за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добро утро ,Делукс да не си ти нерасонета ќе си одам на работа. Ајде на здравје да ни е кафенцето и моето е јакичко. Јас вчера турбо ден,ја осветивме куќата,па цел ден со гости,готвење,пречек,ама убаво ми беше,сакам денови исполнети со најблиските А да,кој измислил машина за садови алал да му е,мојата и име си доби . ''свеќи'' си ја викам
18.11.2013, 07:52
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
Добро утро ,Делукс да не си ти нерасонета ќе си одам на работа. Ајде на здравје да ни е кафенцето и моето е јакичко. Јас вчера турбо ден,ја осветивме куќата,па цел ден со гости,готвење,пречек,ама убаво ми беше,сакам денови исполнети со најблиските А да,кој измислил машина за садови алал да му е,мојата и име си доби . ''свеќи'' си ја викам
Ајде Мами со среќа да си живеете во куќата,Господ да ви ја исполни со мир,благосостојба и многу дечиња.да ти кажам ти завидувам на твојата т.н Свеки Немам таква,а колку ја посакувам ехххх..... треба да почнам со мерки за штедење па и јас да си набавам една свеки ...
18.11.2013, 08:53
Tanjat7880
1256
Dobro utro devojki ,kako ste mi ova ponedelnicko utro,kako pomina vikendot?! Jas so mojot sin ovoj vikend bev na detski concert na Makedonskata Filharmonija,beshe VOLSHEBNO a I G uzivashe shto bash me iznenadi,sledniot takov concert e vo dekemvri,edvaj cekam da dojde,mnogu ubavo iskustvo! A go ispocituva li nejoj Giboni?!Jas go propushtiv I bash zalam
18.11.2013, 09:37
Bethany
4534
Добро утро женски!
Јас сум наспана, ама некако се пробудив сета отечена во лицето. И испив кафето и појадував, ама сега уште едно кафенце ми треба.
ТањаТ, што убаво сте си поминале, па и мерак е детето да ти ужива во некоја културна манифестација нели?
Јас Џибони пропуштив, не сум толку романтична изгледа, не ми ни текна за него
Ајде едно кафенце со парче чоколадна торта да послужам , да не идам без ич
18.11.2013, 10:21
Mihaela 2010
4230
Dobro utro Nie ubavo si pominavme vikendov,de na rodenden,vcera na zlatno slavejce,pa na mekici i super bese...od denes jovo na novo,jas malku se pododmoriv so detulevo doma...
18.11.2013, 10:28
sandriana RR
2924
Добро утро и убав ден, понеделнички да тргне неделава Ете, кој шетал по концерти и фестивали, кој гости имал - баш викендашки Јас имав работен викенд, се надевам само дека ќе се исплати трудот
Бетани, тортево ми мати ум посабајле, ќе чепнам малку
18.11.2013, 10:37
Mihaela 2010
4230
Pa ke jadete koga ste si slabicki,jas sabajlecki si kupiv vtoro sise jabolkov ocet,pa ako sakate so toa da ve pocastam
18.11.2013, 10:49
sandriana RR
2924
Може Михаела и оцет, зш да не - ќе се детоксифицираме тамам
18.11.2013, 10:55
Bethany
4534
баш - прво торта, после оцет за детоксификација
18.11.2013, 11:09
Mihaela 2010
4230
Aj koga vekje ste zapnale....
18.11.2013, 11:32
Bethany
4534
хехе, е па фала, сега ќе барам вакво, сигурно има во Веро. За да можам без грижа совест да си изедам торта
19.11.2013, 09:32
Tanjat7880
1256
Devojki,ve nema ova utro I vo toa ime dobiv vakva inspiracija Zar nikoj I nikade ne e za kafe?!
19.11.2013, 09:34
Палешка РР
7505
Јас сум за TanjaT олвејс Убаво кафенце, фала ти
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 19.11.2013 9:35:20 >
19.11.2013, 09:35
sandriana RR
2924
Тука сме Тања И јас како верверицава - гњурам во шољата кафе, да се освестам Како и секогаш во твој стил - прекрасна понуда за кафе, која не се одбива п.с. Палешка, ТОП аватар - иста ти
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 19.11.2013 10:52:43 >
19.11.2013, 16:58
Felly RR
7977
ДОбар ден од мене! Детево денес прв пат после градинка си легна да преспие, ама беше стварно ненаспана, сабајле уште во 6:30 ја разбудив, немаше кој друг подоцна да ја носи, и еве ја сега спие. Ова никогаш и се нема случено до сега.
20.11.2013, 04:12
bucko mal
1431
Denes dorucekot na moja smetka neka ide,odavna nisto ne sum pocastila Vi posakuvam ubav den!!
20.11.2013, 07:35
mommy_angels RR
1543
Добро утро,убаво почнат ден,се надевам така и ќе заврши. Буцко мал,тенќу,ке си каснам Да ви кажам јас ние веќе по дома аларми ,саати и такви чуда не користиме,ќерка ми не грешава никако. Во интервал од 5.55 до 6.05 таа е на нозе
20.11.2013, 09:10
miana
6152
Доро утро од мене жени. Ви посакувам убав ден на сите..
20.11.2013, 09:56
sandriana RR
2924
Добро утрооо Кој завршил појадок и кафе, ајде на ужинка
20.11.2013, 10:02
Mihaela 2010
4230
uff kako me pogodi bre so ova kostenive...jas ke si zemam
20.11.2013, 10:10
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Aj koga vekje ste zapnale....
Пробав да пијам од ова оцетов,ама неможам...Црева ке истурев..Секоја чест за вас што успевате да пиете од ова..
20.11.2013, 10:18
Bethany
4534
Добро утро! Костените не одбивам, најомилено нешто, по цел ден можам да ги јадам...
Миана, мене ми е многу вкусно оцет со вода, доаѓа ми некако освежително Мада деновиве не пиев редовно, заборавав
Денес некако врнежливо, а би требало малку да излезам со Ј во прошетка барем, а не ми се ни излегува... Греота детето, досадно му е, што ќе правиме кога ќе дојде зима
20.11.2013, 10:30
sandriana RR
2924
И мене ме убива седењето дома на вакво никакво време, а тек па децата - греотка. Ако не врне, капа и шал - и бар 40тина минути на воздух. Јас се се токмам на плоштад по костени да тркнеме - почнав да ги сонувам
23.11.2013, 12:59
Snowhite RR
5042
Добар ден жени, што е ова да не се откажавте од кафето или кафематов да не се расипал а? Ај да почестам, одамна не сум сварила кафе
А да ве прашам дали антибиотик може да се пие повеќе од 10 дена? Вчера бев на контрола со Јана и ми рече уште не е дооздравена и до понделеник да пие, а денеска еве веќе десетти ден откако пие антибиотик и тоа, само заради шлајмот и носето што и течи, друго нема ништо
23.11.2013, 16:24
Martins mom
3342
Леле исцркав за кафе овие 3 дена во болница Сеа седнувам со вас да пијам едно Бебушката ми спие, Мартин си игра наоколу и така мама малце да си прочита РР