за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Zeni barav tema ama ne najdov pa da ne otvoram nova tuka da si prasam: kako se odnesuvaa vasite bebonja prv pat koga gi odnesovte na spienje na drugo mesto. Jana ja donesov kaj majka mi pos neli pred 6 nedeli da smenini devojcevo cela nokj placese do 4 i nesto. Padnav vo iskusenie da si gi soberam partalite i da si odam doma na sred nokj
30.11.2013, 19:00
Mihaela 2010
4230
Dobro vecer kaj Ste zenski... nadvor vrne li vrne dozd ja ko da me pregazil voz taka se osekjam
01.12.2013, 23:14
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Lacrymosa
Zeni barav tema ama ne najdov pa da ne otvoram nova tuka da si prasam: kako se odnesuvaa vasite bebonja prv pat koga gi odnesovte na spienje na drugo mesto. Jana ja donesov kaj majka mi pos neli pred 6 nedeli da smenini devojcevo cela nokj placese do 4 i nesto. Padnav vo iskusenie da si gi soberam partalite i da si odam doma na sred nokj
Да не плачела за нешто друго, на 40 дена е премногу мала за да прави разлика дали спие дома или не, да не и било поладно или потопло спрема дома или некоја таква разлика
02.12.2013, 07:41
mommy_angels RR
1543
Добро утро девојчиња Тмурен ден,очи не ми се отвараа утрово,ама А ме расположи. Ја слушам се буди и веднаш почнува да пее -Никола,Никола цивава (цивава во превод ,нешто чудно ми се случува) Вие се наспавте ли? Делукс колку порасна ?
< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 2.12.2013 7:43:12 >
02.12.2013, 07:45
deluxe
2479
Добро утро Мами!!! Утрово е тмурно,врне дожд,а мене ми се спие ми солзат очиве .Сеуште не можам да влезам в колосек со спиењето,од саботата наваму Порасната сум 0,5мм Ама спиев кратко,да спиев повеќе ќе беше 1 цм А зошто толку муабети направивме ,а кафе не сваривме
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 2.12.2013 7:47:51 >
02.12.2013, 08:36
Mihaela 2010
4230
Aj dobro vi utro...vikendov bese skraten,sabota rabotna,vcera na povojnica kaj zolvami i super pominavme...pa posle standart obvrski po doma i letna denot.ama se tesam narediot vikend ke bide prodolzen pa taman ke se iznasetame po molovive da se spremame za podaroci,lampioni....
02.12.2013, 09:28
AneLav RR
1110
Добро утро и од мене, ние денес се успавме до 8:30 спиевме, мм се изнабрза во 9:30 имаше пациент, а си легнавме во 3ч... Го болеше заб и ме разбуди во 1 ч да го отвараме, катастрофи... Затоа сега ми треба едно големо кафе...
Баш волку да си црпам цел ден со филџанчето.....
02.12.2013, 10:52
Tanjat7880
1256
Eve devojki koj e za kafe ima kafe a ima I vareno vino,ni treba I toa,za da se stoplime,za da se opushtime I taka se so red...
02.12.2013, 11:20
Mihaela 2010
4230
uff denes samo sto dojdov na rabota seficava mi vika narednata nedela da idam na seminar vo struga -3 dena...leleeee prv pat ke mi bide odvoena bez M,ama rabota si e rabota,koj znae kako ke ni bide,ke mora da se naviknuvame bidejki rabotata e taa sto se ide po takvi seminari i rabotilnici...uste od sega ke gi organiziram po doma
03.12.2013, 09:33
Mihaela 2010
4230
Bozeeee nikoj da ne pocastel nesto....sve spanki i cicii prijatelki ajde povelete jas denes pak raspolozena za castenje
03.12.2013, 09:40
sandriana RR
2924
Само не сме стигнале за кафе варење Михаелче, не сме циции Ролатов со очи да го изедеш е, мммм - фала ти
Ајде, втора тура од некој друг ќе биде
04.12.2013, 08:00
mommy_angels RR
1543
Добро утроооо!!!!! Знаете зошто сум вака р
асположена ? Си украсив по дома Најубаво ми беше,си станувам утровои по дома топла,пријатна Божиќна атмосфера Си ја сакам зимата,барем овој празничниот дел,а студот никако Ајде убав ден жени,јаскрадам од тоа што останало од вареното винце на Тања и бегам на работа
04.12.2013, 09:03
Lady_D
63
[url=http://www.Slikomat.com/slika/5591500.htm] [/ur Еве добро утро од мене со кафенце...
