за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Perev na Eva alista, gi miev i vriev site sisinja i cucli, pa postilav alista, pa sklopuvav sisinja, pa bozem sednav da pogledam tv i za 5 min. zaspav pred tv.
08.03.2010, 10:18
mami
8680
Го испративме Лука со свеки кај сестра и на гости, јас и мм прво си лешкаревме по кревет онака со муабети за иднината, па се капевме заедно, па се префрливме на спална и уживавме се додека не заѕвони Лука на ѕвончето Се на се- прекрасна ноќ
08.03.2010, 13:21
mis.
3845
Гледав доделувањето на оскарите и затоа сега сум комирана.Ми се плаче за сон.
08.03.2010, 13:26
matushka
510
minata nok potocno dem mi bese rodenden.. sega sum 25 Denta bev so mm za rucek pa vecerta gi castev drugarkite, pa denes pa ke se castime so mm za 7-mi i 8-mi mart
17.03.2010, 08:09
profesorica
5709
дамјан заспа, па одеднаш се разбуди со плачење, поврати одвај се смири и цела ноќ се будеше на 20 минти и плачеше, носот му тече и цел е како млитав.докторката ни е втора смена па после ќе го носиме
17.03.2010, 08:15
pacuvce
1289
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica
дамјан заспа, па одеднаш се разбуди со плачење, поврати одвај се смири и цела ноќ се будеше на 20 минти и плачеше, носот му тече и цел е како млитав.докторката ни е втора смена па после ќе го носиме
Леле,Андреј е ист таков...Кога ќе му се насобере секрет од носот,а бре кога ќе поврати,мислиш тесто излегло од него...И ајдее,веднаш на лекар,веднаш сирупи...Аман веќе...
17.03.2010, 09:24
mother 29
4405
дремев на скајп со влаинката до ниедно време,додека мм ми не ми се закани дека ке ме остави па го дружев малку хехех
17.03.2010, 09:38
vezilka RR
4931
Леле луѓе кога ме фати една нерва вчера..ништо посбно не ми се случи туку за ништо се дурев цела вечер. Ту на мајка ми по телефон, зошто така ми рекла, ту на сестра ми, на мажле веќе да не ви спомнувам сто пати му се налутив за се, зошто ова, зошто она се додека некаде кај 10:30 не престана да ми збори. И така јас си легнав надурена и налутена, а да ме прашате зошто, поима немам....
17.03.2010, 09:48
matushka
510
Moze da ti e PMS. Jas obicno tie denovi sum
17.03.2010, 09:53
baby mama
679
Се нервирав со лап топот. Ми снема конекција и не можев на раат да си седнам и да си отворам РР, пошто мм на другит компјутер седна и не можев да го избркам
17.03.2010, 10:24
Maca25
7558
минатата ноќ нина спиеше мирно до 4 саат, после почна да се буди и си ја легнав до мене и си нанкавме заедно до 7
17.03.2010, 10:40
mami
8680
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka
Леле луѓе кога ме фати една нерва вчера..ништо посбно не ми се случи туку за ништо се дурев цела вечер. Ту на мајка ми по телефон, зошто така ми рекла, ту на сестра ми, на мажле веќе да не ви спомнувам сто пати му се налутив за се, зошто ова, зошто она се додека некаде кај 10:30 не престана да ми збори. И така јас си легнав надурена и налутена, а да ме прашате зошто, поима немам....
лелеле исто...а башка и на Лукла носот му тече и катастрофа...неспиена, без врска, ептен за никаде и ден и ноќ
17.03.2010, 10:45
Adrijana
1301
cuca zaspa vo 8 jas si legnav vo 9 i se naspav epten, stanavme sabajle vo 6 i toa cuca me razbudi so nasmevka
20.03.2010, 09:19
profesorica
5709
бевме излезени во Пингвин паб со колегава, жена му и со христинантонио и сопругот.окапавме до 3 а станав во 6 за на посао.ми чури главава.али сме си прошле тооооооп, се изнапејавме, џапнав 3 бејлиса и таква збудалена сум
20.03.2010, 09:25
BILE.F
670
Баш ми емило кога ќе слушнам ваква информација! Profesorice! Јас откако останав бремена максимум до 1ч и домче! Инаку јас синоќа ја слушнав веста, што ја чекам подолго време, и не епозитивна, ама што е тука е, животот продолжува, и морам да бидам силна поради во мене! Тој и мм ми се најголемиот полнач за позитивна енергија, и неповратна карта за убав и среќен живот!
