cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Кафемат

clock-img

17.10.2013, 23:15

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Eve me mene,cekam mashina da dopere I grickam cipsuser posted image ..vie sht si pravite devojki?

clock-img

17.10.2013, 23:35

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Еве сум и јас Тања, си читкам. До кај 12 сум тука, трета смена, после одам на спиење.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

17.10.2013, 23:48

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Јас печам торта, стискајте палци да испадне, па да ве честам утре!!! user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

18.10.2013, 08:16

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

А јас мислев само јас чистам купатило во 12 навечер,а тоа се вредни женчиња user posted image
Добро утро ,повелете
user posted image
Фели тортата до каде , е ?

clock-img

18.10.2013, 09:30

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Dobro vi utre potecno,jas konecno se pribrav na rabota cela nedela po obuki,seminari mi falese kancelarijava...ajde uste denes i vikend,jas denes i utre ajvar ke pravam se nadevam ke mi se pogodi vremevo

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

18.10.2013, 09:43

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Добро утро user posted image
Па кај си Михаела2010, не заборави и ти user posted image
Шала на страна - се надевам на убаво време утре и јас, треба да им помогнам на моите за ајвар, ако не ме сардисаат пак и домашните кај мм user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

18.10.2013, 10:49

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Кај сте бе женички? Ај да испиеме по едно задоцнето утринско кафенце од сабејле такви вртоглавици имам страшно. user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

18.10.2013, 11:46

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Добар ден женски!
Е АнеЛав еве мене на кафенце, баш ми се пие сега.
Фели, чекаме торта user posted image
Михаела, да знаеш дека те нема па нема , ајд нека си ти добро, и работите нека врват на добро, па ќе ни надокнадиш user posted image

А синчето мое од сабајле го прашувам сакаш ли да одиме надвор, тој нејќе и нејќе user posted image
Божееее, не можам да се изначудам, откаде сега ова промена, сакал дома да седи, а надвор убаво сончево user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

18.10.2013, 11:54

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Не се чуди Бетани, има такви периоди, а моиве двајца јунаци нон стоп на врата дремат, едвај чекаат некој да ги носи надворuser posted image
Ај по уште едно кафенце за муабетов
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

18.10.2013, 12:30

clock-img

Мамичка85

pencil-img

366

Aj jas da ve pocas_tam so nekoja torta sto me nemase nedelava,brat mi e dojden na odmor pa se nesto so nego navaka-nataka a rabota imam eden kup ama edna mrza me fatila a uste dva meseci ke letnat ko od sala pozz do site ringerajki imajte ubav soncev den user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 18.10.2013 12:35:36 >

clock-img

18.10.2013, 12:37

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav RR

Не се чуди Бетани, има такви периоди, а моиве двајца јунаци нон стоп на врата дремат, едвај чекаат некој да ги носи надворuser posted image

Па се чудам АнеЛав, дека до вчера штом се спомнеше надвор тој буквално трчаше и врискаше од среќа, а сега еве го цел ден дреме, ама нејќе надвор, хехех, чудно ми и смешно user posted image

Мамичка85, фала за овака насмеана торта, ќе си апнам едно парче, нормално де ! user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

18.10.2013, 13:00

clock-img

Мамичка85

pencil-img

366

Slobodno ima za site morase da bide nasmeana za da imate i Vie nasmean den mislam na site ringerajki user posted image

clock-img

19.10.2013, 16:14

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

лелееее за срамота,никој цел ден кафе да не направи
user posted image
ама пред ручек јас би едно аперитивче user posted image
user posted image

clock-img

19.10.2013, 16:19

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

На сите ни е неработен ден денес, одмараме и од кафе варење user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

19.10.2013, 23:13

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Е јас само да ве поздравам, кафе нејќам. Синоќа се зафркнав пиев кафе доцна вечерта и не можев да заспијам. И така некако тешко ми беше од него, па денес цел ден го поминав без турско (овај македонско де) кафе.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

20.10.2013, 00:24

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR

Е јас само да ве поздравам, кафе нејќам. Синоќа се зафркнав пиев кафе доцна вечерта и не можев да заспијам. И така некако тешко ми беше од него, па денес цел ден го поминав без турско (овај македонско де) кафе.user posted image

user posted image
Eh samo da ne pozdravish?!Sega ke te ubedam jas tebe da ne druzish so edno vince na primer A?user posted image
Zeni dobri li ste,mene mi se krcka zimnicata-solena vo reran I ja cekam I se nadevam uspeshna ke bide!

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 20.10.2013 11:34:17 >

clock-img

20.10.2013, 08:12

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

user posted image
Ај добро утро од мене!! Одамна не сум ви сварила кафенце,па ајде повелете за расонувањеuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

20.10.2013, 09:11

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Ете кој ќе почести кафе во недела, ама нема кој да пие сите уште спијат

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

20.10.2013, 09:48

clock-img

kuklicka26

pencil-img

220

user posted image
Еве и од мене кафе за пријатен неделен ден,се надевам веќе сите се будни.

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 20.10.2013 11:18:37 >

clock-img

20.10.2013, 10:08

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Ете кој ќе почести кафе во недела, ама нема кој да пие сите уште спијат

Ќе пијат Сноу кога ќе станат да им биде готово ,само да го шмркнатuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

20.10.2013, 11:21

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: kuklicka26

user posted image
Еве и од мене кафе за пријатен неделен ден,се надевам веќе сите се будни.

Кукличка, линкот не функционираше, па ставив друго кафе. Кафето пак е од тебе, а кроасаниве од мене.Тамам за неделно појадоче.user posted image

clock-img

20.10.2013, 12:29

clock-img

Мамичка85

pencil-img

366

Eve jas mislam ako veke si go ispivte kafeto deka jas ne pijam user posted image da ve pocas_tam edna cinija musli samo sto zavrsiv so pojadokot imajte ubav soncev den user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 20.10.2013 15:22:13 >

clock-img

20.10.2013, 15:06

clock-img

mama_06

pencil-img

395

Добар ден невести. Ке ми кажит некоја рецепт за мекици или линк да ми дајте? Убав ден ви посакувам.

clock-img

20.10.2013, 15:26

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Ај да се потсетиме на темава -> Како да поставиме слика на РР?
Мама_06, за мекици тука најдов рецепт. Јас знам дека мајка ми ги прави поразлично од рецептот, т.е. тестото како за пица, само што треба да е малку помеко, и се става едно чаше ракија за да ја упие масностијата, да не бидат многу мрсни.

clock-img

20.10.2013, 16:15

clock-img

mama_06

pencil-img

395

Фала ти Фели,ке ги прам овие од РР а ракијата ке ја пиеме со домакинот,уз мезе.

Последни статии

article-img