за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Женсκи κаде сте што ве нема? Отидовте изгледа да се пρостите со мажината а?
03.03.2014, 08:01
Tanjat7880
1256
Dobro vi utro devojki,go pocnavte li postot,cekaj sega ovie sedum nedeli ke bide I duhoven post ili ima nekoja druga finta A? Imajte ubava I uspeshna rabotna nedela
03.03.2014, 09:35
deluxe
2479
Добро утро.Тања од денес почнува најдолгиот пост на христијаните Велигденскиот.Јас започнав со пост уште минатата недела,кога го исфрлив месото од мојата исхрана,а од денес официјално секаква мрсна храна исфрлам А што се однесува на духовниот пост,тој секогаш треба да биде заедно со физичкиот(храната),мора тие две работи да одат заедно,инаку залуден би бил постот. Кафето без млеко го свари????
03.03.2014, 09:47
Tanjat7880
1256
Auuu,kolku nevnimatelno od moja strana,eve se koregiram,kafe ,garantirano licno od mene bez mlekce
03.03.2014, 10:09
Tanjat7880
1256
Aj malku I da ve vitaminiziram,ehh kako eden telefonski poziv moze da ti go u re denot,znaciiii nemam vekje sila da se nerviram,boram,razmisluvam I planiram,nadevam...
03.03.2014, 11:18
princessa
1056
fala ti tanja, jas ke zemam od morkovot i jabolkoto , mi treba i mene edna vitamisnka bomba, se cuvstvuvam zamaeno .
03.03.2014, 11:47
Defne90 RR
1991
Добро утро и од мене женски ете и јас не сум баш во најдобра форма утрово,за мене сок од ананас молам.Имајте убав и пријатен ден.
03.03.2014, 11:51
Martins mom
3342
Defne sto ti e? Vremevo ludnica e...glavobolki i koskobolki kolku sakas
03.03.2014, 13:17
mommy_angels RR
1543
Ајде да стартуваме уште една маратонска недала.Аман веќе крај да се немало,трчи по дома,трчи на работа,трчи на лекар Ајде веќе нека доаѓа тоа летото ,па да трчеме по плажи Мене после последните неколку дена ,ми треба едно вакво.Ако има уште кандидати ,повелете
03.03.2014, 14:21
Defne90 RR
1991
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR
Defne sto ti e? Vremevo ludnica e...glavobolki i koskobolki kolku sakas
E од времето ми е Мартинс мам ко метеоропат сум станата веќе.А и главата ми пука чиниш ќе експлодира.И тоа малото колку лошо стана по цели вечери не спие и станува на пола саат.И ете на крај јас си страдам. Ми доаѓа сега да му ја легнам ама низ дома постојано има работа.А јас дефинитивно сум кандидат за пијалакот на мами енџелс.Ајде женски отидов да го успијам малото па да ринтам по дома после.
03.03.2014, 14:45
SkCura77
430
Мене ми треба од тоа горе од mommy-angels, чашката со алкохол, малку разблажено со кока-кола. Мхммммххх... Времево ме утепа ептен! Се спремате ли за 8 март? Поздрав до сите
03.03.2014, 14:58
Melanija RR
7052
Сите сме за чашката и јас сум за Џеки Дури сега стигнав да седнам да ве ѕирнам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
06.03.2014, 10:37
Tanjat7880
1256
Devojki,pa nikade ve nema,od koga tuka kafe ne zamirisalo a so nego I dobar muabet,ajde sekoja sega na edno kafence,vremevo uzas a takvo I ke ostane,taman prilika da se kafetisuvame.
06.03.2014, 10:43
princessa
1056
Lele Tanja jas da znaes deka na lokumov ama ic nemozam da odoleam, a kafe bez lokum ic ne biva. Jas ke si se posluzam rado i od dvete
06.03.2014, 11:09
Melanija RR
7052
Мрачно утро со малку дожд Тања браво за локумчето мљац мљац
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
06.03.2014, 11:21
elenak
2004
Добар ден веќе дошло, и кафето се оладило и локум не останало. Како сте женчиња? Се спремате ли за осмомартовски прослави? Јас годинава прв пат решив да одам па ќе видиме како ќе биде, некако имам интересна слика во глава од куп разгракани жени на едно место.
06.03.2014, 12:16
Defne90 RR
1991
Добар ден и од мене жени,денот навистина е мрачен и тмурен ама јас сум ептен весела, и јас исто како и еленак оваа година првпат одам да славам 8 Март и сум ептен возбудена.А и вчера добив една убава вест,имено мојата најдобра другарка се породи и си има машко бебенце.Нека им е живо и здраво и само среќе да го следи.Едноставно морав да ја споделам убавата вест со вас затоа што таа ми е како сестра и ја сакам и почитувам многу и се веселам заедно со неа.Ајде женски поздрав и имајте убав ден.
06.03.2014, 14:49
Melanija RR
7052
Defne90 да и е живо и здраво синчето на другаркати убавите вести од најблиските се посебни
06.03.2014, 15:40
Defne90 RR
1991
Фала Меланија,и те како се посебни,вчера плачев од среќа.Туку гледам нема ништо за пиење ниту пак за каснување ајде од мене по една цедевита да се подосвежиме малку и секако кој е за колачиве се посни,да можат да се послужат и оние што постат.
06.03.2014, 17:27
princessa
1056
ајде нека е живо и здраво синчето на другарка ти па и јас да си се почестам како што е редот
06.03.2014, 17:43
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90
Фала Меланија,и те како се посебни,вчера плачев од среќа.Туку гледам нема ништо за пиење ниту пак за каснување ајде од мене по една цедевита да се подосвежиме малку и секако кој е за колачиве се посни,да можат да се послужат и оние што постат.
Дефне нека е здраво и живо бебувчето.Јас ќе си се почестам од слатките штом биле посни,и сокче ќе си земам,алкохоли не конзумирам сега
07.03.2014, 01:01
Мамичка85
366
Defne neka e zivo i zdravo bebeto i od mene moja bebuska napolni denes 2 meseci kolku li brzo letnaa Vie kako ste mi tuka dobri da ne Ve mislam
07.03.2014, 08:50
elenak
2004
Добро утро, ајде и јас еднаш прва да ставам кафе. Кој ќе ме дружи?Мала моја уште нана, изгледа времево погодено и е, а мене нешто сон не ме фаќа, последна легнувам прва станувам. Ајде наздравје кафе!
< Поракaта ја уредил elenak RR -- 7.3.2014 8:51:14 >
07.03.2014, 08:56
Палешка РР
7505
Еве тука сум, расположена за дружба, кафе и муабет Петочно кафе на работа ми е најслатко
07.03.2014, 08:57
Felly RR
7977
Штом има кафе, одма се јавувам ДА го испијам и се спремам за на приредба во градинка.