за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ajde devojki,izvolte od mene denes dorucekot,nemojte da mi se zalite deka ne sum vodela smetka za vashiot rezim na ishrana I ajde se ova MAF da napravite!
18.02.2014, 07:52
Tanjat7880
1256
Gledam vcerashniot dorucek ne vi ostavil vpecatok pa go ignorirate,aj da se obidam so kafevo da vidam shto ke se sluci
18.02.2014, 08:29
Палешка РР
7505
Ooooo здраво ТањаТ како си? Многу убаво кафе си праела ...ние сме на диета знаеш...затоа... А богами ако овој ми донесе кафе в кревет...и кафето ќе го исфрлам
Ахххх зар има подобро утро од ова?
18.02.2014, 09:35
elenak
2004
Здраво женчиња, одамна не сум пиела кафенце со вас. Тенк ју Тања за кафето, а господинов баш и не мора да ми прави друштво. Инаку јас денов како си го имав испланирано за мерак ама малово увек е тука да ми расипе план, значи стандард без пропуст, на секој мој план она има контра план. Отвори очи во 6 сабајле што се нема случено со месеци наназад и сега не знам што ме чека, т.е знам, кенкање цел ден. Ајде вие имајте си убав ден, поздрав!
18.02.2014, 13:50
Defne90 RR
1991
Здраво и од мене,ние овие денови по дома не се прибираме,времето е ептен убаво надвор,права пролет.Ни на децата не им се седи дома.Гледам од кафето на тања не останало,па ајде јас втора тура ставам.
A ова е само за оние кои не се на диета,да не речете ви го саботирам режимот на исхрана.
Па имајте убав ден.
19.02.2014, 08:32
Tanjat7880
1256
Dali ve bendisuva posluzenoto devojki,ajde stanuvajte,ne ocekuva prekrasen,soncev I topol den,kade ke se sheta A?
19.02.2014, 09:16
Палешка РР
7505
Многу убаво кафенце ТањаТ...а кај е оној господинот од вчера скријан?
Денес за време на пауза (на работа) ќе прошетам до паркот на чист воздух и сонце (читај на цигара) и толку...Бабите нека ги шетаат внуците, ние мајкиве многу работни сме
19.02.2014, 10:44
Defne90 RR
1991
Добар ден и од мене женски,навистина ваков сончев ден не се пропушта па ајде сите на шетна. Тања гледам ти си го послужила кафето па јас ќе си се почастам,ептен ме привлече. Набрзина го пијам и не му ја седам дома отидов и јас надвор со децата.Ајде имајте убав и пријатен ден
19.02.2014, 19:02
mama_06
395
Хелоу грлс, еве за ужинка за диеталките
and for my ppl from the back, here we go
енџој
20.02.2014, 07:46
deluxe
2479
Добро утро,јас се загледав во сендвичот на Мама_06 ,од посабајле да си подкаснам Уште оваа недела ми е дозволено месо,па од другата недела запирам,па се до Велигден збогум на месото и св остало од мрсна храна Затоа ајде да појачам со калориите
Ајде повелете послужете се,јас веќе лижам прсти ....Аааа Да!! најважното ,ќе заборавев,се фрлив на јадење ,а кафето ќе го заборавев,еве и кафенце(без шеќер) за тие што апстинираат од калорииве
Послужете се !!!
20.02.2014, 08:02
Tanjat7880
1256
Eve me,stignav I jas,toa sendviceto za mene I tebe Deluxe,toa sendviceto za tebe I mene a ona drugoto odokolu neka go jadat dietalkite Se blizat veligdenskite posti,taka?! Imajte ubav den devojcinja...
20.02.2014, 08:04
mommy_angels RR
1543
Јас решив да слабеам,а вие само деликатеси послужувате.Е срам да ви е За мене само кафенцето,појакичко нека е ,на работа треба да се оди Убав ден мили мои,иако сонцево денес изгледа ќе не саботира
20.02.2014, 08:10
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
Јас решив да слабеам,а вие само деликатеси послужувате.Е срам да ви е За мене само кафенцето,појакичко нека е ,на работа треба да се оди Убав ден мили мои,иако сонцево денес изгледа ќе не саботира
Pa ubavo rekov jas,ti zvakaj toa shto e od strana a centarot ostavi go...na nas Soncevo mozda denes I ke se pojavi no od utre dozdoviii cell vikend
20.02.2014, 08:12
mommy_angels RR
1543
ајде може и така,ама некако малку тоа моето,во заб ќе ми влезе,дајте нешто така да засити душа,а да нема калории
20.02.2014, 08:26
Snowhite RR
5042
Добро утро и од мене, додуаша мене добар ден ми е, од 5ч сум станата, а што е ова мрсно мрсно од посабајле? Детево значи ќе ме избудали, секое сабајле наоѓа по некоја рачка за да плачи, денеска реков без плачки ќе заминиме в градинка, кога излеговме надвор му текна му студело во рацете, сакал нараквици, а вентијагата не ја облече, топло било и сега без вентијага, а на рацете со нараквици, бог да чува, да не знае човек со која рака да се прекрсти ццц Убав ден
20.02.2014, 08:52
vezilka RR
4931
Хехехех Сноу, со двете најубаво. Опасни се. Ајде добро утро. Море некое овоштие за посабајле да ставевте, вие сендвичите,и сега цел ден да ги мислиме. Ех, што сте...