20.03.2010, 09:27
mami
8680
Биле што се случило? Мислам ако не е тајна...
20.03.2010, 09:32
BILE.F
670
Малку е осетлива темата, и некако уште ми е рано, ама се надевам дека кога ќе осетам потреба да споделам со некого ќе може да ти пишам на пп!? Сега од рингерајките ми треба само позитивна енергија! Ве сакам сите!
20.03.2010, 09:34
Maca25
7558
Професорице што убаво што се излегле и супер сте си поминале. Јас прво заспав со нина, па станав околу 11, сакав да гледам тв ама сум заспала пак. Тапа сум!
20.03.2010, 09:36
Rossana
1239
za BILE.F i eden ton pozitivna emergija od mene
20.03.2010, 09:38
Mila na mama
1152
Ние синоќа бевме на маријачи пред дом на АРМ се изнасмеавме па потоа до кафе ди рома набрзинка и си отидовме ама супер си поминавме се стоплува времево ќе се шета.
20.03.2010, 09:40
profesorica
5709
ИЗВОРНА ПОРАКА: BILE.F
Малку е осетлива темата, и некако уште ми е рано, ама се надевам дека кога ќе осетам потреба да споделам со некого ќе може да ти пишам на пп!? Сега од рингерајките ми треба само позитивна енергија! Ве сакам сите!
20.03.2010, 10:44
Enika
1480
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mila na mama
Ние синоќа бевме на маријачи пред дом на АРМ се изнасмеавме па потоа до кафе ди рома набрзинка и си отидовме ама супер си поминавме се стоплува времево ќе се шета.
Е сме се разминале изглеа... И јас тука негде се врткав
23.03.2010, 12:58
Adrijana
1301
Si dojdovme so krofnata od Sk, i ima so da vidam, kutii eden kup, vo sobata ne se vleguva, ono da ti bile pokloni za mladenci, sme imale gosti , i da vi se pofalam so dobiv:Toster, mikrobranova, cinija za torta, cinija za serviranje, fildzani,tendzere,crpka i uste edna golema lazica,ovalni rosfrajtni cinii 3 komada , eden kup alista za Eva, buketi i 10tina bonbonieri . I taka otvarav pokloni, pa cuca zavlece, pa so mm si go cestitavme mladenci , mu gi pokazav slikite od druzenjeto, mu raskazam se, i si legnav mrtva umorna
10.04.2010, 08:45
profesorica
5709
Бидејќи Дамјан е болен и пие цефалексин сируп, цел е таков нерасположен, кенкав и не сака да јаде.одвај го наранив за вечерата со палента.после пиеше млеко за заспивање и одеднаш кога почна да повраќа, леллееееееее све поврати лооом.после заспа ама околу 11 требаше да му дадеме сируп.нормално дека одбиваше+ во полупоспана состојба и морав со шприц.тепачки беше додека му дадеме и на крај го поврати.катастрова.цела ноќ се будеше и плачеше.
инаку и јас и мм сме болни.носот и грлото лом- КАТАСТРОФА
10.04.2010, 11:23
Maca25
7558
леле професорице, пак кај ве фати сите?!?! и дамјан како нина, не сака да пие сируп!! ние со плачење, вриштење и дававме сируп за слабокрвност.
Нина ноќеска спиеше многу мирно и можам да речам дека се наспав. Конечно и јас една ноќ да поспијам. Сабајле стана во 8!!! Чудо, обично станува во 7, некогаш и порано, па се шетам јас како зомби со неа низ дома.