за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добро утро, одамна не сум почестила кафенце. Ајде повелете, и нешто да се заблажите после кафето. Имајте убав ден, па уште малку викенд и пак празник.
Ееее кога празник, ајде кажувајте. Аман бре уште не сме фатиле залет од скорешниве, пак празник..
10.01.2014, 15:24
elenak
2004
Стара Нова година везилке, Василица, па онда Водици, св.Јован, па на крај св.Антониј и св.Атанас. Празници колку сакаш, јадење и колку шо не сакаш.
10.01.2014, 15:43
LoveableMe RR
5035
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR
Стара Нова година везилке, Василица, па онда Водици, св.Јован, па на крај св.Антониј и св.Атанас. Празници колку сакаш, јадење и колку шо не сакаш.
10.01.2014, 19:19
Melanija RR
7052
Кафенце???
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
10.01.2014, 20:08
Палешка РР
7505
Мммм...да!
Како добро би ми дошло едно нескафе, во Арт Кафе да се оптегнам на тоа сепарето, да запалам една цигара внатре и ич за ништо да не му ја мислам
10.01.2014, 20:11
Bethany
4534
Да, да, да! И тоа само вакво И јас би со тебе Палешка, заедно да се оптегнам во сепарето, и главата да ја одморам
10.01.2014, 20:53
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR
Да, да, да! И тоа само вакво И јас би со тебе Палешка, заедно да се оптегнам во сепарето, и главата да ја одморам
Е па мора тоа Bethany да се реализира, штом има обострана желба. Те чекам да знаеш
И + ми иде да му ја дувнам некаде каде што нога човечка не стапнала, да се испружам на грб и да гледам во ѕвездите цела ноќ без да заспијам...ама оваа магла сите соништа ми ги расипува
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 10.1.2014 20:54:42 >
12.01.2014, 20:16
Палешка РР
7505
Жени
Многу мирни сте денеска, никаде ве нема
Ајде, ве канам на кафенце и благце
12.01.2014, 20:42
nataly86
534
ооо фалааа од благцето би зела јас мислам сите како во зимски слабо активни ми се
12.01.2014, 20:45
Палешка РР
7505
Велам и јас nataly86, позаспале сите , или со мажињата се гушкаат, или се преработиле па грбот ги боли, како мене.
Е па штом така, ајде ние две да и влеземе на тортава па нека им биде криво после
12.01.2014, 21:41
Carrie RR
326
Еве ме и мене за тортата се пријавувам......и така само јадам од пред Нова Година до сега... Поздрав женииии
12.01.2014, 21:58
Tanjat7880
1256
Jas stignav za kafeto Utepana umorna sum,prokleta nedela,eFtina struja I shto pobrzo da bidne,eve se spremam cetvrta mashina da ulkucam Inace na "raspust sum"neli I nikako da stignam da ve "vidam",mi nedostasuvate I bidete mi dobri
12.01.2014, 22:09
Палешка РР
7505
Ooo пиле, мило ми е што и тебе те привлече мирисов на кафе И јас мразам недела, дури да завршам се дошол понеделник
Ајде па кога ќе заврши распустот те чекаме почесто тука
12.01.2014, 22:22
Tanjat7880
1256
Aaaaa znam jas da namirisam dobro kafe I ushte podobro drushtvo otidof imajte ubava nokj
13.01.2014, 08:25
mommy_angels RR
1543
Добро утро,ајде станувајте,понеделник е Јас викендот по родендени бев,па кај мамичка на гости ,ама сега ајде да е вратам во реалноста.Пред да фатам крпа ,да подсредам куќа ,да ве расонам
13.01.2014, 09:15
Snowhite RR
5042
Чајче за мене ако може, ич не ми е арно, сношти повраќав, се исповратив Туку не знам кај ми бега времево, ич немам време да ве ѕирнам
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Мммм...да!
Како добро би ми дошло едно нескафе, во Арт Кафе да се оптегнам на тоа сепарето, да запалам една цигара внатре и ич за ништо да не му ја мислам
Сори Палешка забрането пушење внатре, мора да се почитува законот
13.01.2014, 09:36
Mihaela 2010
4230
Dobro utro Jas se razocarav sabajlevo pak so maglive vise aman,cekas da dojde zima,malku da vidis sneg,da se procistis,ama se ispozagadivme
13.01.2014, 12:07
miana
6152
Добар ден од мене жени! Ме нема па ме има..Веке ми е срам да се жалам од болестиве на децава, те едно, те друго и неможам глава да кренам..Од сипаниците па навака, бел ден не видовме.
13.01.2014, 12:26
Martins mom
3342
Само остани прибрана миана, ќе помине Дај боже што побргу ! Инаку по битолски обичај, вечерва се врти мазникот со паричка, ние со друштвото вечерава, утре на работа и дома. Лани нас ни падна парето во друштвото, така да вечер чекам еден куп гости. Кој знае како ќе се усогласиме со децата, поготово што сите се без обврски, без деца и осетот малце Ај, поздрав најубави жени!! Се надевам сите сте ок
13.01.2014, 13:15
Defne90 RR
1991
Ajde ubav pomin vecerva Martins mam pa se nadevam deka ke izlezes na kraj i so gostite i so decata.Ajde samo taka da bide za ubavo da se sobirame toa e najvaznoto.Zivi i zdravi site krajot moze da mu se najde na se.Ubav pomin pa te cekame utre na kafe muabet da ni raskazes kako pomina so gostite
13.01.2014, 13:20
Tanjat7880
1256
Vecer I kaj nas ke se sobira malo drushtvence po povod Stara Nova Godina,ke ima domashna pita s sirenje I ke se bara vo nea parickata,najsrekjniot koj ke ja najde slednata godina ja pravi istata,ocekuvam ubava druzba so prijatno drushtvence I ubavo vino!
13.01.2014, 13:37
Defne90 RR
1991
Ubav pomin i na vas Tanja ovie sobiranja navistina mi se dopagaat.Nie paricka ni se nema padnato dve godini.LEpceto so drustvoto go skrsivme porano nesto obvrski domakinite imaa za denes i go pomestivme,A bas sakav jas da bidam don=makinot dogodina am,a nisto.Kako i da e ubav pomin na site koi sto vecerva ke se sobiraat i ke delat paricka
13.01.2014, 14:01
LoveableMe RR
5035
Ајде повелете да вртиме зелник, па да видиме кој ќе се "опари" годинава
13.01.2014, 14:05
Melanija RR
7052
Втора втма втам втам кој е следен каде е паричето кој ќе крши
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни