за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Aaa se sto e od jabolko zimam[sm=smiley36.gi Da denes nikoj nema site setaat
09.12.2013, 03:04
bucko mal
1431
Mene veke pocna da me drma novogodishno raspolozenie.Ajde da ve pocastam nesto ubavo
09.12.2013, 09:22
Mihaela 2010
4230
Leleee bucko mal pa ova e prekrasno, prava vitaminska bomba.aj Sea dobro vi utro, utrovo bas ladno
09.12.2013, 09:27
Martins mom
3342
Ај нека тргне на убаво неделата женски. Штета што мене не ми почна така, ептен сум нервозна Ама штом ме фати тоа лошото расположение, јас одма седнувам со кафето на РР и се ми поминува...најозбилно!
09.12.2013, 09:51
AnnaMolly RR
6409
Добро утроо и од мене! Морам да се пофалам дека КОНЕЧНО по тооооолку време, ќе ја правиме кујната! Материјалот ни стигна, 70% од кујната е склопена. Кај и да е за некоја недела-две здравје целосно ќе биде готова и има три дена да частам на РР! Инаку, јас како и секогаш на работа сум. АМа ми се фати овие неколку месеци скоро секој празник го работам :( И плус вчера бев исто така на работа. Детево не сум си го видела 4 дена, само пред спиење се гледаме.
< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 9.12.2013 9:53:02 >
09.12.2013, 12:46
Martins mom
3342
Оооо АнаМоли, ќе частиш после ручеци, вечери, ова она Да ви кажам, ви завидувам на сите што одите на работа. Три недели поминаа од ко не одам на работа, ама стварно ми недостига работата. Ко да не сум јас без неа Убаво ми е дома со бебињата мои, ама уште да подизлегував од дома, најубаво ќе ми беше Имам уште 20 дена од „затворската казна“ и после белки поубаво ќе се осеќам
09.12.2013, 14:14
mommy_angels RR
1543
Ох Мартинс мам се сеќавам на тие денови кога ми требаше промена на средина,ние те разбираме потполно Уф моево маста ми ја извади од сабајле. Дури се исчистив и ми остана да усисам,таа се што дофатила од нејзиното шкафче донела во дневна,па и кога и реков ајде сега да вратиш назад,ми вика "немозе" Незнаев дали да се смеам или да плачам Убав ден,навистина,сонцето го искористивме во двор,си поигравме со топка
09.12.2013, 15:44
Martins mom
3342
Ај повелете на кафе девојки
09.12.2013, 15:59
Mihaela 2010
4230
Moze kafe samo sto rucav dobro ke mi dojde
09.12.2013, 16:09
mommy_angels RR
1543
ајде десертче со кафенцто ,да частам конечно ми дојдоа да приклучат интернет дома Боже што фирми беа ,да ги молиш да им дадеш пари
< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 9.12.2013 16:19:45 >
09.12.2013, 16:13
Mihaela 2010
4230
Auuuu pa ako go izedam ova ke treba litro ocet da ispijam:)))
09.12.2013, 16:14
Martins mom
3342
Лелееее ова благовооо. Уште ова и се качувам на орбитрекот
09.12.2013, 19:44
Bethany
4534
Уф мами колку ми е вкусно ова мммм... Не морат другите , јас и за нив ќе изедам Ние бевме надвор по ладново, се облековме и сите тројца шетавме, шетавме и шетавме. Одамна не сме сите заедно излегли во прошетка и тоа овака по темно. Едвај чекам кога ќе врне снег да шетаме заедно, а под нозе да крцка снегот додека одиме. Така... ама сега седам покрај печката, зимата во коските ми влегла
10.12.2013, 08:12
mommy_angels RR
1543
Добро утро,за тие што не излелгле уште, надвор па и не е толку ладно,ама не ми се допаѓа ,не му личи Ајде повелете да ве расонам
10.12.2013, 08:15
Tanjat7880
1256
Dobro utro I od mene,eve jas prva za kafe se fakjam,nadvor I navistina ne e do tolu ladno,samo shto se pribrav od shkolo ,citam sneg nemalo da ima do krajov na godinava a bogami I ponatamu,e toa bash ne mi se dopagja!
10.12.2013, 08:32
Палешка РР
7505
Добро утро Јас пак велам времево вака да потрае до март, па после може да се стопли Ај да шмркнам и јас едно кафенце, денес ќе имам напорен ден.
10.12.2013, 08:33
Mihaela 2010
4230
dobro utro Jas pak sakam sneg,ama ne mi mirisa se uste...nadvor denes ic ne bese ladno,ama jas utre idam vo Marvovo na seminar pa ke vidam sneeeeg
10.12.2013, 08:38
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Добро утро Јас пак велам времево вака да потрае до март, па после може да се стопли Ај да шмркнам и јас едно кафенце, денес ќе имам напорен ден.
De ma Paleshka,pa jas baram slabo do umereno snegce,pa nelici Zima samo so suvi studovi,pa jas bash uzivam da se sankammmm,a I koga vrne vozduhot kaj nas e pocist,lugje,vo Aerodron navecer ne se dishe,navistina mirisa na neshto teshko I toa se taka vekje podolgo vreme,preku den e edna prikazna a navecer neshto sosema drugo,do koga vaka?!
10.12.2013, 08:39
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
dobro utro Jas pak sakam sneg,ama ne mi mirisa se uste...nadvor denes ic ne bese ladno,ama jas utre idam vo Marvovo na seminar pa ke vidam sneeeeg
UZIVAJJJJJ DEVOJKO I UBAVO POTROSHI GO VREMETO NA SNEG!!!
10.12.2013, 08:50
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
UZIVAJJJJJ DEVOJKO I UBAVO POTROSHI GO VREMETO NA SNEG!!!
I da znaes deka ke te poslusam ...retko se dava vakva moznost
10.12.2013, 09:26
AneLav RR
1110
Што убав ден е денеска овде сонце пука од сабајле.... Мака ми е овде немам никој не можам децата да си ги изнесам надвор, а мм е до 17ч у ординација веќе е темно кога си доаѓа Ај да частам јас по едно чајче гледам кафенцето веќе сте си го сркнале...
11.12.2013, 08:20
Tanjat7880
1256
Videte devojcinja,kako kvalitetno I profesionalno tureno kafe,od dusha,ajde edno e moe a drugoto moze da go zemete
11.12.2013, 08:23
AneLav RR
1110
Еве јас ќе си се послужам, а сопругот ми вари уште едно..
11.12.2013, 08:28
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav RR
Еве јас ќе си се послужам, а сопругот ми вари уште едно..
Na zdravje neka ti se I devte,tebe bash ti trgnalo ova utro,A?
11.12.2013, 08:29
Mihaela 2010
4230
Tanja zimam kafe i zenski trgam za Mavrovo. Ke vi pisam impresii Imajte ubav den