за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
е па кафето не дека се олади, туку се смрзнало, од сабајеле стои Само малку ќе го чукнеме тоа мразот што фати, па ќе имаш Ајс кофи
08.10.2013, 15:47
Палешка РР
7505
Абе ладно, смрзнато, ајс кофи, нескафе, еспресо, најубаво е штом друг го свари Ај наздравје нека ми е
08.10.2013, 16:02
mommy_angels RR
1543
Ајде Бетани вари ново,ова навистина смрзнало,онака едно убаво топличко за женски трач муабет Туку жени ви давам рака на сите што живеете во заедница,јас на поседок па неможам да функционирам,а не па постојано Ауууууууууууу полудев,туку не е до толку лоша жената,туку мм која флегма станува кога "мама" е тука
08.10.2013, 17:10
Martins mom
3342
Мили, најмили мои, од денес сум со вас повторно и се надевам дека волку отсуство од РР нема никогаш да ми се случи Ми се случија еден куп сра.а во изминатиов месец што ме немаше, ама за тоа низ соодветните теми Частете сеа кафе , оти тоа е...
08.10.2013, 17:16
Bethany
4534
Е па Мартинс мам, велком бек
Кафе не ви варам веќе , пак сите избегавте, и ово да не се излади, а јас ќе станам очајна кафе-куварица
08.10.2013, 17:26
Martins mom
3342
Добро бе добро, сама ќе си сварам и тоа вистинско Само не очајувај
08.10.2013, 19:47
Felly RR
7977
Ај, дури се натегате, а и Мами да не ме кара, еве јас да ставам, и земајте дури е топло. Сега го сварив
08.10.2013, 19:57
Палешка РР
7505
Ај на трета мајка ќе успее
Мартинс мам, вешта жено една, се надевам и јас дека повеќе нема олку да те нема... Ни недостасуваше!
08.10.2013, 21:06
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR
Мили, најмили мои, од денес сум со вас повторно и се надевам дека волку отсуство од РР нема никогаш да ми се случи Ми се случија еден куп сра.а во изминатиов месец што ме немаше, ама за тоа низ соодветните теми Частете сеа кафе , оти тоа е...
Welcome back
09.10.2013, 06:43
mommy_angels RR
1543
Ах што убаво,се будам и ме чека топло кафенце Добро утро ,ќерка ми ме научи да се будам во 6,сега таа уште спие,а јас будна уште од темни зори
09.10.2013, 06:50
deluxe
2479
Не си сама мами Еве и јас будна сум од 5 часот,ама на работа сум Ајде свари по едно кафенце ама ептен утринско
09.10.2013, 07:52
Tanjat7880
1256
Eve za ranobudnite devojcinja kafe!Nadvor istura dozd,jas treba da plakjam smetki I bash sum dali od troshocite ili od dozdot koj da me znae,kako I da e aj prvo kafence pa potoa se drugo...imajte ubav den
09.10.2013, 08:38
Mihaela 2010
4230
Ajde dobro vi utro,jas sum za kafe,a vremevo mene bas mi se dopagja,go sakam koga e vakvo ama da ne sum na rabota tuku doma u krevet
09.10.2013, 08:56
mnm1986
101
Dobro utro i neka e na zdravje prvoto utrinsko kafe na site sto pijat :*
09.10.2013, 09:13
Snowhite RR
5042
Добро утро жени. Вчера бев во Скопје на интервју за вработување во УЈП, кое траеше 3 минути со неколку општи прашања и неколку стручни, за тие што ќе влезат во потесен круг ќе има писмено тестирање, па ќе видиме, не се надевам многу, зашто немам ниту пријател, ниту книшка, ама ајде реков да си ја пробам среќата. И така, си се видов и со sandraina rr i vezilka rr и така прекапана си легнав сношти, а пак денеска денов само за спиење е
09.10.2013, 09:14
MademoiselleNina
701
добро утро на сите или веќе добар ден :) Јас денес се чуватвам прекрасно, полна со енергија во овој дождлив ден Ајде и вие така да се чувствувате денес
09.10.2013, 09:16
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
Добро утро жени. Вчера бев во Скопје на интервју за вработување во УЈП, кое траеше 3 минути со неколку општи прашања и неколку стручни, за тие што ќе влезат во потесен круг ќе има писмено тестирање, па ќе видиме, не се надевам многу, зашто немам ниту пријател, ниту книшка, ама ајде реков да си ја пробам среќата. И така, си се видов и со sandraina rr i vezilka rr и така прекапана си легнав сношти, а пак денеска денов само за спиење е
da ne te intervjuirase eden nizok polnicok??bas me interesira
09.10.2013, 09:19
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
Ајде Сноу стискам палци да успееш.
09.10.2013, 12:57
vezilka RR
4931
Добар ден жени. Кафе пауза?
09.10.2013, 14:14
Annet
2404
Јас само што седнав да си го испијам кафето.Ива си заспа па јас да почитам овде.На здравје нека ни е на сите.
09.10.2013, 15:09
zzaa
884
Dobar den zenski, jas cel den so gosti, samo sto gi isprativ ja uspav Eva i da ve zirnam. I da ispieme edno kafe zaedno povelete koj e za kafe.
< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 9.10.2013 17:04:52 >
ззаа ќе си се послужам,слатко изгледа Викаат дури ние кроиме планови,Бог одозгора се смее и навистина е така.Таман викам се подсредивме,сега малку ќе здивнеме од проблеми и ете ми нов.Денес ни кажаа дека фирма ќе ми се затвора ,што значи јас на пазарот на невработени одам .А сметки и сметки и сметки за плаќање
09.10.2013, 18:09
mama_06
395
Мами ејнџелс, ја викам батали благо и ела ваму да мавнеме по едно македонско виски
rakia - connecting people
09.10.2013, 18:24
mommy_angels RR
1543
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06
Мами ејнџелс, ја викам батали благо и ела ваму да мавнеме по едно македонско виски
rakia - connecting people
е сега баш ме погоди,ајде од мене
09.10.2013, 19:10
Bethany
4534
Добро вечер! Што убави кафеџики се собравте денес, поинтересно е кога нас е повеќе
Ама мами_ејнџлс, баш се натажив и јас со ова твојата веста Се надевам нешто ќе ти излезе набргу, решение секогаш постои Ете ќе си се напијам и јас од македонското виски, не сум љубитељ, ама колку друштво да ви правам. Споделена мака е полесна за носење