cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Кафемат

clock-img

25.10.2013, 07:57

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Dobro utro I od mene devojki,jas se spremam pak za vo banka,taman gi reshiv siteee smetki za ovoj mesec vcera sin mi mi nosi dodatna,del za topol obrok I eve da odam I taa da ja sredam I da se nadevam nema da ima do krajov na mesecov nitu edna,od smetki I nepredvideni troshoci glava neozam da dignamuser posted image
A kafe da vi turam ili ne A?user posted image aj poarno ne...
mommy ti brkaj rabota I "skrshi noga"

clock-img

25.10.2013, 09:40

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Добро утро убавици, ајде да ве почестам со кафенце:
user posted image

Имајте убав ден, топло, сончево отсабајле, што убаво овака, нека потрае топлово уште долго време.
Јас не сум наспана баш, ама некако ми е убаво на душата..... И ТањаТ, остај ги сметките, ајде да се напиеме кафенце на раат user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

25.10.2013, 10:56

clock-img

Carrie RR

pencil-img

326

Да ве поздравам вака петочки и да шмркнам некое кафе user posted image

clock-img

25.10.2013, 13:18

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Фели за добра ноќ не фатив,ама со утринското кафе што убаво ми дојде,таман и на Сноувајт деЛот за мене

Добро утро жени,планови за денес што,како? Јас одам на стара и бркам нова работа

Мами бајадера ми е најомилено, ама морав така да го лажам мозокот, разбираШ?user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

25.10.2013, 14:32

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Здраво женчиња. Како сте? Јас го заспав детулето, да ве ѕирнам што правите и да правам ручек. Знаете што сум приметила деновиве, доцна попладне ќе се напијам кафе и си се будам наутро свежа, не ме боли глава, чудно.user posted image А претходно скоро секој ден се будев со главоболка, почнав да се плашам веќе.
Значи на кафе дружба чекајте ме околу 8 вечер.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

25.10.2013, 15:44

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Фели за добра ноќ не фатив,ама со утринското кафе што убаво ми дојде,таман и на Сноувајт деЛот за мене

Добро утро жени,планови за денес што,како? Јас одам на стара и бркам нова работа

Мами бајадера ми е најомилено, ама морав така да го лажам мозокот, разбираШ?user posted image

Јас како полицајците,треба да ми се подобјасни за да разберам user posted image user posted image user posted image
ајде сега да те послужам од домашна бајадера
има и за другите,повелете
user posted image

clock-img

25.10.2013, 15:47

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Мами рецептот за бајадерава да го најдеш ОДМА!!! И ова да ти е последен пат да спомнуваш бајадера, се разбравме?! user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

25.10.2013, 21:30

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Dobra vi vecer, dragi dami!
Koj spomnal bajaderi? Jas gi imam za izvoz, posto mekici i rodendeni pravime so 300 gosti ko svadbi user posted image
Eve me mene posle koj znae kolku vreme. Ne uklucuvam kompjuter doma, a od tel i od ipad nekako ne mozam da pisuvam, sitno mi e user posted image nie sme dobro, batko se rodi zdrav prav, se nadevam zdrav i da go odrzime zimava, malata kerka slavese 2ri rodenden, golemata ceka na red da slavi... I taka... Se obiduvame da si go stavime sekojdnevieto vo red. Jas mnogu nadezno pocnav da se setam so bebevo uste prvata nedela, neli da go fatime soncevo dodeka go ima. Vcera duri probav i da vezbam, i si vikam, aj 15 min valjda mozam da odvojam, i znaete kolku uspeav da izdrzam na steper? 2 min i 33 sekundi!!! Ahhh... Ke treba vreme da se vrati se u normala...
Ke se obidam da ve druzam pocesto, pozdrav do site! I fala na cestitkite!

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

26.10.2013, 09:36

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Добро утро женски! Како сте, кај е кафенцето? Јас изгледа треба да варам, ајде повелете
user posted image

Јами Мами, верувам дека ти одлично се снаоѓаш, а ќе се вратиш и во форма набргу... Ни недостасуваш тука user posted image

И денес убав, сончев ден, имајте убав викенд user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

26.10.2013, 10:45

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

user posted image
Ајде по една тулумба јас честам,со кафенцето на Бетани тандем ќе биде.Повод нема никаков,ете така од сабајле ми притекнало за тулумби уфффф лиги ми потекоа.Ама нз да правам, а и како што сум раскрената низ дома со чистење ,не ни планирам да правам ќе си купамuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

