за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Фала на кафето, убаво изгледа, ама после суруткава ништо не ми се става во уста. Инаку, пошто протеините ми се падната, почнав секое сабајле да пијам козја сурутка и да јадам по 30-40 грама бадеми, не печени, отстоени во вода. Таков бил лекот. Ај да видиме, хехехе. БАшка се навлеков на ова семињава, купив уште неколку кога отидов во продавницата.
07.03.2014, 10:10
bucko mal
1431
Dragi moi mnogu mi nedostigate da vi ispratam pozdrav Se nadevam za vikenov poveke ke se druzime.
10.03.2014, 09:21
Mihaela 2010
4230
Kaj ste be zeni,ve nema nesto Jas vikendov pak padnav bolna,so T i gnojna angina,me povtari i zivci vise iskinav pak sum so antibiotik ajde imajte ubava nedela
10.03.2014, 09:59
mommy_angels RR
1543
Михаела,аман бре,ти како маливе деца,аjде побрзо да помине. Еве од мене салеп ,викаат бил добар за грло
јас утрово носев дете на контрола,фала му на Бога ,се откачивме од тоа бронхитот и сега е во градинка.Душичка на мајка,и се здосади седејќи дома со нас цело време Ајде за кафенце и тоа топличко,оваа Баба Марта,навистина по женски ум го тера месецов
10.03.2014, 10:29
Carrie RR
326
Фала за кафето. За мене денес без шеќер, ептен СТРОГО почнувам со слабеење хахаха Ај нек ни тргне неделава
10.03.2014, 11:34
Felly RR
7977
За мене со шеќер, па на благо да ни тргне неделава. И топличко, оти времево ладно, дури и снег прскаше кај нас.
10.03.2014, 16:18
Defne90 RR
1991
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Kaj ste be zeni,ve nema nesto Jas vikendov pak padnav bolna,so T i gnojna angina,me povtari i zivci vise iskinav pak sum so antibiotik ajde imajte ubava nedela
Михаела гледам дека и ти често се разболуваш сигурно ептен ти е паднат имунитетот.Речи му на матичниот лекар да ти препише некои апчиња за имунитет,и јас бев така до пред две години нон стоп болна и ми препиша матичната апчиња за имунитет и цела година вирус не ме фати воопшто.Е сега гледам и јас дека паднат ми е и мене имунитетот ама не смеам да пијам никакви лекови дека дојам ама штом го одбијам право одам на лекар.Не за друго ќе се разболам јас и веднаш децата ќе префатат по мене.Лани беше така јас се разболев најпрва па кога почнаа да се редат сите од најстаро дао најмладо.Од амбуланта не излеговме.Инаку кај нас како почна да врне уште од сабалје снег почна да го побелува по малку,си викам сега ќе ни плати зимата што беше толку топло.А синко се радува ќе се санкал ќе си играл на снегот.А јас се надевам дека ќе престане затоа што дури сега ќе се испоразболиме сите на тоа непредвидливо време.Поздрав мили мои рингерајки и имајте убав остаток од денот.
10.03.2014, 16:42
Mihaela 2010
4230
Abe se razboluvam jas dva pati godisno koga e preoden periodov ama prviot pat mnogu strucnata doktorka ne mi dala soodveten lek pa posle 4dena me povrati pa so konsultacijs so drug dr si pijam augmentin. A i moram ishranata definitivno da ja pojacam vo odnos na vitamini
10.03.2014, 17:51
princessa
1056
i jas dva pati, znaci kaj nas definitivno N nosi virusi od gradinka. Eve i jas prefativ od nejze, kaslam , se gusam, grlo me grebe cela sum za nikade a dve deca doma i sama ke poludam veke
11.03.2014, 08:14
Tanjat7880
1256
Dobro utro devojki,eve edno "vedro" kafe za po sabajle,na zdravje neka ni e. Nie bash zaglavivme,od nastinka I obicna kashlica stignavme do PANCEV,najverojatno vo prashanje e nekoja bakterija,ke vidime ili denes ili utre Aman vekje,ne sotrea bakterii I virusi,neka doagja leto!
11.03.2014, 09:09
niki
4299
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Dobro utro devojki,eve edno "vedro" kafe za po sabajle,na zdravje neka ni e. Nie bash zaglavivme,od nastinka I obicna kashlica stignavme do PANCEV,najverojatno vo prashanje e nekoja bakterija,ke vidime ili denes ili utre Aman vekje,ne sotrea bakterii I virusi,neka doagja leto!
