за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Propolist,cudo od lek mislam za eden den ozdravev. Grloto mi bese lom,nikogas ne sum bila do tolku.Glasot skros faten,slajmovi,koga spiev navecer se gushev.strashno ufff
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny
Туку кажувајте некој лек за грлово, гласот ми е скрос фатен, а без него не можам да функционирам на работа.
11.12.2013, 23:13
Malecka23
1175
Ima li nekojj??Ajde na toplo cokolado da se stoplime i zablazime
Inaku da vi se pofalam mnogu mi e zabavno po doma zaspav dete mm u kafana a jas??Jas so tetkata Ovulacija ludi zurki si praime Dal da placam il da peam mi e rab..Ako ima nekoj buden i pisuten neka se javi da si poprikazeme inaku tesko mene...
11.12.2013, 23:50
mommy_angels RR
1543
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny
Ау, Мами, па јас да спијам до 11 ќе славам А вака секој ден во 5 станувам зашто директорот ни смени работно време, па уште од ноќ сме на работа Инаку се утепав од пишување во темата за најфорумџија и постот не ми излезе
Абе и мене ми е празник,изгледа на нос ќе ми излезе ова спиење.Ќерка ми инаку секое утро е будна пред петлите ,а пак цела ноќ немам преспиено откако останав трудна .Прво ми се повраќаше,па потоа мочкав по 15 пати во ноќ,а откако ми се роди ѕверчето само една единствена ноќ има преспиено без да се разбуди,ама јас и тогаш станав едно два три пати од страв да не има Т. А да да не ти се случува тоа со постовите,кога се најавуваш кликни и на прозорчето "запомни ме на овој компјутер "
Малечка еве ме јас сум тука,ама со другарката твоја што си ја имаш ова подолу подобро иде Ајде по една чаша те дружам и одам да гушкам маже
31.12.2013, 15:39
Felly RR
7977
Поради технички проблеми недостасуваат последните страни од темата. Но да си продолжиме ние со муабетот и со едно новогодишно кафенце. Се спремивте ли за вечер?
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 31.12.2013 16:01:38 >
31.12.2013, 15:53
Defne90 RR
1991
Moze moze eve od mene po edna slivova direktno od Malesevijata.Da se zagreeme pred dolgata novogodisna nok.
pa nazdravje so zdravje i so k'smet da si ja docekame Novata 2014 i samo ubavi momenti da ve pratat ovaa godina.
31.12.2013, 15:53
Bethany
4534
Додека месото се пече, еве нешто да се загрееме за вечерта
Едит: Дефне, ти ептен на загревање Разумот ќе ми се помати така, нема да дочекам ни 10 а не полноќ
Убав помин на сите вечерва, каде и да сте
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 31.12.2013 16:03:28 >
31.12.2013, 16:22
vezilka RR
4931
Викам јас дека не треба да.готвам. Отидов јас сарма да правам и отиде пола Кафемат.у неповрат, хи, хи, какви технички проблеми, да.си седам мадро јас подобро да нема бељи. Ајде ќе си го напуниме пак. Гледам овде се почнало со загревање на атмосферата, одлично. Дафне, ќе дрмнам ја од ракијата, барем виеруелно, уште едно сиренце да ставеше.од тоа вашето и ептен ќефот ќе.ми го напраиш.
