за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добро утро жени,како сте? Јас никако,абе ме утепа настинкава мака мачам,носот е затнат и тече,главата ми е како балон подуена дури повратив нокеска од што ми беше лошо,еве денес не отидов на работа,незнам што да правам страв ми е да не се случи нешто,пијам витамин ц и чаеви нон стоп,ама воопшто не ми е подобро.Вечер ќе одам на гинеколог да видам што ќе ми кажат. Убав ден на сите
18.09.2013, 10:54
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia
Добро утро жени,како сте? Јас никако,абе ме утепа настинкава мака мачам,носот е затнат и тече,главата ми е како балон подуена дури повратив нокеска од што ми беше лошо,еве денес не отидов на работа,незнам што да правам страв ми е да не се случи нешто,пијам витамин ц и чаеви нон стоп,ама воопшто не ми е подобро.Вечер ќе одам на гинеколог да видам што ќе ми кажат. Убав ден на сите
Mora lekar da te vidi,viruscinja ima mal million,malku terapija I se ke bide OK no samo pod lekarska kontrola!
18.09.2013, 10:57
deluxe
2479
Ајде Гарденија да си свариш една топла пилешка супа,со многу лимон,и ке бидеш како нова.Ајде една масажа нека ти направо мт и напокријај се со ќебиња и спијај ,ќе се разбудиш оздравена И секако лекар да те види ,оти си у другом стање
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 18.9.2013 10:59:50 >
18.09.2013, 11:07
mommy_angels RR
1543
што ручеци и зимници сте изнапишале,неможам да ве дочитам,а па да не помислувам да ги направам ајде јас сум за втроро кафе,а вие
18.09.2013, 11:13
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Dobro utro,ja sum denes koma,nokeska M mi krena T najmnogu 37.5 neznam sto i stana,sabajlevo dobra bese,dali i bese nesto momentalno ili ke premine vo seriozno neznam stvarno,baska dobiv so nenormalni bolki edvaj se dvizam..aj toa ne me zagrizuva tuku so malovo,vcera si bese epten vesela i so jadenje i se,aj belki i e od vozbudava sto trgna vo gradinka
Михаела може е нешто моментално, и М некни така крена одручекта, вчера не го однесов во градинка и цел ден со пилешка супа, чаеви, лимон, мултивитамини од пиковит, прополис, многу овошје и вчера не крена ич Т и денеска повторно во градинка. А гледам сте сите желни за благо, па еве јас ќе почестам една торта за Јана која денеска прави 8 месеци Непресушна е без гајле има за сите за цел ден
18.09.2013, 12:56
elenak
2004
Леле Сноу, очиве ми рипнаа ко во цртан филм Јас си се частам локумче со ореви, мм донесе од Крушево викендов кога беше, многу убав локум, мхмх. Туку како да се кандисам да станам, таман си се стоплив со едно ќебенце пред компјутер, а сакав да се бањам.
18.09.2013, 13:25
miana
6152
Луѓе,кај ни е Јами Мами ?? Да не ни дојде уште едно РР-че на свет ??? Ај да ја побарам јас Како сте вие? Што има ново? Јас сум била сега изненадно во шопинг и ептен убаво се осекам
18.09.2013, 14:11
AneLav RR
1110
Алал да ти е бе Миана, изненадно у шопинг.... Кај мене со децава никој пат не мозе да биде изненадно ако треба и 2-3 месеца унапред ќе се планира шопингот да се организираат баби и све тоа...
18.09.2013, 14:27
miana
6152
Па излегов од работа да си купам доручек и си реков,убаво време ај ке тркнам до бутикон да видам што има ( вчера бев на театар со мм и видов во излог убави работи ) па си влегов во бутикот,си потрошив 5 богородички и сега супер ми е Уште некое блузиче кондурки и спремна сум за зимата
18.09.2013, 14:53
elenak
2004
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Па излегов од работа да си купам доручек и си реков,убаво време ај ке тркнам до бутикон да видам што има ( вчера бев на театар со мм и видов во излог убави работи ) па си влегов во бутикот,си потрошив 5 богородички и сега супер ми е Уште некое блузиче кондурки и спремна сум за зимата
Алал вера бе мианке, така ми како. Ајде таму во фалбаџиската тема да дадеш рапорт. Се да признаеш.
