајuser posted image user posted image user posted image уморни!!!

clock-img

20.02.2010, 11:23

clock-img

lilit

pencil-img

294

Sreken rodenden  neka mu e na maz ti!Sreka i ljubov!Jas nokeska ne spiev mnogu me bolese stomakot bebeto mnogu jako mrdase me bolese mnogu i placev.Mm se ispanici sakase da me nosi na klnika ama denes sum dobra vremevo e prekrasno za setanje!SONCEEEEEuser posted image

clock-img

23.02.2010, 11:39

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

му купивме ново коритче,дека антомското го надраснавме,му сметаат преградите!и што мераци имаше на бањањето ехејјјјјј
си легнавме сите тројца заедно и сите слатко сме си заспалеuser posted image

Последни статии

article-img