за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Делукс мислев ќе ти ставам кафе вечер да ти се најде за утре. Ама што спиеш до касно тогаш ќе се потрудиме да не биде ладно кафето. Ана Моли и ти ли како мене спиеш? Труп.
15.10.2013, 08:31
mommy_angels RR
1543
Делукс си чека кафето ,јадна жена нерасонета,од утре па вари си сама оти ако чекаш на овие спанки тешко тебе
Ајде повели од мене
15.10.2013, 08:40
Bethany
4534
Ако ја нема Делукс, јас да си се напијам, а? Добро утро женски! Какви црни спанки, станав рано, рано. Уште џамијата не запеала Се уште сум добра, криза ќе ме фати некаде попладне, ќе спијам заедно со синче, ручекот сам ќе се направи
15.10.2013, 08:58
Tanjat7880
1256
Pa ja nema,normalno,ceka ona kompleten tretman a ne samo kafe! Eve od mene ti e doruceceto,se nadevam po merak ti e Deluxe,ako fali neshto vednash ke prituram,ne e problem nikakoF
15.10.2013, 09:35
Martins mom
3342
Епа притурај, ич не чекај. Ај да ѕирнам шо правите дури М гледа Дора или Диего, појма неам што е, ама знам дека тоа е слободно време за мене....бар да траеше саат и пол Туку смеата на страна не знам дали да одам на гинеколог Последниве денови осеќам грчење на стомакот, болки како менструалните, често имам контракции. Не знам што е работата, а ете кога ќе станам од спиење сум одморена и ништо од тоа немам.Можеби се работи за преумора, оти јас буквално немам ни 10 мин. одмор во текот на денот Рано ми е за раѓање стварно
15.10.2013, 09:46
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR
Епа притурај, ич не чекај. Ај да ѕирнам шо правите дури М гледа Дора или Диего, појма неам што е, ама знам дека тоа е слободно време за мене....бар да траеше саат и пол Туку смеата на страна не знам дали да одам на гинеколог Последниве денови осеќам грчење на стомакот, болки како менструалните, често имам контракции. Не знам што е работата, а ете кога ќе станам од спиење сум одморена и ништо од тоа немам.Можеби се работи за преумора, оти јас буквално немам ни 10 мин. одмор во текот на денот Рано ми е за раѓање стварно
A koga ti e terminot Martins mom?Koga ti e zakazan sledniot pregled?Probaj dva tri dena EXTRA odmor pa vidi kako ke ti reagira teloto I sepak ova obavezno da go kazash na sledniot piregled
15.10.2013, 09:48
mommy_angels RR
1543
Туку смеата на страна не знам дали да одам на гинекологuser posted image Последниве денови осеќам грчење на стомакот, болки како менструалните, често имам контракции. Не знам што е работата, а ете кога ќе станам од спиење сум одморена и ништо од тоа немам.Можеби се работи за преумора, оти јас буквално немам ни 10 мин. одмор во текот на денотuser posted image Рано ми е за раѓање стварноuser posted image
Мартинс мам оди ако навистина е рано,најверојатно ќе ти даде некоја терапија,може ќе ти ја зголеми дозата на магнезиум или нешто слично Ништо Тања ни со доручекот не ја привлековме Бетани сркни го кафето,камен ладно стана
15.10.2013, 09:57
Martins mom
3342
На 27 октомври влегувам во 9-ти Имам уште 2 недели, молам бога само да ги истуркам. Ќе пробам денес да одмарам, па ако и во тој случај не престанат контракциите-одам обавезно. Поздрав женски
15.10.2013, 16:46
deluxe
2479
Женски алал да ви е стварно со кафенцето и појадокот,се супер приготвено,само што јас не успеав да ве зирнам сабајлечки,не дека се успав многу,туку немав време од трчкање по дома,учевме песничка,пишувавме домашна итн,итн ајде сега јас нешто да ве почестам мартинс мам не се плаши од контракциите,матката си реагира како што и налага природата,се спрема за пораѓај,нормали се тие лажните контракции во тој период.Инаку и јас бев на штрек цело време со тие контракциите до 9ти месец ,очекував веднаш штом влезам во 9ти да се породам,арно ама за малку почнав и 10ти го надносив 5 дена
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 15.10.2013 16:50:26 >
15.10.2013, 23:36
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Pa ja nema,normalno,ceka ona kompleten tretman a ne samo kafe! Eve od mene ti e doruceceto,se nadevam po merak ti e Deluxe,ako fali neshto vednash ke prituram,ne e problem nikakoF
Аууу, Тања!!! МОже за мене тавата, ептен ме бендиса! Не сакам од доручекот и онака се изладил веќе, ама една ваква тава може.
