cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Кафемат

clock-img

11.12.2013, 08:31

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Tanja zimam kafe i zenski trgam za Mavrovo. Ke vi pisam impresii
Imajte ubav den

Ti ma shtopravish ushte tuka,ajde DA TE NEMA R A Z B R A ! ! !Ti rekov da uzivash a koga ke te fati merak za nas,ela, ke ti turime po edno kafence a vo megjuvreme ZABORAVI NEEEEEE

clock-img

11.12.2013, 08:35

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Добро утро user posted image

А женски, сум заборавила да прашам, дозволено е овде пушење, или да одам надвор? user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

11.12.2013, 08:36

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Добро утро user posted image

А женски, сум заборавила да прашам, дозволено е овде пушење, или да одам надвор? user posted image user posted image

Ela,ela,jas ke ti cuvam LEDZA a posle ti mene,mora da se ugode so se!

clock-img

11.12.2013, 08:54

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Ela,ela,jas ke ti cuvam LEDZA a posle ti mene,mora da se ugode so se!

Ете што ти се вика пријател. user posted image Јас честам цигара user posted image

clock-img

11.12.2013, 09:00

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Aj dobro utro. Me nema odamna, nekako od telefon mi e ponezgodno za pisuvanje, a pc ic ne uklucuvam. Da trgnam na rabota pa pak ke se aktiviram. Sega samo ve pozdravuvam za da ne me zaboravite. A sega otidov, denov mi pocnuva... Ke recev od 5:00, ama ako razmislam podobro prethodniot den ne ni zavrsuva, taka da, denov mi pocnuva od vcera user posted image user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

11.12.2013, 09:07

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Koj kafe, koj papuci ke posluzi, kaj mene ovie se mnogu dobredojdeni, najcesto po mm bi gi koristela, povelete koj mu treba mu gi pozajmuvam user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

11.12.2013, 09:09

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Море, море, како сте се размуабетиле уште од сабајле....наместо да се фатите за работа, вие само кафиња.....цигари..... Туку Тања, нели вчера требаше да не известиш нешто?

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

11.12.2013, 09:13

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Море, море, како сте се размуабетиле уште од сабајле....наместо да се фатите за работа, вие само кафиња.....цигари..... Туку Тања, нели вчера требаше да не известиш нешто?

Shto toa treba a jas ne sum izvestila?Aj potceti me...

clock-img

11.12.2013, 09:13

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Koj kafe, koj papuci ke posluzi, kaj mene ovie se mnogu dobredojdeni, najcesto po mm bi gi koristela, povelete koj mu treba mu gi pozajmuvam user posted image

Za mene I toa vo moja sopstvenost(ne pozajmeni)edno 4 para vakvi molam!

clock-img

11.12.2013, 09:14

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

....наместо да се фатите за работа, вие само кафиња.....цигари.....

Е како сети дека пушевмеееее user posted image Ем излуфтиравме, ем освежувач прснавме...ај за казна кафе ќе ти свариме user posted image

user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 11.12.2013 9:16:08 >

clock-img

11.12.2013, 09:20

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

....наместо да се фатите за работа, вие само кафиња.....цигари.....

Е како сети дека пушевмеееее user posted image Ем излуфтиравме, ем освежувач прснавме...ај за казна кафе ќе ти свариме user posted image

user posted image

user posted image

Duri I torta ispekovme,gledash, a ona saamo sme pushele...

clock-img

11.12.2013, 09:21

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Е ај дека со благо заедно, се простува, инаку ич не сакам во зачадени простории да седам.user posted image Тања, па за работата, што направи, мислам дека вчера беше на разговор. МОже сум грешка па јас. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

11.12.2013, 09:23

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Е ај дека со благо заедно, се простува, инаку ич не сакам во зачадени простории да седам.user posted image Тања, па за работата, што направи, мислам дека вчера беше на разговор. МОже сум грешка па јас. user posted image

Bev vo petokot,cekam odgovor,ne mi mirisa na dobro,nadezta posledna umira,neli?!

