за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добар ден од мене Како сте жени? Шетавте ли некаде викендов?
28.10.2013, 13:55
elenak
2004
Добар ден женски и од мене. Времево викаат ќе потрае вакво топличко, ќе заштедиме некој кубик дрвца. Јас денес конечно се решив и ги средив плакарите, тоа ми е најмачната работа, реди, прередувај. Ама ете бидна. Само што сега имам оргоооомееен куп алишта за перење, а вода немаме. Не само тоа, и без ручек ќе останеме денес изгледа. Па не знам какво е ова сопирање вода без најава и тоа за време на правење ручек? За домаќинките погодено, да дремат на интернет.
28.10.2013, 15:36
cleo
499
Devojki zdravo! Neznaev kade da go postavam prasanjevo, mozebi kje se najde nekoja RR-rajka sto znae. Mi treba informacija koe e rabotnoto vreme na TAV Makedonija (Aerodrom A.Veliki),mislam na administracija, ne na smenskite vraboteni?? I dali imaat organiziran prevoz?? Mnogu Vi blagodaram i dokolku ima soodvetna tema gi molam Administratorite da go prefrlat mojot post! Thanks
28.10.2013, 16:02
Bethany
4534
Клео, еве и тука ќе го префрлам постот, па ако некој знае, ќе пише
28.10.2013, 16:10
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Каде си бе миана, те нема одамна. Арна ли си ти? Се загриживме за тебе.
28.10.2013, 19:37
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
Ме има еве ме..некако во последно време се затекнав себеси како заборавам да отворам Рингераја,незнам зошто Инаку арна сум ..Работа,сабота тоа па тоа..Вие како сте ? како си ти трудничке?
29.10.2013, 08:23
mommy_angels RR
1543
Ме има еве ме..некако во последно време се затекнав себеси како заборавам да отворам Рингераја,незнам зошто
Ова веќе да не ти се повтори Добро утро жени ,ајде кафенце за сите вас,а појадок само за миана,да мисли на нас почесто
29.10.2013, 09:10
Mihaela 2010
4230
Lelee mammy sto e ova polna trpeza bre breeeee,ligi da ti potecat Jas ke si zemam od se po malku,neka ima Denes isto ubav den ke bide,do krajov na nedelava,a me nervira vremevo sto go pomestija pa sega temnici uste vo 5
29.10.2013, 09:17
Tanjat7880
1256
Eve me I mene,jas ne zimam od dorucekot no kafeto nema da mi izbega Ova utro devojki sum doruckuvala VIRSHLI,ova mi se nema sluceno sigurno edno 15- 20 godini,so trema gi staviv da se varat,neznaev kolku treba za da bidat gotovi Slatko se najadov,treba da me drzi za slednive 15-20 godini
29.10.2013, 13:35
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Ova utro devojki sum doruckuvala VIRSHLI,ova mi se nema sluceno sigurno edno 15- 20 godini,so trema gi staviv da se varat,neznaev kolku treba za da bidat gotovi Slatko se najadov,treba da me drzi za slednive 15-20 godini
Е нека си се слатко најела Ме потсети и мене, немам јадено сто години, и не купувам, ама па сега ме фати некој стрв, виршла со кечап и сенф ммм
Ама во меѓувреме ќе се послужам од менито на Мами, баш ми треба нешто , се вратив од вежбањето, истрошена, па гладна ко гладна година А потоа кафенце
29.10.2013, 13:47
Annet
2404
Ubavini,sofri,meraci:))) mmnajmmm.i jas vvo posledno vreme sal jadam,kako nenasitna sum.....a kaj e celo zimo.ehejjjjjjjj.......pozdrav zenski...
