за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Tanja zimam kafe i zenski trgam za Mavrovo. Ke vi pisam impresii Imajte ubav den
Ti ma shtopravish ushte tuka,ajde DA TE NEMA R A Z B R A ! ! !Ti rekov da uzivash a koga ke te fati merak za nas,ela, ke ti turime po edno kafence a vo megjuvreme ZABORAVI NEEEEEE
11.12.2013, 08:35
Палешка РР
7505
Добро утро
А женски, сум заборавила да прашам, дозволено е овде пушење, или да одам надвор?
11.12.2013, 08:36
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Добро утро
А женски, сум заборавила да прашам, дозволено е овде пушење, или да одам надвор?
Ela,ela,jas ke ti cuvam LEDZA a posle ti mene,mora da se ugode so se!
11.12.2013, 08:54
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Ela,ela,jas ke ti cuvam LEDZA a posle ti mene,mora da se ugode so se!
Ете што ти се вика пријател. Јас честам цигара
11.12.2013, 09:00
Yummy Mammy
1690
Aj dobro utro. Me nema odamna, nekako od telefon mi e ponezgodno za pisuvanje, a pc ic ne uklucuvam. Da trgnam na rabota pa pak ke se aktiviram. Sega samo ve pozdravuvam za da ne me zaboravite. A sega otidov, denov mi pocnuva... Ke recev od 5:00, ama ako razmislam podobro prethodniot den ne ni zavrsuva, taka da, denov mi pocnuva od vcera
11.12.2013, 09:07
Yummy Mammy
1690
Koj kafe, koj papuci ke posluzi, kaj mene ovie se mnogu dobredojdeni, najcesto po mm bi gi koristela, povelete koj mu treba mu gi pozajmuvam
11.12.2013, 09:09
Felly RR
7977
Море, море, како сте се размуабетиле уште од сабајле....наместо да се фатите за работа, вие само кафиња.....цигари..... Туку Тања, нели вчера требаше да не известиш нешто?
11.12.2013, 09:13
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Море, море, како сте се размуабетиле уште од сабајле....наместо да се фатите за работа, вие само кафиња.....цигари..... Туку Тања, нели вчера требаше да не известиш нешто?
Shto toa treba a jas ne sum izvestila?Aj potceti me...
11.12.2013, 09:13
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Koj kafe, koj papuci ke posluzi, kaj mene ovie se mnogu dobredojdeni, najcesto po mm bi gi koristela, povelete koj mu treba mu gi pozajmuvam
Za mene I toa vo moja sopstvenost(ne pozajmeni)edno 4 para vakvi molam!
11.12.2013, 09:14
Палешка РР
7505
....наместо да се фатите за работа, вие само кафиња.....цигари.....
Е како сети дека пушевмеееее Ем излуфтиравме, ем освежувач прснавме...ај за казна кафе ќе ти свариме
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 11.12.2013 9:16:08 >
11.12.2013, 09:20
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
....наместо да се фатите за работа, вие само кафиња.....цигари.....
Е како сети дека пушевмеееее Ем излуфтиравме, ем освежувач прснавме...ај за казна кафе ќе ти свариме
Duri I torta ispekovme,gledash, a ona saamo sme pushele...
11.12.2013, 09:21
Felly RR
7977
Е ај дека со благо заедно, се простува, инаку ич не сакам во зачадени простории да седам. Тања, па за работата, што направи, мислам дека вчера беше на разговор. МОже сум грешка па јас.
11.12.2013, 09:23
Tanjat7880
1256
Е ај дека со благо заедно, се простува, инаку ич не сакам во зачадени простории да седам. Тања, па за работата, што направи, мислам дека вчера беше на разговор. МОже сум грешка па јас.
Bev vo petokot,cekam odgovor,ne mi mirisa na dobro,nadezta posledna umira,neli?!
11.12.2013, 12:07
Malecka23
1175
Dobar den zenski kako ste?Koj e pladnevno kafence neka poveli. Jas veke si go pijam ne znam sto mi bidna od sabajle kako trudna sum samo kafe niz glava mi se vrti ova mi e veke treto Imajte ubav den
11.12.2013, 12:13
mommy_angels RR
1543
ДОБРО УТРО ,незнам дали да се фалам или жалам Испратив утрово маж/дете на работа/градинка и ај си викам ќе полежам јас уште малку. Е тоа малку беше до 11.00 И сега незнам од каде да почнам,еден куп работи за завршување ,а во два треба да излезам од дома Убаво си го почнував јас денот во 6,што ми требаше овој луксуз
11.12.2013, 12:18
mama_06
395
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
ДОБРО УТРО ,незнам дали да се фалам или жалам Испратив утрово маж/дете на работа/градинка и ај си викам ќе полежам јас уште малку. Е тоа малку беше до 11.00 И сега незнам од каде да почнам,еден куп работи за завршување ,а во два треба да излезам од дома Убаво си го почнував јас денот во 6,што ми требаше овој луксуз
Е да ти е на здравје спиењето мами, ич да не се секираш немат кој да ти ги завршит обврските-ти ке си ги завршиш, ама наспана. Поубо од то-здравје. А и јас ја чекам комшивкава за кафе,да ви кажам тоа ми нај неутрализатор на аромите од пелените на двајцава батковци дома.
11.12.2013, 12:22
Malecka23
1175
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
Лелеее уживај во луксузот спиење до 11.Обврските вака така пак тее те чекаат вака барем наспана одморена нема жалење
11.12.2013, 12:29
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Tanja zimam kafe i zenski trgam za Mavrovo. Ke vi pisam impresii Imajte ubav den
Женска, најубаво да си минеш! Ќе видиш колку ќе ти прија промената, ќе ти недостига семејството, ама сепак нема да ти шкоди малку ТВОЕ време Те чекаме да ни раскажуваш.
11.12.2013, 12:30
rina13
1147
После долго време еве ме и мене на темава, да ве стоплам и да ви посакам добро утро со едно летнo кафенце среде зима.
11.12.2013, 12:45
Bethany
4534
Мами ејнџелс, па за фалење е работава , него како Ај на здравје ти спињето, ех што убаво ти дојде, обврските ќе те чекаат, нема да избегат, за жал
Така, јас бев надвор, се шетавме со синко саат време, и сега пак не можам да се стоплам, стари коски еј
Кафе нејќам, чајче некое ако има... мене ме мрзи
11.12.2013, 12:48
Mihaela 2010
4230
Eve me na kratko. stignav se smestiv, sama vo soba. nadvor sneg i puka sonce. uste malku idam na rucek pa setanje pa od 4 obuka. ve guskam
11.12.2013, 12:49
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: rina13 RR
После долго време еве ме и мене на темава, да ве стоплам и да ви посакам добро утро со едно летнo кафенце среде зима.
Рина, некое каминче да донесеше ?
Поглед на водава ич не ме стоплува
Ај убаво е за промена, празникот за очи
11.12.2013, 17:36
mama_06
395
Еве кафе,кој сака да си се послужи. Мене ова ми е најзакон кафе.
11.12.2013, 20:10
Hunny
626
Ау, Мами, па јас да спијам до 11 ќе славам А вака секој ден во 5 станувам зашто директорот ни смени работно време, па уште од ноќ сме на работа Инаку се утепав од пишување во темата за најфорумџија и постот не ми излезе
11.12.2013, 20:12
Hunny
626
Туку кажувајте некој лек за грлово, гласот ми е скрос фатен, а без него не можам да функционирам на работа.