04.12.2013, 09:07
AneLav RR
1110
Добро утро и од мене, јас ќе си китам у петок-сабота... Ај да частам едно кафе...
04.12.2013, 09:27
Mihaela 2010
4230
Dobro vi utro,vremevo kocan denes lele kolku kafinja denes neznae covek od kogo da zeme ajde da vi se pofalam,denes polagav pripavnicki strucen test,pominaa 6 meseci vo noviov sektor pa narednata plata vekje ke mi bide pokacena
04.12.2013, 10:07
miana
6152
ООо добро ви утро жени... Што слушам тука покачена плата? Камо частење за тоа? АЈдееееееее,браво само нека растат платите.. Имајте си убав ден женички..И бај д веј нека им е Среќен именденот на сите Марии и нека им е вечна слава на сите што слават денес.
04.12.2013, 10:12
mama_06
395
Добро утро-добар ден невести. Бебињава ми спијат,па да ве поздравам. Честитки за Михаела и чекаме частење за платата и унапредувањето . Честит празник на тие што слават, чирс
04.12.2013, 10:19
Mihaela 2010
4230
Aaaa ke ima i castenka ne se sekirajte,ke ve soberam site Ajde i od mene srekjen imenden
04.12.2013, 10:34
Tanjat7880
1256
CESTITAM Mihaela,so zdravje da si gi troshish parite I mnogu radost da ti donese novata pozicija na rabota!Za patuvanjeto I otsustvoto tvoe bi ti rekla od iskustvo deka ti tamu mir ke nemash I postojano deteto ke ti e vo misli a koga ke se vratish ke se damlosash od situacijata,ke vidish deka tvoite misli bile nepotrebni I deteto uzivalo Ajde cekame da otidesh I da se vratish I da raskazuvash Studi mnogu nadvor devojki,ke ne izraduva li snegot pak,go najavuvaat za vo petok a jas bash bi sakala da imame snezen prodolzen vikend I da,elka ke ukrasuvam pred Sv.Nikola,do togash NE,takov mi e redot vo kukjata I ke stoi se do Vasilica,vcera si se castev so vrv za elkata,mi falat ushte onie cvetovite shto se zamena za lampioni I ke bide cela TOP
04.12.2013, 10:41
sandriana RR
2924
Честит празник -име, слава - кој што си има, а Михаелче - те држиме за збор - тамам после НГ чекаме частенка
Посна слава била, ама посен колач частев во рецепт на денот, еве покалорично за тие што не постат
04.12.2013, 10:44
Mihaela 2010
4230
Uff sandriana koga vidov ova blagovo si pomisliv deka vo moe ime castis jas ne postam pa ke si se posluzam...ama da posle nova godina castam,togas ke se vidi pokacuvanjeto,,,koj li ke ceka do togas
04.12.2013, 10:49
Mihaela 2010
4230
CESTITAM Mihaela,so zdravje da si gi troshish parite I mnogu radost da ti donese novata pozicija na rabota!Za patuvanjeto I otsustvoto tvoe bi ti rekla od iskustvo deka ti tamu mir ke nemash I postojano deteto ke ti e vo misli a koga ke se vratish ke se damlosash od situacijata,ke vidish deka tvoite misli bile nepotrebni I deteto uzivalo Ajde cekame da otidesh I da se vratish I da raskazuvash
I ja se nadevam na ova sto go pisa,ama znaes prv pat mi e ,treba da se naviknuvam i jas i tie,ama cim baba ke bide so nea ne mu se sekiram mnogu mnogu inaku sinojka koga si legnavme pocna da mi kvicka:mamo ne sakam da ides na seminar,jas ke te baram nesto se raznezni ama ke i projde
04.12.2013, 11:09
sandriana RR
2924
Uff sandriana koga vidov ova blagovo si pomisliv deka vo moe ime castisuser posted image
Во твое, во твое....ме сконта ти убаво, јас не напишав
04.12.2013, 11:11
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR
Uff sandriana koga vidov ova blagovo si pomisliv deka vo moe ime castisuser posted image
Во твое, во твое....ме сконта ти убаво, јас не напишав
Uuuf basti blagodaram ,ama ne trebase za mene da se trosis,pa sepak jas zemav pokacuvanje
04.12.2013, 19:50
Bethany
4534
е па Михаела, честитки и само нека расте плата А ние нема да ја заборавиме частенката, ти ако заборавиш, ние ќе те потсетиме