за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
zzaa нема ја Делукс, сигурно од слевењето се успала Еве јас ќе почестам нешто, кафенце и благо, па и таа кога ќе дојде, пак ќе части, нема да биде вишок
Патем, Deluxe, честито нова снаа
Мартинс мам, послужи се од кафето. Гушни ја твојата мала бебушка
Ах женски, тука ладно, врнежливо, јас чекам снег, најавуваат за утре, па да почнам со китење елка
25.11.2013, 00:22
Lacrymosa
255
како беше она: - денес мама ми рече дека и таа е човек и нејзе и треба одмор, но тоа не е вистина. тааа не е човек, таа е мама е тоа ме најде... бебе од 4 недели со само саат и пол спиење од 11 наутро до 10 навечер + попладне грчеви + болки во грбот луѓе како се справувате со свекрвите? јас му викам не ја нишај, она почекај јас да се свртам и удри му го клатењето. во спална + миљон степени оваа зема ја покрива ко под мост да ќе седи детево. него дајте кафе и домашна греана
25.11.2013, 12:58
Hunny
626
Лакримоса сите сме го поминале тоа. Издржи ги првите 40 дена и се ќе биде полесно.
25.11.2013, 17:56
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa
Добра ноќ женички, Ја чекам утре Делукс да части по едно кафе и нешто блачко за снашката.
Јас можеби се закаснив,но не заборавив да ве почестам Ме немаше од сабајле ,ама еве сега ве честам шампањче Бетани благодарам што си почестила благичко во мое име,нормално имам повод.Затоа ајде турајте си по едно сите па да наздравиме
25.11.2013, 18:35
Mihaela 2010
4230
deluxe cestitki i od mene ajde da zirnam so praite,posle ubaviot rucek so si go napraviv vcera,sega da si odmoram,mm i dete pravat origami jas koristam prilika za odmor aiii ama vremevo snezno a?? od utre neka ne ve iznendai snegot
25.11.2013, 19:00
Bethany
4534
е кај нас тука врнеше и изгледаше дека се обнува во снегот, ама престана А луѓе да знаете колку му се радувам на снегот, ко мало дете на сладолед што вика Лакримоса и решено е: во недела ќе китам елка, денес пак купив нешто од украсите. Мм само ме влече од тоа рафтовите, ама пустооо се ми е убаво
25.11.2013, 19:07
Mihaela 2010
4230
lelee i jas mnogu sakam da zavrne,sto od sto go sakam sto od malku da go procisti zagadeniov vozduh... uff rano e za kitenje,nekade posle 15 ti dekemvri ja kitime,i trae nekoi si mesec dena,vaka olku rano ke ni zdosadi
25.11.2013, 19:12
deluxe
2479
Јас сум намќор за зимава и новогодишниве украсувања и еуфории Мразам студ и снег,можеби поради работата... Ме нервира кога дома ми е затнат просторот со елки,и други ситници што не можам да ги пребришам од прашина.Единствено што ги сакам се ламбичките.Па затоа цела куќа ја обвиткувам како замок во ламбички
25.11.2013, 19:17
Mihaela 2010
4230
uuu jas ziveam za naredniov period...preska ja barav i najdov novogodisnata elka -cestitka,da i napravam na M,arno ama kako po obicaj posto nemam vesti race zavrsi vo kanta,pataa rabota ja prepustam na mm...nego go biva a bogami ima izivci
25.11.2013, 21:27
mommy_angels RR
1543
Делукс честитки и од мене ,ова винцево таман за лека ноќ А за украсувањето Бетани како сестра да сум ти ,мм за греотка е,од сега до Нова година го влечкам по излози и продавници. Ај оставете што сум досадна,туку и штетно е тоа по домашниот буџет Јас до кај 5 ти може ќе се воздржам,ама вчера се најдов и е на готовност за украсување Мора да си признаам жива напаст сум околу Божиќ,ама си ја сакам атмосферата и топлината што се во овој период