clock-img

11.12.2013, 12:07

clock-img

Malecka23

pencil-img

1175

user posted image

Dobar den zenski kako ste?Koj e pladnevno kafence neka poveli.
Jas veke si go pijam ne znam sto mi bidna od sabajle kako trudna sum samo kafe niz glava mi se vrti ova mi e veke tretouser posted image
Imajte ubav den

clock-img

11.12.2013, 12:13

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

ДОБРО УТРО ,незнам дали да се фалам или жалам user posted image
Испратив утрово маж/дете на работа/градинка и ај си викам ќе полежам јас уште малку. Е тоа малку беше до 11.00 user posted image
И сега незнам од каде да почнам,еден куп работи за завршување ,а во два треба да излезам од дома user posted image
Убаво си го почнував јас денот во 6,што ми требаше овој луксуз

clock-img

11.12.2013, 12:18

clock-img

mama_06

pencil-img

395

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Испратив утрово маж/дете на работа/градинка и ај си викам ќе полежам јас уште малку. Е тоа малку беше до 11.00 user posted image
И сега незнам од каде да почнам,еден куп работи за завршување ,а во два треба да излезам од дома user posted image

Е да ти е на здравје спиењето мами, ич да не се секираш немат кој да ти ги завршит обврските-ти ке си ги завршиш, ама наспана. Поубо од то-здравје.
А и јас ја чекам комшивкава за кафе,да ви кажам тоа ми нај неутрализатор на аромите од пелените на двајцава батковци дома.

clock-img

11.12.2013, 12:22

clock-img

Malecka23

pencil-img

1175

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Лелеее уживај во луксузот спиење до 11.Обврските вака така пак тее те чекаат вака барем наспана одморена нема жалењеuser posted image

clock-img

11.12.2013, 12:29

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Tanja zimam kafe i zenski trgam za Mavrovo. Ke vi pisam impresii
Imajte ubav den

Женска, најубаво да си минеш! Ќе видиш колку ќе ти прија промената, ќе ти недостига семејството, ама сепак нема да ти шкоди малку ТВОЕ време user posted image Те чекаме да ни раскажуваш.

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

11.12.2013, 12:30

clock-img

rina13

pencil-img

1147

user posted image
После долго време еве ме и мене на темава, да ве стоплам и да ви посакам добро утро со едно летнo кафенце среде зима.

clock-img

11.12.2013, 12:45

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Мами ејнџелс, па за фалење е работава , него како user posted image
Ај на здравје ти спињето, ех што убаво ти дојде, обврските ќе те чекаат, нема да избегат, за жал user posted image

Така, јас бев надвор, се шетавме со синко саат време, и сега пак не можам да се стоплам, стари коски еј user posted image

Кафе нејќам, чајче некое ако има... мене ме мрзи user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

11.12.2013, 12:48

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Eve me na kratko. stignav se smestiv, sama vo soba. nadvor sneg i puka sonce. uste malku idam na rucek pa setanje pa od 4 obuka. ve guskam

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

11.12.2013, 12:49

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: rina13 RR

user posted image
После долго време еве ме и мене на темава, да ве стоплам и да ви посакам добро утро со едно летнo кафенце среде зима.

Рина, некое каминче да донесеше ?user posted image

Поглед на водава ич не ме стоплува user posted image

Ај убаво е за промена, празникот за очи user posted image

clock-img

11.12.2013, 17:36

clock-img

mama_06

pencil-img

395

user posted image

Еве кафе,кој сака да си се послужи. Мене ова ми е најзакон кафе.

clock-img

11.12.2013, 20:10

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Ау, Мами, па јас да спијам до 11 ќе славамuser posted image А вака секој ден во 5 станувам зашто директорот ни смени работно време, па уште од ноќ сме на работаuser posted image Инаку се утепав од пишување во темата за најфорумџија и постот не ми излезеuser posted image

clock-img

11.12.2013, 20:12

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Туку кажувајте некој лек за грлово, гласот ми е скрос фатен, а без него не можам да функционирам на работа.

Последни статии

article-img