20.02.2014, 09:06
mama_06
395
Едукативен поздрав
Иначе,јас пак сум како Владава наша, 24/7 едно спиет дење,друго ноќе а трето (најголемото) може да спие во секое време. Со него немаме мака
20.02.2014, 10:29
Snowhite RR
5042
Ова 24/7 ме потсети на една од најголемите легенди на фб, што го читав пред некој ден на нет, статус на фб: Мислам на тебе 31/7, зашто и кога спијам мислам на тебе
20.02.2014, 11:08
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
Добро утро и од мене, додуаша мене добар ден ми е, од 5ч сум станата, а што е ова мрсно мрсно од посабајле? Детево значи ќе ме избудали, секое сабајле наоѓа по некоја рачка за да плачи, денеска реков без плачки ќе заминиме в градинка, кога излеговме надвор му текна му студело во рацете, сакал нараквици, а вентијагата не ја облече, топло било и сега без вентијага, а на рацете со нараквици, бог да чува, да не знае човек со која рака да се прекрсти ццц Убав ден
Сноу,ајде Михаил е мал,ама коконава моја има 8години.Вчера одручекта одевме в парк,и си се дотерала туника и хеланки,и на главата ставила капа.Ја гледам и се чудам Добро а каде ти е вентијагата?и викам,и таа не бе не ми студи ,супер ми е. А капата на глава??тоа и било моден додаток Одвај се кандисавме,капата да ја извади,да облечи јакна да не се чудат луѓето надвор кога ќе не видат
20.02.2014, 11:12
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Eve me,stignav I jas,toa sendviceto za mene I tebe Deluxe,toa sendviceto za tebe I mene a ona drugoto odokolu neka go jadat dietalkite Se blizat veligdenskite posti,taka?! Imajte ubav den devojcinja...
Ајде Тање ние двете да си ручкаме без грижа на совест ,мора да ставам резерви во мене со калорииве,ќе ми требаат за понатаму.7 недели се пред мене,ќе правам детоксикација на организмот
20.02.2014, 11:27
bucko mal
1431
Zdravo zencinja Jas nitu jadam nitu pijam,tuku samo da ve pozdrava. Oci mi pagaat za spienje,otidov da
20.02.2014, 11:31
Defne90 RR
1991
имаш право делукс со постење се прави најдобра детоксикација.Но од кога се запостува,баш би сакала да постам и јас никогаш немам постено толку голем пост,па тоа му доаѓа и духовно и телесно прочистување.имајте убав ден женски и уживајте уште денес во топлото време.Како што рече тања викендов не ќекаат дождови.
20.02.2014, 12:13
VAGA2
36
Се пости од Прочка до Велигден! Така е, убаво е за организмот, да го прочистиш!
20.02.2014, 12:30
mama_06
395
Ова 24/7 ме потсети на една од најголемите легенди на фб, што го читав пред некој ден на нет, статус на фб: Мислам на тебе 31/7, зашто и кога спијам мислам на тебе
Е стварно легендарен статус, јас немам фб веќе 3 години. За тоа време се омажив,родив 2 деца и зедов кредит. Сега второ кафе е на ред, само што завршив дружба со смукалката.
20.02.2014, 13:39
Yummy Mammy
1690
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
Сноу,ајде Михаил е мал,ама коконава моја има 8години.Вчера одручекта одевме в парк,и си се дотерала туника и хеланки,и на главата ставила капа.Ја гледам и се чудам Добро а каде ти е вентијагата?и викам,и таа не бе не ми студи ,супер ми е. А капата на глава??тоа и било моден додаток Одвај се кандисавме,капата да ја извади,да облечи јакна да не се чудат луѓето надвор кога ќе не видат
Znaci jas so ovaa grupa na majki se povrzuvam
Vcera kerka mi otide vo gradinka so dolnata maica odozgora vrz trenerkata. Sto bese muabetot - sestra i imase dolna maicka so Dora, i jas i kazav deka ako kaka na noshe (posto vodi inaet) ke i kupam i maicka i gakicki so Dora. I taka ona zavcera si se pridrzuvase kon dogovorot i si dobi maicka so Dora, ama ne e poentata odozdola neli, trebalo da se gleda, ja natna nekako odozgora, a jas ziva srekna sto kakala vo noshe nejkev da i go krsam merkot, sto znae dete sto e dolna a sto gorna maicka Sreka sto gakickite ne i gi dadov, gi kupiv ama gi socuvav kako nagrada za sledniot pat, da ne me zafrkne