26.10.2013, 10:49

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Аааа што ти требаше ово сега Делукс ? Леле, ќе пукнам сега колку ми се пријадоа ммммм
За шеќерен почеток на денот user posted image
А добри се и куповни, ништо не им фали user posted image

clock-img

26.10.2013, 10:52

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Аааа што ти требаше ово сега Делукс ? Леле, ќе пукнам сега колку ми се пријадоа ммммм
За шеќерен почеток на денот user posted image
А добри се и куповни, ништо не им фали user posted image

Благичко за повеќе енергија Бетаниuser posted image user posted image Ќе ми треба денеска и тоа како,во план сум цел спрат да го досредам,утре пауза по повод празникот,па од понеделнички слегувам на другиот спрат со метлата и крпатаuser posted image

clock-img

26.10.2013, 12:11

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR

Мами рецептот за бајадерава да го најдеш ОДМА!!! И ова да ти е последен пат да спомнуваш бајадера, се разбравме?! user posted image

user posted image
user posted image user posted image јас не сум баш по бајадерите,ама гледам повеќето ги обожавате,па си реков да ве послужам
Заем можеш да ми вратиш со чоколадна торта
Јами мами навистина фалиш тука,уживкај со тројцата палавковци
Јас дете заспав,па на пауза сум,ама и да си кажам реално,нешто мрза ме фати,ништо не ми се работи

clock-img

27.10.2013, 10:29

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Добро утро, добар ден женски...за кого какоuser posted image Ова сменетиот часовник скрос ме избуни..па син ми стана во 6.00 часот бреuser posted image user posted image Недела е, мојот единствен слободен ден, не е ферuser posted image Гледам убаво временцево, па си викам да се шетне некадеuser posted image Инаку денес влегувам во 9-ти месец и полека но сигурно ме фаќаат паникиuser posted image Што ќе правите вие денес?

< Поракaта ја уредил Martins mom RR -- 27.10.2013 10:31:01 >

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

27.10.2013, 10:34

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

user posted image

кафе ќе заборавев да ве почестам, не е фер сама да пијамuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

27.10.2013, 11:33

clock-img

stellica

pencil-img

18

здраво
некое време си потчитнувам што муабетите и еве денес се решив да ви се приклучам вака додека сум на работаuser posted image .
се надевам ке се дружиме.имајте убав ден

clock-img

27.10.2013, 12:39

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: stellica

здраво
некое време си потчитнувам што муабетите и еве денес се решив да ви се приклучам вака додека сум на работаuser posted image .
се надевам ке се дружиме.имајте убав ден

Stellica, добредојде на РР, убаво што конечно реши да ни се придружиш.
А можеш и тука да ни се претставиш, да ти посакаме добредојде ко што е ред , нели? user posted image

Се надевам ќе имаш убава дружба тука со нас, повели дружи не низ темите. user posted image

clock-img

28.10.2013, 07:15

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Добро утро женички!!! Имајте убав ден и убава работна недела.Утрово ме радува баш е сончево,ќе биде убав ден....user posted image

clock-img

28.10.2013, 07:46

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Добро утро,како сме?
Делукс само за тебе едно "сончево" кафенце user posted image
user posted image
а ние другите ајде да се потстоплиме
user posted image

clock-img

28.10.2013, 07:59

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Ехх колку убаво изгледа кафето,ама расположението ми паднаuser posted image постојат идиоти луѓе што за секунда уништуваат се...user posted image

clock-img

28.10.2013, 08:25

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Aj dobro utro,ja sum za kafe kako i sekogas, ne odbivam
Vikendov si letna ,sabotata se iznasetkavme,vcera kaj moite na slava i bas sum srekjna sto pomina eden vikend a jas nisto ne fativ da cistamuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

28.10.2013, 08:44

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Dobro utro devojki user posted image
Pomina ubav I soncev vikend I makisimalno go "potroshivme" I jas ko tebe Mihaela ne se svrtev doma a ne pa neshto da fatam.Zatoa sega odam na ribanje I usisavanje I peglanje zatoa shto posle imam RODITELSKAuser posted image I takaaa

clock-img

28.10.2013, 08:53

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Ej da i da vi se pofalam...ja prodadov Tv komodataaaa jeeeeeeeeeee

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

28.10.2013, 09:04

clock-img

Annet

pencil-img

2404

user posted image
Dobro utro i od mene....

clock-img

28.10.2013, 09:08

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Добро утро и од мене!
Леле луѓе на ова сменето време не можам да се навикнам се уште. Синко по новото легна, по старото стана ...
Сега гледам на саат тек е 9, а имам впечаток ко пладне да е user posted image

Михаела, еј честито, брзо ја продаде, браво!

Анет, добро утро, ќе се послужам јас од се user posted image

Последни статии

article-img