за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Епа да ви пратиме тогаш малку од кај нас да се порадувате, оти кај нас Бело е се
Сноу да ти кажам од сабајле низ глава ми се мота песанава си ја потпевнувам во себе,изгледа до времево е
27.01.2014, 09:51
vezilka RR
4931
Епа да ни пратите по итно оти нашиве деца не знаат што е снег. Сабајле искачаме за накај градинка и јас викам лелеее ама малку заврнало, а Никола вика како малку мамо види таму на оградата има бело. Сирото дете нема поим штое многу снег, не се сеќава на ланскоит. После стапнува на едно едвај забележливо снегче на тротоарот и вели, колку сака да газам во снегот. Уф, кутро дете, го ожалив.
Инаку забораив добро утро да ви кажам .
27.01.2014, 10:13
Felly RR
7977
Vezilke, дојдете малку кај нас на гости. Ние сабајле одиме во градинка и снегот крцка под нозете. Матеа се изнарадува, и се ме туркаше кај што има многу снег да оди. Малку и вистинска зима да видиме, па може и снешко да направиме после градинка.
27.01.2014, 11:19
vezilka RR
4931
Лелеееее ви завидувам навистина. Јас сум се зажелела за снег. Може Фели, хе, хе и онака со AnnaMolly се готвевме веќе пола година да дојдеме во градот под марковите.. Сериозно, планирам викендов да го носам детево на снег, оти гревои е.
27.01.2014, 13:34
deluxe
2479
Еххх снегот ми направи "главоболка ".Си излеговме во двор ајде малку да потрчка Ф.Но дете се прерадува,почна да фаќа,да трча и на крај си седна на снег и почна да си игра како со песок јас го кревам,тој тегни на земја,и така цело маало го дигнавме на нозе,едвај дома го внесив и еве уште се тажи на врата стои не дава да го соблечам Ауууу маки мои....
27.01.2014, 17:30
Defne90 RR
1991
Bogami i M deneska si se iznaigra na snegot.Se sankase prvo pa posle si pravevme snesko doduse toa bas i ne licese na snesko ama bitno deteto bese tolku mnogu srekno sto edvaj go ubediv da si vlezeme doma.Milo mi e sto zavrna stvarno i jas epten mu se izraduvav na snegot.Pa toa ne se disese virusi samo se decata bea bolni,vo gradinka ovde dali 10 deca ima sega.Ajde barem snegot ke gi ubie virusite i bakteriite pa belkim ke se namalat zabolenite od grip.Jas iskreno si se nervirav Januari mesec a toplo toplo ovde kako da e April.Epten super si dojde ovoj sneg.
28.01.2014, 08:15
mommy_angels RR
1543
Најпрво добро ви утро.А сега да си кажам дека навистина ви завидувам на снегот.Ах крцкање под нозе,снешко,покриено ѓубре.............. А па за детево да не кажувам.Од Маша ги гледа само епизодите со снег и си се радува.Греотка е ,не сака и овде едно снегче да падне па да прочистиме дишни патишта. Ај да си кажам си се разбудив како бумбар во лице,со потечен заб ,ама кога не си средувам на време,после данок ќе си плаќам.Барем не ме боли ,ама како да одам ваква на работа Ајде и ова утро од мене чајчето
Не ме мрзеше,па и тазе ванилици направив,а некоја домаќинка нека каже рецепт оти цел месец ги мислам
< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 28.1.2014 8:20:23 >
28.01.2014, 08:49
Lady_D
63
Jas sakam kafence ubavo jakooo (tursko) :)))) da me osvesti malce, uste sabajlevo glavata mi puka, a nadvor ladno ladnoooo....
28.01.2014, 10:26
Felly RR
7977
Ајде Лејди, повели! Јас моето го испив, и мене само вакво ме освестува наутро.