25.11.2013, 21:34
Bethany
4534
не бе какво рано, си кажав уште пред некоја недела дека први декември ќе дочекам и не чекам повеќе. Нема да ми здосади да стои елка и два месеци
26.11.2013, 08:29
Mihaela 2010
4230
Dobro utro zenicki,kako ste?? jas i denes edvaj stanav,a ne samo jas site doma posle alarmot ko zaklani spijat samo jas moram da stanam,da pustam u dnevna klima malku da zatopli...ah pusta zena utre jas ne rabotam ama mm si raboti taka da za vo sabota ke si se cuvaat da ne mu ja mislam
26.11.2013, 09:13
sandriana RR
2924
Добро утро, студено утро Мене ми е убав денов, на едно драго детуле му е 1рв роденден денес, и сум возбудена исто како и за Т што бев. Ајде, повелете штрудличе, во негова чест
26.11.2013, 09:34
Lady_D
63
Ооо многу убава штрудла сандриана, нека му е Срекен Роденденот да биде жив,здрав секогаш весел и насмеан...Еве и јас го пијам првото кафе малку покасно денес иако сум станата од 6.30, а и времево е баш ладничкооо
26.11.2013, 10:03
Snowhite RR
5042
Фала за штрудлата сандриана рр, јас денеска ќе одморам не сум на работа, немаше Ј кој да ми ја чува, или ќе се уморам не знам ќе видиме, ама многу ладно бе бррр
26.11.2013, 14:43
Lacrymosa
255
Денов ќе го прогласам за државен празник... Се дотерав и си излегов како човек после месец дена... си дојдов, малата спиеше, си средував по дома, се разбуди, ја надоив и пак заспа и сега комотно си седам на пц додека си спие кај баба му... оооо филингов е неповторлив.. штета што сум само на виртуелно кафе.
26.11.2013, 15:03
elenak
2004
Добар ден!И јас ви се придружувам во групата на новогодишни фанатици ама сепак не ми личи уште толку рано накитено. Ќе се стрпам до кај 10-15 декември. Многу ми се спие денес, станата сум од 6.00 а неможам да си легнам, ручекот не знае сам да се направи. Лакримоса се поретки ќе бидат таквите денови, колку побрзо се навикнеш полесно ќе ти биде.
< Поракaта ја уредил elenak RR -- 26.11.2013 15:04:29 >
26.11.2013, 22:58
Snowhite RR
5042
Sega mislam moze da zapeeme: Zimata dojde, snegot snezi...
27.11.2013, 08:41
myself
17
Dobro utro. Kafeto e gotovo.
27.11.2013, 08:41
mommy_angels RR
1543
Добро утро,сите на садење дрвца отидовте,а? Снежно утро,ама за да ми задоволи критериуми би требало уште едно 20 см снегче да има Еленак личи,личи како не личи. На 1 Скопје ќе светне,да видиш што убаво ќе заличи. А кај и да е и кај мене дома ќе пристигне Божиќна атмосфера Уф само мојот ѕвер и елката којзнае како ќе биде А всушност на 1 или на 15 ти беше ??? Се надевам први
< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 27.11.2013 8:43:33 >
27.11.2013, 14:00
Felly RR
7977
Гледам кафето сте го испиле, ајде уште едно да се стоплиме малку
Насадивте ли некое дрвце денеска?
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 27.11.2013 14:09:54 >
27.11.2013, 17:10
Snowhite RR
5042
Ја засадивте својата иднина жени? Јас не, си бев на работа, си реков снегов ќе потрае да се посанкаме, ама ништо
27.11.2013, 17:31
deluxe
2479
Добра вечер од мене Јас ниту садев дрво,ниту се санкав, денес сум со температура Така си седам цел ден ,си пијам парацетамол...
28.11.2013, 07:28
deluxe
2479
Добро утро!! Јас вчера последна на темава,сабајлево прва сум Ајде повелете топло кафенце,јас туку што го пијам.И си гледам интересни видеа на Јутуб Баш се расположив од посабајлечки со клипчињава