за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Fala na cajceto Bethany RR, zenski vie site ste mnogu zimurlivi, jas uste na kratki se setam po doma, a i ne e tolku ladno denes ima i sonce nie cel den sme po nadvor so Eva, si se iznasetavme, so grenje ne sme pocnale uste.
е ззаа сега ме смрзна,какви кратки ,јас боди,хулахопки,дебели тренерки,на раб со подебелко палтенце,ааааа јас со кратките се поздравив до мај
04.10.2013, 14:32
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa
Fala na cajceto Bethany RR, zenski vie site ste mnogu zimurlivi, jas uste na kratki se set__am po doma, a i ne e tolku ladno denes ima i sonce nie cel den sme po nadvor so Eva, si se iznaset__avme, so grenje ne sme pocnale uste.
Хехе, ете што е младоста Јас сум зимулива, отсекогаш сум таква, додека мм зима-лето се на кратки ракави оди по дома, кога го гледам уште повеќе се смрзнувам
Аннет, поздрав и од мене и до ќеркичката
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 4.10.2013 14:34:03 >
04.10.2013, 14:32
zzaa
884
Ja hulohopki vo zivot nemam obleceno, milsam samo na fustan a taka po trenrki ili farmerki nikogas, i nikogas ne nosam po 2 bluzi pa kolku saka neka bide ladno, takva saklecika sum nemozam da trpam mnogu obleka na mene.
Epa nie pocnavme malce so klima da se greeme oti ova barakive vo Radisani furi od site strani a baska jas sega ne osekam ko de mi e toplo de ladno de i dvete nikoj nemoze da me razbere pa ni jas samata
04.10.2013, 15:44
Палешка РР
7505
ООоооххх кооонечно да здивнам. Денес генералка на работа праевме, крокодили ни излегоа од зад бироата Ама сега како сме се наместиле, дури сега од нет нема да се симнуваме
Ајде земам од кафињата погоре, денес убав одмор да тргнам па два дена ајвар правење ме чека
05.10.2013, 08:37
mommy_angels RR
1543
Добро ви утро,надвор сонце грее ,срце фаќа ,јас со подебели хеланки,па фармерки ,па боди ,па блуза,па шал марама ,па чизми со крзненце и ај доста кажував,ззаа ќе се испоти само од слушање ,ајде да ве освестам ауууу чекајте само што се сетив,до денес 12 златни години откако сме си заедно со мажето,ајдете на частовка
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 5.10.2013 13:18:30 >
05.10.2013, 13:14
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa
Ja hulohopki vo zivot nemam obleceno, milsam samo na fustan a taka po trenrki ili farmerki nikogas, i nikogas ne nosam po 2 bluzi pa kolku saka neka bide ladno, takva saklecika sum nemozam da trpam mnogu obleka na mene.
Potpis!!! isti sme zzaa
05.10.2013, 13:15
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
Добро ви утро,надвор сонце грее ,срце фаќа ,јас со подебели хеланки,па фармерки ,па боди ,па блуза,па шал марама ,па чизми со крзненце и ај доста кажував,ззаа ќе се испоти само од слушање ,ајде да ве освестам
ауууу чекајте само што се сетив,до денес 12 златни години откако сме си заедно со мажето,ајдете на частовка
Ajde da vi se mnozat godinite zaedno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
05.10.2013, 13:20
Bethany
4534
Добар ден женски!
Мами ејнџлс, да ви се множат годините исполнети со многу љубов и само убави нешта
И јас бев надвор, убаво е на сонцето, за утре најавуваат барем малку потопло, па ќе видиме.
Убав викенд на сите !
05.10.2013, 13:52
zzaa
884
mommy_angels RR Neka vi se mnozat godinite zaedno, da si docekata dlaboka starost, i samo sreka da ve prati vo zivotot, pa narednata godina so brace ili sestricka da ja izrauvate malata.A i bogami se ispotiv koga procitav kolku si naoblecena . Imajte ibav vikend zenski.
