за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добро утро и од мене, додуаша мене добар ден ми е, од 5ч сум станата, а што е ова мрсно мрсно од посабајле? Детево значи ќе ме избудали, секое сабајле наоѓа по некоја рачка за да плачи, денеска реков без плачки ќе заминиме в градинка, кога излеговме надвор му текна му студело во рацете, сакал нараквици, а вентијагата не ја облече, топло било и сега без вентијага, а на рацете со нараквици, бог да чува, да не знае човек со која рака да се прекрсти ццц Убав ден
Сноу,ајде Михаил е мал,ама коконава моја има 8години.Вчера одручекта одевме в парк,и си се дотерала туника и хеланки,и на главата ставила капа.Ја гледам и се чудам Добро а каде ти е вентијагата?и викам,и таа не бе не ми студи ,супер ми е. А капата на глава??тоа и било моден додаток Одвај се кандисавме,капата да ја извади,да облечи јакна да не се чудат луѓето надвор кога ќе не видат
Znaci jas so ovaa grupa na majki se povrzuvam
Vcera kerka mi otide vo gradinka so dolnata maica odozgora vrz trenerkata. Sto bese muabetot - sestra i imase dolna maicka so Dora, i jas i kazav deka ako kaka na noshe (posto vodi inaet) ke i kupam i maicka i gakicki so Dora. I taka ona zavcera si se pridrzuvase kon dogovorot i si dobi maicka so Dora, ama ne e poentata odozdola neli, trebalo da se gleda, ja natna nekako odozgora, a jas ziva srekna sto kakala vo noshe nejkev da i go krsam merkot, sto znae dete sto e dolna a sto gorna maicka Sreka sto gakickite ne i gi dadov, gi kupiv ama gi socuvav kako nagrada za sledniot pat, da ne me zafrkne
Децава наши очигледно си имаат свој стил,а ние сме запнале да му го менуваме,далеку сме ние од нивната мода А тие така се среќни
20.02.2014, 14:09
Melanija RR
7052
Ах нова мода што знаеме ние Знаете што ми се припи?Боза ,каде е подобра Палма или Ваташа?
Долго еспресо за мене
Оставам шољи за изборно кафе
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
20.02.2014, 14:13
Defne90 RR
1991
И ние ја имаме истата мака со модата.Пред една недела скоро требаше да одиме на роденден и го облекувам М и ја земам новата јакна да му ја облечам а тој се трга и ми вели мамо не таа старата ја сакам оваа новава е сива а панталоните ми се сини како старата јакна,таа повеќе ми стои.И јас така си стојам и си се чудам уште сега почна да кажува што му стои а што не.И немаше што да правиме морав да му ја облечам постарата јакна.
Добро ти текна Меланија и за мене молам едно долго еспресо да ме раздвижи малку по дома работа еден куп а јас уште не сум ни почнала.
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 20.2.2014 14:28:05 >
20.02.2014, 14:30
Melanija RR
7052
Во наше време како ќе не облечеа така Одмори остај работа Повели
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
20.02.2014, 14:40
Yummy Mammy
1690
A be ovde pravi li nekoj take-away-coffee? Odam da go zemam ostatokot od timot od gradinka i mi pocinja vtora smena, pa ako moze edna kafica nadvor na noga, bi bilo odlicno
20.02.2014, 14:40
elenak
2004
Добар ден! Ах значи ме чекаат проблеми со модата во скоро време. Тешко мене што не можам да трпам модни промашувања, ќе имаме кавги на големо изгледа. А сега баш пред спиење и викам ,,дојди да ти ја облечам вреќата,, а таа ,, не,не, ќебе,, И си се покри, стави крај на дискусија. Ај дајте едно кафе и за мене, а ако нема отидов да си смучкам.
20.02.2014, 14:55
Melanija RR
7052
Како може да нема ова е кафемат мора да имит Изволте дами
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 20.2.2014 14:56:33 >
20.02.2014, 15:36
Defne90 RR
1991
Fala za kafeto melanija na raat si go ispiv i sega sum polna energija pa mozam da pocnam so domasnite obvrski. A gledam denes na meni nema blago pa vikam ae jas denes da cestam da se zablazime da ni trgne denot so uste pooveke energija.Pa povelete
20.02.2014, 15:49
Melanija RR
7052
Ете што фалело Defne90 срце си таман ќе ми дојде после црново македонско кафе
20.02.2014, 16:06
Snow Queen
302
Здраво девојки, ете после скоро 2 месеца, најдов време да се уклучам. Најпрво да ви кажам едно големо БЛАГОДАРАМ за честитките јас и синко сме супер, ете пркнуваме, почнуваме малку од малку да испуштаме гласови за гугање,секој ден е се поинтересно. Денеска ја испратив до уредникот мојата породилна приказна. Па се надевам дека штом ќе најдам повеќе време ќе се активирам во категоријата Бебе. Поздрав до сите.
20.02.2014, 16:11
Melanija RR
7052
Snow Queen поздрав до тебе и бакнежче до синчето очекуваме дружбата да продолжи
20.02.2014, 19:01
mama_06
395
Го пијам кафето и психички сум спремна за едукација за утрешниот ден. Темата за чистење теписи, ве молам не можам да ја најдам.
