за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Јас ќе зажмурам на сите торти и колачи тука, па ќе ве послужам од моето денешно мени. Ајде Михаела, дојди да те частам за волјата што ја имаш, може некој ден и сладолед ќе може да си приуштиме, ама сега за сега, само ово
10.02.2014, 15:03
Mihaela 2010
4230
Eeeee me pogodi bas Koj ne e na dieta neka krka blago,mene ova mi e prekrasno baska koga stavav ovde zdrava hrana nikoj ne mi jadese,site za blago se tepaa ama koga ke vidat kolku sme oslabeni za nekolku meseci ke ne baraat
11.02.2014, 07:23
deluxe
2479
Добро утро ,ќе биде убав ден денес,сонцево се јавува Јас детето го пратив на училиште,сега е време за едно кафенце
и кафево е по повод празнициве,да ве разнежни малку
11.02.2014, 08:37
Tanjat7880
1256
Davaj Deluxe kafeto na mene,ova definitivno nebeshe ubavo utro...aj detalji vo druga tema...
12.02.2014, 07:59
Tanjat7880
1256
Devojki,ajde edno ubavo,proletno,rascvetano kafenceee,budete seeeeee,dozd ke vrneeeee
12.02.2014, 08:25
Mihaela 2010
4230
Eeeee Tanja bas si me pogodila,cvetce pa i ubava solja polna kafe,meraci Dobro vi utro
12.02.2014, 08:35
mommy_angels RR
1543
Добро утро ,го намирисав кафето од далеку,прекрасно е ,посебно дека е пролетно.Ајде кај и да е ќе ни дојде,не дека имавме зима ,ама пролетта е најубава сепак. Ќе врне ,а Тања ?Тогаш да не трошам пари на перење кола,тоа ми беше на дневен ред денес. Ајде жени,станувајте,греота е денот да се преспие. Михаела,уште не си црвена? Најактивна по она љубовните дискусии,а тука не саботираш со аватарот
12.02.2014, 14:19
Melanija RR
7052
На време шетнавме и се вративме ,ем топло ем дожд. Мене ова ми се јаде па повелете
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
12.02.2014, 14:34
Defne90 RR
1991
Rado ke si se posluzam so ovosnata salata,ama mene nekako i kafe kako da mi se pripi,pa ajde od melanija salatata a od mene kafeto,gledam od sabalje c nema ostanato.
Pa koj e za neka poveli da me druzi so popladnevno kafe.
12.02.2014, 15:08
Mihaela 2010
4230
Михаела,уште не си црвена? Најактивна по она љубовните дискусии,а тука не саботираш со аватарот
Ahaaaaaa vidi vidiiii stvarno breee sto ste romanticni zencinja da menjam vikas a???aj ke podrazmislam,nekako ne mi se menja,ama za da ne vi strcam moze ke smenam
12.02.2014, 16:16
Defne90 RR
1991
I da go smenis mihaela
13.02.2014, 08:34
Mihaela 2010
4230
lekeeee domakinki-nedomakinki,ni kafe ni so kafe da se staelo,se uspavte a??? Ajde jas najdomakinkata ke ve posluzam
13.02.2014, 08:37
deluxe
2479
Михаела,е вака ќе си станеш порано,кафе да свариш,благичко нешто да спремиш Да се знае кој е вреден!!!Јас не дека се успав,со петлите сум станата,ама се зафатив со работа од посабајле ,ама и чекав друг да ме послужи кафе да бидам искрена
13.02.2014, 08:39
Mihaela 2010
4230
Pa namerno staiv i blago,za da mi go zareckate kafeto,poso na forumov sve ste so nedostatok na blago,pa moram sto da pravam
13.02.2014, 08:41
mommy_angels RR
1543
Добро утро,кафенцево одлично,ама воа чоколадното тортиче некако не ми оди во склад со твојата диета или ти нас дебели да не оставиш,само ти да си пичица Како сте ми женчиња? Вчера заборавив на забар да си отидам ,ај денес и тоа да се заврши ,да не се подувам пак како балон во главата,и онака не сум нешто т'нка
13.02.2014, 08:44
Mihaela 2010
4230
Za vas de blagicko,da ne recete posle samo kafe..Jas draga blago 10 dena ne sum videla,samo na internet
13.02.2014, 08:49
deluxe
2479
Јас ќе ја изедам тортата бре,ако сте на диета Па нема да ја фрлиме,пари се дале,Михаеласе мачела од посабајле Не ја чепкајте тортичката штом таква ви е работата,јас не сум на диета.Давајте!!
13.02.2014, 09:09
mommy_angels RR
1543
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
Јас ќе ја изедам тортата бре,ако сте на диета Па нема да ја фрлиме,пари се дале,Михаеласе мачела од посабајле Не ја чепкајте тортичката штом таква ви е работата,јас не сум на диета.Давајте!!
ааааааааааа и јас не сум,сакам тортиче.Јас моментално сум во фаза кога психички се спремам за диета
13.02.2014, 09:27
Tanjat7880
1256
I samo za Mihaela moja,vie drugite da ne ste pipnale,jasno!E taka,se e svezo,bez dodatni shekeri I dietalno,garant,izvolte I na zdravje neka ti e! Mislam deka dovolno napraviv za razlika od vas dvete,za mene da mi pripadne blagoto!!!
13.02.2014, 09:28
LoveableMe RR
5035
И јас ке се послужам од кафенцето и благцето. Убав ден на сите
13.02.2014, 09:39
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
ааааааааааа и јас не сум,сакам тортиче.Јас моментално сум во фаза кога психички се спремам за диета
Мами штом се спремаш психички за диета,не гледај во благото остави јас ќе го изедам да не те става во искушение
13.02.2014, 09:42
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
I samo za Mihaela moja,vie drugite da ne ste pipnale,jasno!E taka,se e svezo,bez dodatni shekeri I dietalno,garant,izvolte I na zdravje neka ti e! Mislam deka dovolno napraviv za razlika od vas dvete,za mene da mi pripadne blagoto!!!
Тања и ти ми си конкуренција за благиве работи,сите бегаат од нив,јас и ти се туркаме која прва да џапне благо Ајде братска делба и готово едно тебе,две мене
13.02.2014, 09:48
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Auuuu Tanja srcka,ti blagodaram od se srce...auuu prekrasno e,pamtam i ke ti vratam taka da si znaes
13.02.2014, 11:59
Defne90 RR
1991
a bre zeni se ispotepavte za blago mene edno tebe dve.Eve vi cela torta pa za site ke ima ne po dve po tri parcinja.
Pa uzivajte vo cokoladnata torta i imajte ubav i prijaten den A jas ke se posluzam so kafeto od mihaela epten dobro ke mi dojde uste nemam pieno otsabalje.