Честитки мами, нека се множат могу години така златни
05.10.2013, 15:48
Палешка РР
7505
Честитки мами ејнџлс да ви се множат годините во најголема среќа и љубов!
Жени бе ај помагајте, имам 60 кила пиперки за лупење Ај па после кафе честам
05.10.2013, 16:34
Carrie RR
326
Мами ејнџлс вечни да сте, многу да се сакате Јас денес тригодишнина со дечко ми
Палешка со тебе сме, после ќе не частиш и кафе и да пробаме од ајварот
05.10.2013, 18:51
Snowhite RR
5042
Честито мами ејнџелс нека ви се множат годините поминати заедно. Палешка морална поддршка имаш, ама само кафе?? Дај бар по едно лепче со ајварче, сиренце сами ќе си донесиме
05.10.2013, 22:54
mommy_angels RR
1543
ИЗВОРНА ПОРАКА: Carrie RR
Мами ејнџлс вечни да сте, многу да се сакате Јас денес тригодишнина со дечко ми
Палешка со тебе сме, после ќе не частиш и кафе и да пробаме од ајварот
Aaa на истиот ден,да ви се множат годините поминати заедно,а не е лошо и вие да се множите Фала ви женски ,јас само да видам што правите и отидов на финале од прославата
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 6.10.2013 12:46:57 >
06.10.2013, 09:55
Felly RR
7977
Честитки, мами ејнџлс!!! Еве, јас да ве почестам ајварче, ние вчера до завршивме.
06.10.2013, 12:42
Mihaela 2010
4230
Zenski imam edno prasanje,dali moze prokeljot da se zamrzne?? i po potreba da se koristi?? ajjj felly ajvarce a?nie naredniot vikend ke go pravime
06.10.2013, 13:18
mommy_angels RR
1543
Ааа од кога немам мацнато топло ајварче,така од шерпата,мх,мх за мераци,А се разбуди пред сонцето,светло палевме дека не се видеше,па видете вие сега колку беше саат,среќа што сега еве 2 саати спие па фатив нешто по дома,убав ден,а? Само уште да имав време за шетање
07.10.2013, 15:45
elenak
2004
Што е ова, никој денеска не е расположен за муабетење и кафесување? Јас испив две кафиња, денеска сум ептен заникаде. И глава ме боли и стомак, ужас. Арно оти си направив ручек вчера, па сега си одмарам. Се надевам и ѕверчево ќе поспие, ќе се смилува. Ајде малку да куцкате сите, за награда се работи!
07.10.2013, 16:39
mommy_angels RR
1543
Ајде малку да куцкате сите, за награда се работи! user posted image
И времето надвор само за куцкање Јас неможам да платам и овие што ги имам,а од градинка па ми испорачаа дупла уплатница ,ме убедуваат дека таа платената ми била за септември ,оф боже дури се разбравме Туку ајде навистина по едно кафенце да голтнеме,а и благичко (леле незнам што ми е во последно време,ама умрена сум по благо,само на тоа мислам )
07.10.2013, 18:39
mama_06
395
Бугарски, ма немој...
07.10.2013, 21:55
Bethany
4534
Мама_06, ме изнасмеја . Па баш, бугарски , нема врска
Туку, женски навистина тивко тука, ај почастете нешто, или сакате јас да ве послужам со ајвар и сиренце, сега јадам
08.10.2013, 10:16
Bethany
4534
Нема ве па ве нема....
Ајде повелете на кафенце, бирајте какво сакате, сум расположена за правење од сабајле
Тмурно надвор, небо се спушти до земјата ми се чини, па и некоја маглааа.... Само за надвор е на топло да си седиме... а уште зима не е дојдена... Ајде да не расипувам расположението, се нешто има своите убавини, сега повеќе ќе се гушкаме со најмилите
08.10.2013, 15:36
Палешка РР
7505
Јас и така ладно кафе пијам, ќе се почестам. А mommy_angels бре ме уби со тортава, сега што ќе правам со себе незнам...леле ѓоа трудна жена сум се направила
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 8.10.2013 15:37:24 >