15.10.2013, 23:54
elenak
2004
Фели ако најдеш земи и за мене една. Јака е! Јас ставам кафе за делукс, ветено си е ветено. И немој да си кажала дека е изладено, глеј како чади.
16.10.2013, 00:31
Snowhite RR
5042
Ауу кафе на полноќ, некој мисли да стражари до сабајле?
16.10.2013, 07:57
Tanjat7880
1256
Cekaj,cekaj,eve stignaf Deluxe,ostaj kafeto na Elenka od nokta eve edno 4 taze smuckani
E taka,ima I za ovie drugive,izvolte! Tavata ne ja davam Felly,nemoze I imajte ubav dennnnn
16.10.2013, 08:23
mommy_angels RR
1543
хахахахах бре женчиња,добро ви утро ,ме изнасмеавте со кафето,Делукс на мака не стави ,земам и јас едно Тања ,па покасно ќе послужам доручекот,не друго рано ќе јадете ,па пак ќе барате после
16.10.2013, 11:48
miana
6152
Кај сте бе жени? некако слабо акти вни деновиве.. Јас сум гроги,многу лошо ми започна денов ,ми се спие,ми се плаче Немам каде да си направам кафе ( шпоретчево рикна ) ајде ставајте да се расонам...
16.10.2013, 12:54
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Cekaj,cekaj,eve stignaf Deluxe,ostaj kafeto na Elenka od nokta eve edno 4 taze smuckani
E taka,ima I za ovie drugive,izvolte! Tavata ne ja davam Felly,nemoze I imajte ubav dennnnn
Тања ме погоди в срце со кафенцево,ухуху со убаво ќе ме расони.ЕленаК твоево за покасно жешко е сега да се излади
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 16.10.2013 12:56:39 >
16.10.2013, 15:26
elenak
2004
Добар дееееннн! Сега стасувам да ве ѕирнам, мене ручекот ќе ми се падне да го сервирам изгледа. Почекајте да се допече, пред малку го ставив. Јас многу убав ден си имав, со драги луѓе, цуца ме почасти спиење сабајле до 10, попладне сме на роденден во игротека, па ќе гледам да ја изморам добро, да спие утре пак, што убаво било така.
16.10.2013, 21:02
Bethany
4534
Добра вечер, како сте женски? Надвор дожд, внатре топло, ќе ве послужам со коштаните, се давам во нив секој ден, додуша читав дека варените имаат помалку калории, па само ги варам
17.10.2013, 01:00
Snowhite RR
5042
Не ми ја дава сликата Бетани и сега ме заинтригира што е тоа? Нема да можам да заспијам сега хихи
17.10.2013, 06:30
bucko mal
1431
Zeni samo da ve pozdravam otidov malku da prosetam deca epten soncev den imame.Retki se vakvite denovi zatoa gi koristime maksimalno.Aj nabrzina ke vi turam kafe
aj nesto slatko ne ide samo kafe
17.10.2013, 09:12
anaana
1126
ajde jas malku neskafe koj saka neka poveli.. ova vremevo veke uzasno, odvaj stanav sabajle.. a zgora na se nastinata sum edvaj stojam, kako ke se dosedi cel den na rabota :( ama ete namesto caj da castam sepak sabajle e vreme za kafence pozdrav i dobro utro na site :))))
17.10.2013, 09:58
mommy_angels RR
1543
Јас би тоа капучиното Добро утро,ама што би рекла комшиката моја" Господ решил да не сотре" , е аман веќе од 27 на 10 степени се симнавме,незнам веќе ни јас ,ни дете како да облечам
17.10.2013, 10:07
Snowhite RR
5042
Јас Нес ќе земам и такво си пијам а јас ова ќе ве почестам
Сабајле врнеше ама сега сончко излезе. Убав ден на сите
17.10.2013, 20:00
AneLav RR
1110
Ај да ве частам по едно кафенце за новиот аватар што си го стаив... Нели ми одговара
< Поракaта ја уредил AneLav RR -- 17.10.2013 20:04:27 >
17.10.2013, 20:46
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav RR
Ај да ве частам по едно кафенце за новиот аватар што си го стаив... Нели ми одговара
Aaaaaa ubav avatar,ajde so zdravje da si go koristis