18.09.2013, 14:59
miana
6152
Која е фалбаџиска тема??? Ајде бе си кажам и тука ако сакате Иначе,керками е иницијатор..Вчера знаете каков муабет ми направи? Мамо,зошто не одиш да си се подновиш со нешто,се со исти работи одиш
< Поракaта ја уредил miana -- 18.9.2013 15:00:53 >
18.09.2013, 21:11
Bethany
4534
Добра вечер женски! Еве конечно да се пријавам. Цел ден сум зафатена, и сега кога седнав чувствувам колку нозете ме болат. Битно си земавме тортичка за на син ми роденденот, па ќе шетнеме утре некаде и верувам ќе имаме убав ден.
Одам сега да ѕирнам што има и по другите теми, ве прочитав сите, ама веќе заборавив што како, толку-изморена сум. А да, се сетив.
Гарденија, на самиот почеток на бременоста ме фати таква настинка, ужас бев, сета малаксана, се ме болеше. СЕ јавив на матичен и тој ми викаше слободно парацетамол , 3пати на ден и вит. Ц. Парацетамол е дозволен во првото тромесечие, ама сепак еден повик кај доктор барем и ќе ти рече што како.
18.09.2013, 21:30
Felly RR
7977
Бетани, најубаво да си поминете утре!!! Па ќе почестиш торта.
18.09.2013, 21:31
Bethany
4534
Фала, фала, ќе почестам него како
19.09.2013, 01:42
mosa
546
ajde dobra vecer i od mene ili mozebi dobro utro kako sakate.Za mene utre (cetvrtok ) e denot d odam na intervju za rabota .Bas sum pod stres.Se nadevam se ke bide dobro posakajte mi srekicka.
< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 19.9.2013 10:03:07 >
19.09.2013, 07:19
deluxe
2479
Добро утро девојчиња.Моса ти пуштам мнооогу среќа за интервјуто,па ајде овде да се пофалиш со новата работа.Јас еве работно од посабајле ,па тек сега стасав кафе да сварам и весник да купам.Повелете тазе кафенце и тазе вести од светот
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 19.9.2013 7:21:36 >
19.09.2013, 07:55
Felly RR
7977
Фала на кафенцето, Делукс, јас ќе ти се придружам!!! Моса, пуштаме среќа, и чекаме добри вести Изгледа ќе имаме убав ден денес
19.09.2013, 08:08
Tanjat7880
1256
Zdravoooo ,ubav den I soncev den I ubav vikend so sonce ni predstoi pa od sega mu ja mislam kade ,kako I zoshto da zduvnam... Mosa "skrshi noga"devojko I ajde "inficiraj" ne nas shto si sedime doma da ne go pravime toa povekje!!! Jas kafe sakam da a vesnikot ne ti go sakam,ne
19.09.2013, 08:49
Felly RR
7977
Тање, зошто - баш и не се мисли ти само смисли каде и како
19.09.2013, 09:27
Snowhite RR
5042
И јас сакам кафеее
19.09.2013, 09:51
miana
6152
Јас си пијам зелен чај - слабеам ко божем Пијам зелен чај и јадам како луда
19.09.2013, 10:04
mommy_angels RR
1543
добро утро,кафенцето ми привлече внимание ,грабам и бегам,еден куп работа ме пречека утрово
19.09.2013, 10:06
Gardenia
682
Добар ден рр-јки,јас сум денес малку подобро,бев вчера на лекар и имаме 4 недели и два дена и се гледа плод но рано е нели за срцева акција,ќе си почекам уште една недела,и за настинката ми рекоа само парацетамол и чаеви. Ај наздравје кафенце,јас не сум се напила два дена,се подув со чаеви
19.09.2013, 13:31
Мамичка85
366
Ajde Gardenia samo so lesno neka e bez brzanje se ke si dojde vo svoe vreme pozz imaj ubav den bez grizi sto i kako ke bide jas taka bez mnogu misli eve skoro vo 7 mesec stasav
19.09.2013, 14:35
Mihaela 2010
4230
Dobar vi den,nie denes bevmena lekar,detevo veselo zivo ama crveno grlce,pa ni dadoa sirupce pa i mama si zede bolovanje bidejki nema koj da ja cuva,pa posle odmor bolovanje nekolku dena,ovaa promena na klimava ne dotolci,cela sum smrznata