Ne sum kafedjika ama ova tvoevo posluzuvanje ke go grabnam celo bidejki vsusnost e topena cokolada koja se odrzuva vo tecna sostojba so svekickata odozdola, a parcencata ovoski i slatki se makaat vo cokoladoto i se jadat, mmmmmmljac Se vika fondu Lele kolku sakam edno
11.03.2014, 09:15
deluxe
2479
Тања Мммм..... почнувам да ржам преку монитор,лиги ми потекоа за благово,ама ќе си земам бананче Да се придржувам до режимот на исхрана
Ајде побргу да си оздравите,се ближи пролет треба да трчкате
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 11.3.2014 9:17:29 >
11.03.2014, 09:51
LoveableMe RR
5035
Сакам кафееееееееееееееееееееееееееее и тоа одма ќе се послужам
11.03.2014, 10:22
Felly RR
7977
Значи ТањаТ, секогаш знае што да послужи...мммммммм......Добар ден, девојки!!! И побрзо оздравување на сите!!!
11.03.2014, 11:26
Defne90 RR
1991
Леле Тања како ме примамами кафето и благото околу него,ајде и за мене едно.Инаку како сте денес,михаела ти подоздраве ли малку,времево ич не чини,јас во последно време ко некоја метеоролошка станица сум станала,само за време коментирам,ама што можам,сега наместо да се затоплува,ние со снег се расправаме,нема којзнае колку ама пак надвор ладно е не се излегува.Па имајте убав ден женски,јас ќе си седам дома покрај оган и ќе си чекам некоја сосетка да дојде да разбиеме монотонија со кафе.
11.03.2014, 11:46
Melanija RR
7052
Добар ден се расонивте со кафенце Леле што убаво сонце надвор ммм а предмалку читам денес и утре дожд и снег во Ск а викендов 19 степени Ајде сега НЗС ???
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
12.03.2014, 08:01
Tanjat7880
1256
Dali denes go pogodiF kafeto I dali ova kafe e dovolno dobro kafe?! Ehh mili moi,jas se macam,brisot vcera go nemashe,denes ke bide so se gospogjata kojznae koja bakterija,ova cekanje me izluduva,sedime doma neli I non-stop se karame I raspravame Ajde imajte ubav den site!
12.03.2014, 08:09
mommy_angels RR
1543
Тања кафенцево супер изгледа,ама мене нешто вака повеќе би ми завршило работа
Добро утро жени,убав ден на повидок,денес Марта во добро расположение Јас да го испијам кафенцево во добро друштво,па решена сум една пролеттна чистка на поткровје да направам
12.03.2014, 08:14
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
Добро утро жени,убав ден на повидок,денес Марта во добро расположение Јас да го испијам кафенцево во добро друштво,па решена сум една пролеттна чистка на поткровје да направам
Aaaaaa ti go kradam I cello e za mene!!! kafeto de
12.03.2014, 08:31
mommy_angels RR
1543
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
Aaaaaa ti go kradam I cello e za mene!!! kafeto de
Е нели сме друшки,дај да си го поделиме,кафето,нормално
12.03.2014, 11:03
princessa
1056
kafeto ke go zemam, vi go ostavam mazlevo, mnogu sum bolna
14.03.2014, 08:39
mommy_angels RR
1543
Море која од кој помрзлива,со денови никој да свари кафе Ајде витамини да ве послужам може ќе се размрдате
14.03.2014, 08:48
Felly RR
7977
Mommy, еве јас ќе сварам. И пошто долго време ништо не сум почестила, еве барем ова нека биде квалитетно. Малце и да си каснеме нешто, на гладно кафе, не бива.
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 14.3.2014 8:49:54 >
14.03.2014, 13:15
Defne90 RR
1991
Добар ден и од мене женски како сте денес.Јас да ви кажам во последно време нешто расположението ми е на ниво навистина се чувствувам како препородена без некоја посебна причина.Инаку мами добро ти текнало да ни го послужиш и овошјево,јас дефинитивно ќе се почастам.Еве веќе 5 дена како немам ставено леб во уста и чоколада и можам да кажам дека се чувствувам многу убаво затоа.Сега си се фрлив на овошје и планирам така да остане колку што е можно подолго без чоколади и слатки.А богами ни кафе не одбивам па така да женски на здравје кафенцето и имајте убав ден.
15.03.2014, 08:01
Tanjat7880
1256
Dobro utro devokji,mu se raduvate li na sonceviot vikend shto sledi?! Nie se borime so bakterija I taka...