29.10.2013, 13:55
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Ova utro devojki sum doruckuvala VIRSHLI,ova mi se nema sluceno sigurno edno 15- 20 godini,so trema gi staviv da se varat,neznaev kolku treba za da bidat gotovi Slatko se najadov,treba da me drzi za slednive 15-20 godini
Е нека си се слатко најела Ме потсети и мене, немам јадено сто години, и не купувам, ама па сега ме фати некој стрв, виршла со кечап и сенф ммм
Ама во меѓувреме ќе се послужам од менито на Мами, баш ми треба нешто , се вратив од вежбањето, истрошена, па гладна ко гладна година А потоа кафенце
Ejj a jas koga nemam rucek kako hot dog znam da napravam,kupuvam baget lepce taze krckavo,pa ke si isprzam virslite i kompircinja,pa i patlidjance vnatre pa majonez i senf mmmmm ....aiiiiiiiiii od koga neam pravenoooooo
29.10.2013, 14:03
elenak
2004
Леле Михаела, ова е невидено на РР!!! Знаеш ли ти дека сите ние тука здраво се храниме? Трк во тема за здрава исхрана, по казна, да ти дојде умот! Поздрав женички, отидов да направам ручек.
29.10.2013, 14:06
Mihaela 2010
4230
Aj aj ama vi potekoa ligi ...potsvesno posakuvate da si apnete edno vkusno hot dogce
29.10.2013, 14:17
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Aj aj ama vi potekoa ligi ...potsvesno posakuvate da si apnete edno vkusno hot dogce
не да сакам, туку баш сакам (сега нема смајлито со лигите што му течат ) И тоа баш таков каков ти го правиш, лелелеее
29.10.2013, 14:19
Mihaela 2010
4230
не да сакам, туку баш сакам (сега нема смајлито со лигите што му течат ) И тоа баш таков каков ти го правиш, лелелеее
Ej kjuti da ne ne cue elenak,ke ne banira
29.10.2013, 14:22
Bethany
4534
Ej kjuti da ne ne cue elenak,ke ne banira
Остај, ќе ја подмитиме со еден сочен хот-дог, нема да му одолее сигурно
29.10.2013, 14:24
Mihaela 2010
4230
I toa so vikas...ajde bujrum nabrzinski gi napraiv
29.10.2013, 14:29
Bethany
4534
лелееее ма, што не ти беше од работа и овака визуелно да го ставиш а јас ќе јадам грав за ручек
29.10.2013, 14:31
Mihaela 2010
4230
A ja imam lekja,ama kako sto me potsetivde denes so ova virslive bogami utre toa ke si napravam za rucek,taman i muz ke mu se izraduva
29.10.2013, 15:56
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
Ме има еве ме..некако во последно време се затекнав себеси како заборавам да отворам Рингераја,незнам зошто Инаку арна сум ..Работа,сабота тоа па тоа..Вие како сте ? како си ти трудничке?
Аууу, минус ќе ти пишеме. Не играме така, хехехе. Види тука што „здрава“ храна се завртело по темава, ти си заборавала да отвориш. Ја еве отворив, ги видов тоа виршлите, ми изрипаа пред очи, ми потекоа лиги и сега ќе одам на друга тема оти тешко мене..ќе се затрчам до првата продавница за „здрава“ храна.
29.10.2013, 21:21
mommy_angels RR
1543
Е Михаела сега сум ти за живи гревови,го гледам ова сендвичов и ми кркорат црева.Леле да не бев веќе во пижами ,ќе мацкав сега прсти во најблиската сендвичара Туку ајде лека ноќ дури не му се фрлив на фрижидерот
30.10.2013, 08:43
Bethany
4534
Добро утро женски! Ајде послужете се, кафенце, појадок, што сакате.
И денес сончево надвор, ама јас да се прашувам најрадо би во кревет, што ме гајле за сонце, многу ми се спие. Од 6 станата, се уште сонувам.
30.10.2013, 09:12
Mihaela 2010
4230
Jas ke si zemam standart od kafeto... Uff a jas spana prespana sum,od 9 koga si legnav do sabajle,pa si stanav nakaj 15 do 6 pa si izmiv kosa,pa maska na lice si staviv,pa si se spremiv za na rabota,vo 7 gi razbudiv dete i muz se spremivme i taka nekako raspolozena si trgnav na rabota...
30.10.2013, 09:32
Bethany
4534
Е алал да ти е, и коса си измила и маска на лице ама тоа е, јас секое утро си викам е вечерва ќе легнувам порано,уште со Ј во кревет, и се заглавувам до касно. И пак сабајле истото си викам, и пак заглавувам и се така Па после кој ми е крив. Ама едноставно не можам да се откажам од слободното време кое имам кога синко оде на спиење