за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добар ден,аааа прејадена ,прејадена ама ова благцево ми мати разум ,си го земам јас мојот дел Миана ајде побрзо да помине,како поинаку ние ќе остариме Леле луѓе на моево не знам што му бидна ,ама сака со нас да си спие,а инаку во креветче си е од раѓање И така таа си се шири по цела спална ,а јас и мм живи вкочанети се будиме секое утро
03.01.2014, 13:10
Defne90 RR
1991
Jas definitivno ne sum vo forma denes kako sum stanata bolna sum nastinata nosot ko cesma mi tece ocite mi solzat vkocaneta sum ko da ne sum vo svoja koza.Pomagajte zenicki nekoja neka napravi caj jas edvaj gledam. Pa uste mi fali i decata da gi prefati od mene nema da izleguvame od ambulanta ovaa zima.Kazuvajte nekoj efikasen lek
04.01.2014, 12:00
bucko mal
1431
Zdravo zenski Jas isterav odmor, denes se pribravme doma.Odmor kako odmor,shetaj,jadi,spi ama patot ne utepa. Utre da se dosredime po doma,od ponedelnik pocnuvam na shkolo vo celodnevna nastava, ke se ukocam vo klupa. Marko pocnuva vo gradinka,prvite nekolku dena zaedno so mm po nekolku saati,mislam deka brzo i bes problem ke se adaptira. I taka kaj mene se neshto se slucuva se nesto se pravi. I ke zaboravev da kazam ova mi beshe prva nova godina sto ja docekav bes ruska i kiflicki
04.01.2014, 12:05
deluxe
2479
Некој е свеж и одморен??Добро ни дојде назад Буцко мал,свежа со повеќе сила и енергија.Убаво помина одморот??Како ја дочекавте новата година ,на плажа??ехх тоа ми е сон,да ја дочекам Нова година на плажа во бикини И јас би избрала таква нова година ,наместо со руска салата и кифлички
04.01.2014, 12:12
Bethany
4534
Добредојде буцкомал, нека ви е наздравје одморот Убаво е човек да прави промени во животот, па што со руска и кифлички ли ќе се ограничуваме Ама ако ти недостигаат , кажи да ти туриме нешто на масата, има уште останато од Нова Година
Инаку, добар ден на сите
05.01.2014, 00:23
mommy_angels RR
1543
Ела кај мене Буцко мал ,уште имам од руската и кифличките,а и по некое мевце се наоѓа На здравје одмор,ајде раскажувај како поминавте Добра вечер,како сте ми? Морам да си кажам ,штом денес не го убив мм ,ќе си поживее човекот Вчера светнав куќа,меѓу друго и шпоретот.Очи болеа колку сјаеше ,арно ама денес ставил млеко да стопли за детето и тоа си течело и течело......... и така јас како некоја лудача,рибав шпорет во 12 часот ноќеска Ајде кој е за,мене навистина ми треба
05.01.2014, 10:25
Martins mom
3342
Како е девојки? Ај да пиеме кафе и џус
Ова ќе биде уште еден од оние здодевни денови...осеќам
05.01.2014, 10:43
mommy_angels RR
1543
Ова ќе биде уште еден од оние здодевни денови...осеќам
Така некако и мене ми мириса,а и нешто мрза ме фати,ништо не ми се работи,кога ќе заспие дете и јас до него легнувам Грабам кафе Мартинс мам,ми се пие ,ама и тоа не ми се прави,а сокчето за некој друг,си јадев јас портокал
06.01.2014, 06:44
Tanjat7880
1256
Dobro utro mili moi devojki Srekjna vi nova godina I cestit neka ni e ovoj golem praznik kako I toj shto ni doagja posle nego! Stanata,spremna I cekam da peat na vrata deca...
06.01.2014, 13:12
Hunny
626
Добар ден, кај сте сите, користите празников да поспиете Мене мојот саат ( ) ме разбуди од 7 и сега дремам, а таа и татко и спијат. Не знам што ми е ме дрма некоја нервоза.
06.01.2014, 13:34
Mihaela 2010
4230
Dobar den sreken den. nie vcera na ogin pa mm denes bolen so 39 T,ni se zezna praznikov. inaku denes so M bas ubavo pominavme na kolede
06.01.2014, 15:50
Martins mom
3342
Кај сте бе коледарки, ја спремате бадниковата вечера, а?
06.01.2014, 19:32
Палешка РР
7505
Се изнасмеав на сликава...богами точно е
09.01.2014, 00:46
bucko mal
1431
Jas nacekav kompjuter ama bes nikoj da mi stoi nad glava Na ucilishte sum imam pauza eden saat i se relaksiram,sto ubavo bilo vaka.Se podmladiv
09.01.2014, 09:25
Bethany
4534
Добро утро! Дај некој да стави кафе, очите ми паѓаат. Цела ноќ дежурав поради син ми, имаше температура, па сега ми треба нешто да ме држи будна.
Буцко мал, ми е мило што убаво се чувствуваш, се врати во школските денови, нели. Сега уште повеќе уживаш него порано .
Леле Палешка, сликата кога и да ја видам се смеам, баш така е
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 9.1.2014 9:26:24 >
09.01.2014, 09:34
vezilka RR
4931
Еве едно уште топло, само за тебе..
09.01.2014, 09:36
Mihaela 2010
4230
Ohh Bethany ajde so lesno da e,pobrgu da ozdravite I mislam deka kafe ne te spasuva pa zatoa ti davam nesto pojako url=http://www.Slikomat.com/slika/5613388.htm] [/url]
09.01.2014, 09:41
Bethany
4534
хехе фала женски мили, ќе земам и од кафето, а и од ред булот. Мислам дозата ќе ми биде погодена Таман сега му правам нешто за ручек, па после со него право ќе си легнам и јас. Засега е добар, нема тт, се игра, се надевам така и ќе продолжи.
09.01.2014, 11:08
LoveableMe RR
5035
И мене ми се спие, не спиев како што треба се превртував...сега на работа сум кома....ќе си земам кафе, па ќе послужам кекси
09.01.2014, 11:22
deluxe
2479
Добар ден девојчиња како сте денес??јас сум кома времево ме убива,притисокот ми е многу низок,втор ден ми е од циклус ,ќе си се почестам од кексите па се надевам дека благото ќе ме накрени
09.01.2014, 11:24
Melanija RR
7052
Добро утро добар ден Кафе испив па ќе кснам од кексите на LoveableMe RR
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
09.01.2014, 13:27
elenak
2004
Еве иде кафица за сите поспани,мамурни, лошо расположени и уморни.
Јас цел ден дремам пред компјутер денес, ручек имам од вчера и најсреќна сум кога е така.
< Поракaта ја уредил elenak RR -- 9.1.2014 13:28:39 >
10.01.2014, 08:38
Felly RR
7977
Добро утро, одамна не сум почестила кафенце. Ајде повелете, и нешто да се заблажите после кафето. Имајте убав ден, па уште малку викенд и пак празник.
10.01.2014, 08:57
AneLav RR
1110
Ај добро утро јас ќе си се послужам од се и онака сум „срцка“ ништо не ми менува една крофничка
10.01.2014, 10:13
elenak
2004
Хахах Ане ме насмеа со ова ,,срцка,,. И јас сум срцка, ништо не можам да одбијам. Ај добро утро! Кафето испиено, надвор сонценце, некако ми се киднува. Не за друго туку дека не можам да гледам дома колку е растурено.