cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Кафемат

clock-img

13.01.2014, 22:15

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Уф, како би се израдувала да сум јас. Ај имам утре шанса, и тоа повеќекратна, па белки на едно место ќе ми се насмее среќата. Повеќе од 10 години ми се нема паднато паричката мене.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

13.01.2014, 23:08

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Zavrshi I deneshniov "ritual"kaj nas,i normalno I standardno pariceto kaj MM,ljugje,dali sme sami za badnik ili so drushtvo za Vasilica pariceto negovo e!user posted image
Mene mi se ima padnato samo ednash I toa taa godina koga ostanav bremena sekoja druga negovo e!
E krivo mi e I morav da vi se zalamuser posted image

clock-img

13.01.2014, 23:11

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Е па Тања, ова само едно значи. За да ти се падне паричето тебе, значи треба....user posted image
user posted image Е па ајде наредна година, планирај, ако сакаш паре.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

13.01.2014, 23:20

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Е па Тања, ова само едно значи. За да ти се падне паричето тебе, значи треба....user posted image
user posted image Е па ајде наредна година, планирај, ако сакаш паре.

Vikash da pocnam so PODGOTOFKITE A?Ne bre,na covek se mozesh da mu zemesh no srekjata nemozesh,toa ti e

clock-img

13.01.2014, 23:26

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Ние па со мм, двајцата си се жалиме дека немаме среќа, кај 10 години на двајцата ни се нема паднато, па ни во наредниве 10 години нема да имаме шанса, се знае на кого ќе му биде наместено.
Затоа се тешам јас имам повеќекратни шанси - и на работа ќе вртиме паричка, па може и кај мајка ми.

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 13.1.2014 23:29:05 >

clock-img

14.01.2014, 00:31

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Jas ne se sekavam nekogash da mi padnala paricka.Poslednive godini mu ja mesetam na golemiov sin.Vcera napraviv edna pomala pita so namestena paricka i edna pogolema so vistinskata paricka.Vistinskata paricka padna kaj mm.

You have to dream if before you can do it.

clock-img

14.01.2014, 09:43

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

I nie sme isti i mene mi se nema padnato paricka.Lani mu se padna na M i toj misli sega deka sekoja godina nemu ke mu se paga.I nie mu ja namestivme parickata demek mu se padnala na nego a inaku se padna na baba mi.Isto i so drustvoto uste mi se nema padnato paricka a na maz mi mu se padna pred dve godini.Tuku ajde da se napieme po edno utrinsko kafe odamna nemam pieno kafe na forumov pa ajde koj e za od mene za site po edno tursko.Pa nazdravje kafe.user posted image
user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

14.01.2014, 10:19

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Јас сум за кафе user posted image фала ти Дефне user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

14.01.2014, 11:17

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Ова баш турско кафенце Дафне,за мераци и јас ќе си се послужам.
Леле со ова локумот ме потсети да ви се пофалам,новиот комшија ми е од Крушево и секогаш кога оди кај неовите ми носи кутија свеж локум со оревчиња user posted image ...мх мх мх поубави здравје
Туку Михаела јави се ,поминаа празниците ,време е за детоксикација на организмот,кажувај за јаболковиот оцет рецептот user posted image

clock-img

14.01.2014, 12:03

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Уф мами кај ме потсети на тој локумuser posted image Мм последен пат кога беше донесе локум и целуфки, леле какви беа, јаммм... Туку има ли некој мене аналгинче да ми послужи, ова времево тмурно, ненаспана, главава ми татни.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

14.01.2014, 12:27

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Сакам и јас локум со оревчињааааааа....се продава низ Скопјево негде? Секогаш заборавам да му нарачам на другаров кога се враќаат од Крушево да фрли некоја кутија навака...
Јас честам лимонада, наместо аналгин user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил sandriana RR -- 14.1.2014 12:28:24 >

