за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Уф, како би се израдувала да сум јас. Ај имам утре шанса, и тоа повеќекратна, па белки на едно место ќе ми се насмее среќата. Повеќе од 10 години ми се нема паднато паричката мене.
13.01.2014, 23:08
Tanjat7880
1256
Zavrshi I deneshniov "ritual"kaj nas,i normalno I standardno pariceto kaj MM,ljugje,dali sme sami za badnik ili so drushtvo za Vasilica pariceto negovo e! Mene mi se ima padnato samo ednash I toa taa godina koga ostanav bremena sekoja druga negovo e! E krivo mi e I morav da vi se zalam
13.01.2014, 23:11
Felly RR
7977
Е па Тања, ова само едно значи. За да ти се падне паричето тебе, значи треба.... Е па ајде наредна година, планирај, ако сакаш паре.
13.01.2014, 23:20
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Е па Тања, ова само едно значи. За да ти се падне паричето тебе, значи треба.... Е па ајде наредна година, планирај, ако сакаш паре.
Vikash da pocnam so PODGOTOFKITE A?Ne bre,na covek se mozesh da mu zemesh no srekjata nemozesh,toa ti e
13.01.2014, 23:26
Felly RR
7977
Ние па со мм, двајцата си се жалиме дека немаме среќа, кај 10 години на двајцата ни се нема паднато, па ни во наредниве 10 години нема да имаме шанса, се знае на кого ќе му биде наместено. Затоа се тешам јас имам повеќекратни шанси - и на работа ќе вртиме паричка, па може и кај мајка ми.
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 13.1.2014 23:29:05 >
14.01.2014, 00:31
bucko mal
1431
Jas ne se sekavam nekogash da mi padnala paricka.Poslednive godini mu ja mesetam na golemiov sin.Vcera napraviv edna pomala pita so namestena paricka i edna pogolema so vistinskata paricka.Vistinskata paricka padna kaj mm.
14.01.2014, 09:43
Defne90 RR
1991
I nie sme isti i mene mi se nema padnato paricka.Lani mu se padna na M i toj misli sega deka sekoja godina nemu ke mu se paga.I nie mu ja namestivme parickata demek mu se padnala na nego a inaku se padna na baba mi.Isto i so drustvoto uste mi se nema padnato paricka a na maz mi mu se padna pred dve godini.Tuku ajde da se napieme po edno utrinsko kafe odamna nemam pieno kafe na forumov pa ajde koj e za od mene za site po edno tursko.Pa nazdravje kafe.
14.01.2014, 10:19
Палешка РР
7505
Јас сум за кафе фала ти Дефне
14.01.2014, 11:17
mommy_angels RR
1543
Ова баш турско кафенце Дафне,за мераци и јас ќе си се послужам. Леле со ова локумот ме потсети да ви се пофалам,новиот комшија ми е од Крушево и секогаш кога оди кај неовите ми носи кутија свеж локум со оревчиња ...мх мх мх поубави здравје Туку Михаела јави се ,поминаа празниците ,време е за детоксикација на организмот,кажувај за јаболковиот оцет рецептот
14.01.2014, 12:03
elenak
2004
Уф мами кај ме потсети на тој локум Мм последен пат кога беше донесе локум и целуфки, леле какви беа, јаммм... Туку има ли некој мене аналгинче да ми послужи, ова времево тмурно, ненаспана, главава ми татни.
14.01.2014, 12:27
sandriana RR
2924
Сакам и јас локум со оревчињааааааа....се продава низ Скопјево негде? Секогаш заборавам да му нарачам на другаров кога се враќаат од Крушево да фрли некоја кутија навака... Јас честам лимонада, наместо аналгин
< Поракaта ја уредил sandriana RR -- 14.1.2014 12:28:24 >
14.01.2014, 13:13
Палешка РР
7505
Локум со ореви има убав и од Европа , а и ние во Прилеп имаме екстра локум со ореви откај Биџо
14.01.2014, 14:14
elenak
2004
Епа прати таму накај сандриана Палешке, тебе те бива, лет лет буба маро однеси и локумче. Ах оти мора секој ден да се јаде? Што ме мрзи денес ручек да правам.
14.01.2014, 14:15
Мамичка85
366
Dobarden mamicki kako ste mi jas konecno najdov vreme da Vi pisam mi falevte mnogu nie sme super cicame,placeme i rasteme pozz imajte ubav den
14.01.2014, 15:10
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: Мамичка85
Dobarden mamickaikako ste mi jas konecno najdov vreme da Vi pisam mi falevte mnogu nie sme super cicame,placeme i rasteme pozz imajte ubav den
Ejj mamicka 85,za tebe se vkluciv,ne za tebe nego za tvoeto sonce Bash se raduvam shto si pravite se po spisok! Mutava sum I jas denes,aj ke go prepisham na vcerashnoto TGA ZA JUG,koga covek si nema kondicija Bitno rucekot e gotov I toa od vcera,aj na pravo mesto ke go pisham menito deneshno
15.01.2014, 11:41
LoveableMe RR
5035
Aјде стигна кафеее, расонете се, нешто Ве нема?
15.01.2014, 13:09
Melanija RR
7052
Јас сум за две шољи, првото отиде се смрзна дур се расправав со мрсулите на М едвај заспа
Не е на одмет и некое благце
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
15.01.2014, 13:11
mommy_angels RR
1543
Времево само за депресија Уф колку ја мразам оваа втора смена,детето си го гледам само наутро еден час дури ја спремам за градика ,многу ми е мака,ми фали ,душа моја Убаво кафенцe,со кајмаче ,фала ти LoveableMe
15.01.2014, 17:53
Defne90 RR
1991
Leleeee i jas ke si zemam od kafeto stvarno mi treba,denes kako sum neraspolozena depresija pocna da me faka veke.Mi doaga da istepam nekoj po doma.
16.01.2014, 10:13
AneLav RR
1110
Здраво дечки, ај да сркнеме по едно кафенце, на сите мајки веројатно ни е второ од сабајле Иако порано станав и излегов нешто да испазарам ми дојде некако убаво на душава. Времето овде од сабајле е прекрасно сонце и чист воздух плаче за прошетка, штета што не можам да си ги прошетам дечкиве... Ај частам кафенце..
16.01.2014, 10:14
LoveableMe RR
5035
Јас богами ќе се напијам Ане, ми се спие ми се плаче неколку денови по ред, ова маглава не заспа сите
16.01.2014, 10:53
mommy_angels RR
1543
Е конечно и Скопје виде сонце,фала богу.АнеЛав сонцето е само едно вакво кафенце и десертче во добро друштво.
16.01.2014, 12:31
Мамичка85
366
Fala Ane na kafenceto iako ne pijam od ova ke si srknam pozz imaj ubav den
16.01.2014, 16:05
elenak
2004
Добар ден, наздравје кафето на сите, јас ќе пијам покасно сега ручек е на ред. Шетнавте негде денес? Ние истеравме со уживање едно фамилијарно кафенце во град со татичко и мала Многу сум среќна што детево ми порасна за шетање по кафичи и ресторани. Конечно на раат со неа можеме да си шеткаме.
17.01.2014, 06:39
bucko mal
1431
Redno e I jas da pocastam,mnogu skrzava sum se napravila.A imam povodi,nova ucebna godina,pocnuvanje vo gradinka(placki kolku sakas) Ajde povelete