за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Tanjat7880 што инвентивни деца бре ,изненадување за пензионирана учителка,организирани за 8ми март ... па па се ви е наредено Десерт пауза се усвојува па после магла надвор на сонце
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
26.02.2014, 17:00
Defne90 RR
1991
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR
Жени, што е ова штама - избегавте сите на сонце, а? Принцеза, среќен роденден на мажето ти - како бре "начукал" 30 години? Па тој е у цут младости бре, дај не не фрустрирај нас со 30+ Ај може ќе ве намамам со десерт пауза, а?
Може сандриана јас богами сум за десерт,од сабалје немам ставено во уста ништо блачко,додуше не стасав ни да доручкувам па сега заедно со мм ќе му дојде и доручек и ручек во едно.Поздрав мили мои и имајте убава вечер.
27.02.2014, 09:15
LoveableMe RR
5035
Добро утро женички, кај сте од сабајле, ајде да си се напиеме кафе и малце благце и да помуабетиме
27.02.2014, 09:50
Yummy Mammy
1690
Aaaauuuu, malce.... vidi ja slikava so 'malce' blakce Odvaj go siminjame visokov, pa uste posabajlecki 'malce' blakce sreka sto e virtuelno, pa i visakov kg da bidat virtuelni....
Aj dobro utro!
27.02.2014, 10:12
LoveableMe RR
5035
Е паааа, за сите Рингерајки по малце, не сите за една Рингерајка, не давам ...затоа по малце со усул секоја да си земе, сите сме за диета и затоа нема многу јадење, само малце мезе
27.02.2014, 10:15
Defne90 RR
1991
ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR
Добро утро женички, кај сте од сабајле, ајде да си се напиеме кафе и малце благце и да помуабетиме
Добро утро и од мене женички ајде штом е принесено веќе и јас ќе се послужам и до благото а и кафето нема да го оставам,ептен ми треба,како сум поспана ова сабалје.Туку имајте убав ден,гледам и денеска сонце надвор,да стане малото и не му ја седам дома,ќе одиме надвор.
27.02.2014, 11:09
princessa
1056
dobar den i od mene. I jas ke se napijam kaavence blago nejkam, jadev musli i se prezastiv Se me boli od vcera, nit sum spana nit odmorena. Sega izmiv eden kup cinii i plus perev na raka . Kazete nesto za grbni gradni bolki
< Поракaта ја уредил princessa -- 27.2.2014 11:14:19 >
27.02.2014, 12:37
Melanija RR
7052
Добар сончев ден
Ако остана од тоа ,, малку,, благото баш би штрпнала
Идам да ставам видливо кафе
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
27.02.2014, 13:08
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa
dobar den i od mene. I jas ke se napijam kaavence blago nejkam, jadev musli i se prezastiv Se me boli od vcera, nit sum spana nit odmorena. Sega izmiv eden kup cinii i plus perev na raka . Kazete nesto za grbni gradni bolki
Imame,imame,ANDOLCE ili PARACETAMOLCE ili DALERONCE ili profesionalna MASAZA I posle istata tri dena odmor I taka... Nego zeni,uzivate li vo sonceto?!Kade shetate,kade planirate da shetate,vikend soncev e pred nas?!
27.02.2014, 15:02
Hunny
626
Дај боже да е викендот сончев, ама јас слушнав дека ќе биде врнежлив. А баш планиравме да прошетаме.
27.02.2014, 20:45
princessa
1056
mene mi treba od taa profesionalnata masaza izgleda
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa
Imame,imame,ANDOLCE ili PARACETAMOLCE ili DALERONCE ili profesionalna MASAZA I posle istata tri dena odmor I taka... Nego zeni,uzivate li vo sonceto?!Kade shetate,kade planirate da shetate,vikend soncev e pred nas?!
28.02.2014, 08:58
princessa
1056
Dobro utro zenicki, gledam nikoja od vas kafe ne stavila pa povelele
28.02.2014, 09:15
Annet
2404
Dobro utro zenicki i devojki. Moram da priznaam deka malku me nema,poretko pisuvam..No ete obvrskite i deteto si go pravat svoeto,no ve citam:))) Kompjuterov ima gazda-kerka mi:))))Pa se umilkuvam da sednam i da pisam,eve stanav bozem porano,taa po mene,i tolku e,otide mislata:)) neka vi e nazdravje kafeto:)))
28.02.2014, 13:36
Defne90 RR
1991
Добар ден и од мене,јас да ви кажам право денес сум истата како и времето,целата тмурна,нерасположена и ненаспана.Никако не се научија овие моите деца да спијат во исто време и после јас цел ден со главоболка.И јас да ви кажам право сум за кафе,принцеса убаво што ти текнало да ставиш по едно да се напиеме за да се расониме.Ајде имајте убав ден,направете си го сами расположението затоа што ако чекаме друг да ни го прави ќе го поминеме денот со огромно незадоволство.
28.02.2014, 13:41
LoveableMe RR
5035
Фала за кафето и јас сум цела заспана, ќе треба да ме освежи.
28.02.2014, 15:09
miana
6152
Добар ден жени... Гледам убава дружба тука... Јас во хаос на работа и со обврските на факултет. Денес го положив и последниот постдипломски испит со оцена 9 , па ајде да ве почастам редно е!!!
Ајде и нешто жестоко
И за трудните
Ајде повелете !!
28.02.2014, 15:15
LoveableMe RR
5035
Честитки Миана, само убави работи да ти се случуваат и успеси да редиш
28.02.2014, 23:12
Melanija RR
7052
miana те немаше да пишеш докаде си со испити.Фала за частењето
01.03.2014, 00:14
Defne90 RR
1991
Честитки и од мене миана и само успеси и позитивни работи во сите полиња на животот да те следат.
01.03.2014, 09:49
Melanija RR
7052
Добро утро а дојде викенд кафе касни
01.03.2014, 22:15
Палешка РР
7505
Мислам дека во сабота навечер инспекција не шета, така? Ќе запалам јас една овде, под ризик да викате
02.03.2014, 00:06
Defne90 RR
1991
Ти се придружувам и јас Палешка.Ајде барем виртуелно да зачадам.
02.03.2014, 13:14
Felly RR
7977
Честитки, миана, баш ми е мило!!! Значи си била оправдано отсутна. А вие со цигариве, за карање сте, ама денеска се се` простува, па ајде така ќе си поминете. Повелете на кафе и благо.
02.03.2014, 13:54
Defne90 RR
1991
Е јас богами и ќе се послужам и до кафето и од благото.Ајде седнувам малку на пауза и повторно се фрлам на домашните обврски.Таман Фели како ти текна од утре се запостува па така денеска да се заблажиме со твоиве торти,оти утре мака ќе ни биде.Поздрав и имајте убав празничен ден.
02.03.2014, 14:03
Melanija RR
7052
Добар ден За тие што постат по сите правила, постат веќе без месо Јас не сум ни во тие ни во тие па ќе си земам благо