Туку сега приметив тикерот ако е точен синчето Стефан денеска полни 2 години?
20.02.2014, 20:56
mama_06
395
Не, наполни 2 години на 25.01 и стварно не знам зошто не ми е сменето. Фала за линковите.
20.02.2014, 21:18
Defne90 RR
1991
Mami_06 па моето и твоето дете се родени на ист датум,само моето е две години постаро.
20.02.2014, 23:25
mama_06
395
ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90
Mami_06 па моето и твоето дете се родени на ист датум,само моето е две години постаро.
Да, зимски деца и најголеми инаетчии дефинитивно. Еве мала пажња за пред спиење, турете си која колку може да попије
20.02.2014, 23:33
deluxe
2479
Леле Мама-06,ти си дефинитивно најсетена на форумов ,како ми требаше ова,ехх од кога не сум пиела.Да се напијам и толку од мене,ке изгубам и слика и тон Нема гајле секако ќе спијам,за добар сон
20.02.2014, 23:43
mama_06
395
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
Леле Мама-06,ти си дефинитивно најсетена на форумов ,како ми требаше ова,ехх од кога не сум пиела.Да се напијам и толку од мене,ке изгубам и слика и тон Нема гајле секако ќе спијам,за добар сон
А за тебе имам посебен подарок ( чувај си и за сабајле)
< Поракaта ја уредил mama_06 -- 20.2.2014 23:45:19 >
20.02.2014, 23:53
Defne90 RR
1991
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06
Да, зимски деца и најголеми инаетчии дефинитивно. Еве мала пажња за пред спиење, турете си која колку може да попије
Да потпишувам од инает по инает да го бараш моево не можеш да го најдеш,ама што викаш зимски деца па и водолии... Туку мама навистина добро ќе ни дојде сега ова жестоко пијалоче за пред спиење.Има топ да се направам,ова малово после ако си нема работа нека си плаче.Ха ха ха,ајде барем виртуелно да свирнам и јас една кога веќе не можам вака.Ае уште некој месец ќе се стрпам и за цигарите исто.Мама што не стави две па да зачадиме малку и јас.Душата ми бара ептен ама си велам ќе се стрпам уште некое време за малото де. Ајде лека ви ноќ женски и имајте убави сништа па се читаме утре пак.
21.02.2014, 00:10
mama_06
395
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06
Да потпишувам од инает по инает да го бараш моево не можеш да го најдеш,ама што викаш зимски деца па и водолии... Туку мама навистина добро ќе ни дојде сега ова жестоко пијалоче за пред спиење.Има топ да се направам,ова малово после ако си нема работа нека си плаче.Ха ха ха,ајде барем виртуелно да свирнам и јас една кога веќе не можам вака.Ае уште некој месец ќе се стрпам и за цигарите исто.Мама што не стави две па да зачадиме малку и јас.Душата ми бара ептен ама си велам ќе се стрпам уште некое време за малото де. Ајде лека ви ноќ женски и имајте убави сништа па се читаме утре пак.
А сори, не знаев дека и ти спаѓаш во нашава банда ,,На тераса``. Тогаш утре со кафето имаш и лајт цигаре од мене. Сега добра ноќ, одам да спијам ама прво имам работа. Откако се роди Горазд, Стефан не сака да спие во креветче па сите четворица спиеме на спална. Па според тоа, со алгоритам треба да пресметам површина како и каде да легнам, да не повредам никого а истовремено да не ме боли колкот.
21.02.2014, 09:01
Yummy Mammy
1690
Aj dobro vi utro. Znam deka redot e koj prv stane pravi kafe, ama jas uste nekoe vreme ke se slepam na nekj drug. Kako pocnav da otvaram rr od telefon i od tablet, aber nemam da si go popravam kompjuterot. A imam firma za kompjuteri kaj mene na ulica, ama koj da mu tekne neli... Ajde imajte ubav den, i korisni debati.
21.02.2014, 09:14
Tanjat7880
1256
Dobro utro devojki,ajde na edno kafe I na edna ubava misla,vaka rano nautro. Denov osekjam ke bide KRSH,bash sum zanikade a na seto toa sin mi mi vika mamo jas sonuvan vcera pceli I osi kako me brkaat ama jas im izbegav
21.02.2014, 10:22
Melanija RR
7052
Добар ден Tanjat7880 фала на кафе и убава мисла
22.02.2014, 10:39
Defne90 RR
1991
Добар ден женски,ве нема на кафе ова сабалје,да не се успавте сега саботно.Јас сум станата уште изутрина,право да ви кажам овие два дена сум болна и ич не ми е арно.Ни можам да стојам,ни да седам и само пијам чајчиња.Туку ајде еве ви денес кој што сака чај или кафе и тоа и тоа го подготвив па повелете.Јас ќе си земам чај.некако не ми е до кафе овие два дена.
Поздрав и имајте убав ден
22.02.2014, 22:15
mommy_angels RR
1543
Добра вечер...морам да кажам,алал да му е на Сашо Коцев,ме расположи. Напорни неколку дена позади мене,ух ми треба одмор