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

14.01.2014, 13:13

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Локум со ореви има убав и од Европа user posted image , а и ние во Прилеп имаме екстра локум со ореви откај Биџо user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

14.01.2014, 14:14

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Епа прати таму накај сандриана Палешке, тебе те бива, лет лет буба маро однеси и локумче.user posted image Ах оти мора секој ден да се јаде? Што ме мрзи денес ручек да правам.user posted image

clock-img

14.01.2014, 14:15

clock-img

Мамичка85

pencil-img

366

Dobarden mamicki kako ste mi jas konecno najdov vreme da Vi pisam mi falevte mnogu user posted image nie sme super cicame,placeme i rasteme pozz imajte ubav den user posted image

clock-img

14.01.2014, 15:10

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

ИЗВОРНА ПОРАКА: Мамичка85

Dobarden mamickaikako ste mi jas konecno najdov vreme da Vi pisam mi falevte mnogu user posted image nie sme super cicame,placeme i rasteme pozz imajte ubav den user posted image

Ejj mamicka 85,za tebe se vkluciv,ne za tebe nego za tvoeto sonceuser posted image Bash se raduvam shto si pravite se po spisok!
Mutava sum I jas denes,aj ke go prepisham na vcerashnoto TGA ZA JUG,koga covek si nema kondicijauser posted image
Bitno rucekot e gotov I toa od vcera,aj na pravo mesto ke go pisham menito deneshnouser posted image

clock-img

15.01.2014, 11:41

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Aјде стигна кафеее, расонете се, нешто Ве нема?user posted image

user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

15.01.2014, 13:09

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Јас сум за две шољи, првото отиде се смрзна дур се расправав со мрсулите на М едвај заспа user posted image

Не е на одмет и некое благце user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

15.01.2014, 13:11

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Времево само за депресија user posted image Уф колку ја мразам оваа втора смена,детето си го гледам само наутро еден час дури ја спремам за градикаuser posted image ,многу ми е мака,ми фали ,душа моја user posted image
Убаво кафенцe,со кајмаче ,фала ти LoveableMe

clock-img

15.01.2014, 17:53

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Leleeee i jas ke si zemam od kafeto stvarno mi treba,denes kako sum neraspolozena depresija pocna da me faka veke.Mi doaga da istepam nekoj po doma.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

16.01.2014, 10:13

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Здраво дечки, ај да сркнеме по едно кафенце, на сите мајки веројатно ни е второ од сабајлеuser posted image Иако порано станав и излегов нешто да испазарам ми дојде некако убаво на душава. Времето овде од сабајле е прекрасно сонце и чист воздух плаче за прошетка, штета што не можам да си ги прошетам дечкиве... Ај частам кафенце..
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

16.01.2014, 10:14

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Јас богами ќе се напијам Ане, ми се спие ми се плаче неколку денови по ред, ова маглава не заспа сите user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

16.01.2014, 10:53

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Е конечно и Скопје виде сонце,фала богу.АнеЛав сонцето е само едно вакво кафенце и десертче во добро друштво.

clock-img

16.01.2014, 12:31

clock-img

Мамичка85

pencil-img

366

Fala Ane na kafenceto iako ne pijam od ova ke si srknam pozz imaj ubav den user posted image

clock-img

16.01.2014, 16:05

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Добар ден, наздравје кафето на сите, јас ќе пијам покасно сега ручек е на ред. Шетнавте негде денес? Ние истеравме со уживање едно фамилијарно кафенце во град со татичко и малаuser posted image Многу сум среќна што детево ми порасна за шетање по кафичи и ресторани. Конечно на раат со неа можеме да си шеткаме.

clock-img

17.01.2014, 06:39

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Redno e I jas da pocastam,mnogu skrzava sum se napravila.A imam povodi,nova ucebna godina,pocnuvanje vo gradinka(placki kolku sakas)
Ajde povelete

user posted image

user posted image

You have to dream if before you can do it.

Последни статии

article-img