29.01.2014, 08:30
Tanjat7880
1256
Dobro utro devojki,se izraduvavte li na snegceto,Skopje e so "tenka"snezna pokrivka,se nadevam istoto ke dodrzi dodeka decata se priberat od shkolo pa da mu se izraduvaat. Kakva e sostojbata vo drugite gradovi vo MK,eve ja povikuvam Defne koja mislam deka e od Berovo da ni ja dolovi tamoshnata zimska idila I da kaze dali patot do tamu e iscisten I prooden,bi sakala vikendov shto doagja da odime malku na vozduh tamu Kafe nemozam da vi napravam,nikako ne mi uspeva da stavam slika,pa ke mora da se zadovolite so vakvo nazdravje!
29.01.2014, 08:51
Felly RR
7977
Тања, дел од твојот пост префрлив во темата СНЕГ, па конечно да ја активираме малку и таа тема. Ја очекуваме Дефне да ни пише во посочената тема.
29.01.2014, 11:08
LoveableMe RR
5035
Ако се прибравте од лудувањето по снегот, повелете на кафе и торта, јас частам :
30.01.2014, 08:28
Tanjat7880
1256
Ete se e kazano a jas odam da si fatam krpata I na cistenje
30.01.2014, 09:15
Палешка РР
7505
Ааааа го фаќам јас кафево ТањаТ, крпата до попладне ќе почека. Добро и убаво утро на сите
30.01.2014, 09:51
vezilka RR
4931
И јас земам кафе..а крпата ќе чека до викенд, хехех..
30.01.2014, 10:01
mommy_angels RR
1543
Охохохооооооооо Тања спремила кафе ,е ова не се пропушта.И тоа баш какво што го сакам.Земам и јас,на здравје нека ни е Ај сега добро утро, а за крпата не сакам ни да зборувам Еве се гледаме една со друга,ама некако и откажувам љубов за денес
30.01.2014, 10:11
Lady_D
63
Еве од мене чај од ѓумбир, за загревање, многу е ладно надвор бре луѓе или јас сум настината уфф ова добро ми доаѓа чајчето, а плус и ги топи мастите
30.01.2014, 13:03
Defne90 RR
1991
Dobar vi den i od mene dragi ringerajki,jas uste odsabalje sum stanata niz kuki spremam neli imenden denes maz mi ima.Ne pravime kojznae kolku golema slava ama sepak mora da se prinese nesto na masa,a i najbliskite ke se sobereme vecer.Kafe gledam imate,cajce imate pa od mene ajde da se zgreeme ubavo i patem da si kasnete i nesto blago.Ete denes jas cestam.
imame i crno i belo koj kakvo saka
Specijalno za vas gi spremiv kolacite
30.01.2014, 13:07
Tanjat7880
1256
Off Defne,pa VECNO NEKA MU E IMETO NA DOMAKINOT,za mene edno belo vince a I kolacive nema da gi ostavam na raat
30.01.2014, 14:28
vezilka RR
4931
Ајде честито нека му е името..за многу години!! Ќе се почастиме, не бери гајле, ќе си апнеме ние.
30.01.2014, 14:49
Мамичка85
366
Aj Dobar den i od mene se nadevam deka site ste super konecno najdov vreme za malce druzba so vas Defne neka mu e vecno imeto za mnogu godini pozz do site imajte ubav ostatok od denot
31.01.2014, 08:41
Tanjat7880
1256
Dobro utrooo,petocno utrooooo,pocnuva vikendddd pa kade ste,shto pravite,koi se planovite za istiot?!Ke ima li vrnezi od sneg ovoj vikend malku da uzivame
31.01.2014, 13:58
Мамичка85
366
I da vrne i da vee nie doma ke si sedime ajde uste malce 40 dena posle ne se pribirame ubav vikend na site ringerajki
01.02.2014, 15:54
Defne90 RR
1991
Гледам денес никој не бил на кафе овде.Ајде од мене по едно макијато за ден со насмевка па кој е за нека повели.
01.02.2014, 18:03
Палешка РР
7505
Да ти кажам право Дефне и кафе и насмевка ми треба Нешто отрујана ми е душава ме јаде еден црв па појќе за насмевката сум
Фалаааа