31.12.2013, 17:00
Defne90 RR
1991
Eve specijalno za Vezilka da si se zamezi so rakijata troa.Pa uzivaj vo prekrasniot vkus na naseto malesevsko sirenje.Barem virtuelno ako ne poveke.Ubav pomin za novata godina i imajte ubava novogodisna nok
31.12.2013, 17:02
Мамичка85
366
Ajde od moderatorkite koja e tuka vidov deka falat strani si barav klikot za postavam slika da probam posto ne zgotviv za doma nisto tuka da ve pocastam i taka ne iskaca
31.12.2013, 17:45
Melanija RR
7052
Мамичка85 ТУКА е темата за поставување на јадење уствари на слика
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 31.12.2013 17:46:18 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
31.12.2013, 19:44
Мамичка85
366
Fala Melanija za kratko Vi prakam castenka
31.12.2013, 22:09
Мамичка85
366
Poradi toa sto sekoj moment ja ocekuvam Lina da dojde na ovoj svet Vi pripremiv trpeza deka doma nisto ne spremiv ubava vecer i se najubavo vo NOVATA 2014 GODINA
< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 1.1.2014 14:48:18 >
01.01.2014, 15:03
mommy_angels RR
1543
Добар ден,мамурни,а? Уште не можете да се отрезните И јас од сабајле на рати спиев и еве сега свежа,наспана,маж,дете заспани,па да ве послужам со едно новогодишно кафенце
Сме спремале ,па сме се заборавиле.Храна остана за цела недела да истераме.Фала богу ќе се спасам некој ден од готвење
01.01.2014, 15:08
Bethany
4534
Мами, и јас не дека спремав нешто многу количински, и не сакав, ама ете пак остана многу храна и благо. Со кафенце, јас ќе ве послужам со чизкејкот од малини, после бурна ноќ добра е за освежување.
01.01.2014, 16:51
Мамичка85
366
Ajde Srekna vi Nova 2014 godina mnogu zdravje sreka i ljubov Vi posakuvam od se srce mnogu novi ringerajki, i pozz sekoe dobro eve ke pocastam pak so nesto
01.01.2014, 23:18
Defne90 RR
1991
Eve me i mene konecno cel den umorna i pospana od burnata i luda nok sinoka ajde da se pocastam i jas za prvpat vo novata 2014.Eve i od mene da se pocastite za da ni trgne novata
a uz toj kolac moze i ova da se podosvezite malku
02.01.2014, 07:41
Палешка РР
7505
Леле жениииииии имајте милост...како се отвораат сликиве така воздивнувам, а решив да не јадам Кога и влегов сега на руската салата, настрада кутрата таа
Ај добро утро. Денес само убави работи да правите, оти што ќе правите денес, тоа цела година ќе ви се повторува, таков е денот. Само , немојте да се
02.01.2014, 08:57
Mihaela 2010
4230
Srekna nova zenski,zivi zdravi da ste mi Ete me mene na rabota,pola kolegi si spoile i pametno napravile,taka da denes ke go tupime so koleskava,ama malku odmor na rabota ne e na odmet Znaci denes sto pravime da pazime a???? Aaaaaa a jas vcera belji pravev,ako ne i denes da pravam da mi trgne godinata socna i plodna
02.01.2014, 09:05
mommy_angels RR
1543
Добро утро,за денес имав многу работи во план ,ама откако слушнав кој празник е денес,се предомислив.Вака решив да го поминам денешниот ден Палешка диетите за после празниците,сега не е изводливо Таму некаде на 8-ми,9-ти нека се јави Михаела со оцетот Ајде од мене кафенце
02.01.2014, 09:09
Mihaela 2010
4230
Da da so mala pauza sum sega...nemozam da go mknam i po gosti ocetot,ama posle site praznici se aktiviram,taman da isfrlam toa toksinite
02.01.2014, 09:49
LoveableMe RR
5035
Добро утро женички, ајде после софри, јадење, пиење, мезење, да се напиеме по едно кафенце и да замезиме по некое новогодишно благце
02.01.2014, 11:45
Melanija RR
7052
Добра музика и новогодишно благце баш тоа ми треба
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
02.01.2014, 13:18
elenak
2004
Добар ден женски,ќе прескокнам јас сето тоа јадење и пиење, не можам веќе. Ми се спие ми се плаче, заборавив од кога си немам легнато во пристојно време. Ама денес баталам се, оставам ручекот на свеки и се комирам заедно со детулето оти не можам да функционирам. Поздрав
03.01.2014, 11:40
Mihaela 2010
4230
Ajde petocki da ve pocastam, ve cekam site..povelete
03.01.2014, 11:45
miana
6152
Убав ден од мене жени!!! Нова година ви честитав во соодветна тема.. Јас уште кубурам со дечињава..Малово дете ми има пак напади на бес после лежењето на клиника и се буди со врескање и со кошмари викајки - бегааај,домаааа,тани домааа...и затоа не сум баш способна за дружба но од време на време ве читам.. Поздрав до сите