за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Dobro utro devokji,mu se raduvate li na sonceviot vikend shto sledi?! Nie se borime so bakterija I taka...
Утринското сонце ветува убав ден, па денес малку ќе се шета малку ќе се чисти по дома...и така, од се по малку... ТањаТ фала за благото...сите спијат и не смеам да мрднам, а така ми се јадеееее...
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 15.3.2014 8:53:27 >
15.03.2014, 09:47
mommy_angels RR
1543
па денес малку ќе се шета малку ќе се чисти по дома...и така, од се по малку...
Море од шетање ќе ми биде идењето на работа и враќањето,ништо повеќе Повеќе на чистење ќе удриме,јас кречам овие два дена и вие ќе мора да ме трпите да ви кукам како на сончев ден јас рибам по дома Добро ви утро женички,од кафето земам едно,ама малинките и јаготките си ги изедов сите,вие пак спијте до ниедно време
15.03.2014, 10:24
deluxe
2479
Еве ме и мене,одамна не сум дошла тука да шмркнам кафенце Не дека спиев до сега,од 8 сум на нозе,ама синко спиеше па јас набрзина да средам дури сум слободна.Сега веќе се разбуди па тој си игра,а мама на РР И мене ми се шета денес,не ми се работи ,сакам одручек да си се прошетам до паркк со децава,да си се раздвижиме малку
15.03.2014, 11:23
Defne90 RR
1991
добар ви ден женски и од мене,и јас сум за истото денес шетање надвор со децата и уживање на топлото сонце како само ме мами да излезам и да ги оставам сите домашни обврски.Ајде на здравје кафето па денес сите надвор.Ваков ден не е за пропуштање.
15.03.2014, 12:33
Melanija RR
7052
Добро утро ние секој ден од 14 часот излегуваме ах сонцево мами mommy_angels RR кога се прават такви акции прво се гледа временска прогноза на нет ајде и следен викенд ќе биде убаво па ќе надокнадиш Имајте убав ден
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
17.03.2014, 15:38
Mihaela 2010
4230
Auuu odamna ve nema bre tuka ,kako ste zeni,set_kate a Jas denes trgnav na rabota,mislam deka konecno se izleciv,pa ajde da ve pocas_tam kafence
< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 17.3.2014 20:02:35 >
17.03.2014, 16:17
princessa
1056
михаела јас ќе си се послужам од кафенцево иако не ми оди баш пошто уште сум болна ама неможам да одолеам многу убаво изгледа алал да ти е Јас сум деновиве многу зафатена па така и ќе остане следниве две недели и затоа ретко сум на рр
17.03.2014, 17:56
Defne90 RR
1991
Добар ви ден и од мене или подобро да кажам добро вечер денот помина веќе.И јас сум истата принцеса овие денови чистам по дома и немам време ни да седнам и да јадам како човек.Е затоа сега кафето на михаела баш убаво ќе ми дојде.Троа да поодморам оти веќе сум изморена само кревет ми се гледа.А па и малото како за инает ич не спиеше синоќа па око немем затворено.Имајте убава вечер и принцеса тебе ти посакувам побрзо оздравување па и да се ослободиш побрзо и да не дружиш почесто.
18.03.2014, 08:31
Tanjat7880
1256
Devojkiii,ima nekoja za kafe?! I nie se nadevam skroz ozdravevme,i sega vreme e da uzivame na sonceto I da mislime na letotooo,gi merkate li ponudite so popusti za rano uplakjanje,jas mislam deka zavrshiv so merkanjeto I kade I da e ke odam da uplakjam
18.03.2014, 08:41
deluxe
2479
Тања јас како и секогаш расположена сум за кафе Ќе си земам од ова музичкото За весел ден Баш ми е мило што веќе сте оздравени,ајде сега да си трчкате на сонце.Ние по цел ден сме во двор,веќе сме потемнети од пролетново сонце Оди уплати си и не му ја мисли многу,кај да е битно е да се излези од дома неколку дена,а јас уште сум во зимски сон не размислувам за лето и одмори,ми изгледаат далеку
18.03.2014, 08:42
Mihaela 2010
4230
Kako moze be Tanic da nema za kafe,pa ova mi e najubaviot del od denot,kafe i RR Toplo da,ama gledam nesto od narednata nedela pad na T do 10 stepeni,ke se poremetime
18.03.2014, 11:28
Defne90 RR
1991
И јас земам кафе тања ептен убаво ќе ми дојде,а ти секогаш знаеш да го погодиш и кафето и времето богами. Е затоа ќе бидеме болни и ние и децата со тоа променливо време веќе на сите ни падна имунитетот.Ама ајде да поуживаме во убавото време додека трае па после наредната недела ќе си седиме повеќе по дома.ПОоздрав женски и имајте убав и пријатен ден и скористете го до максимум.
< Поракaта ја уредил Defne90 -- 18.3.2014 11:29:20 >
18.03.2014, 17:33
Melanija RR
7052
Уште не сте се прибрале од шетање или работа? Од мене
Vreme e za
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
18.03.2014, 22:16
Snowhite RR
5042
Е κаκо ми се пρијадило сладолед, неκни за малκу што не κупив зашто М κρена Т пρед тој ден и тоа ме спρечи инаκу готова бев и него ќе му κупев Ај сега виρтуелно ќе си κаснам
18.03.2014, 23:28
Defne90 RR
1991
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
Уште не сте се прибрале од шетање или работа? Од мене
Vreme e za
Е сега и мене ме погодивте.Ајде и јас ќе си каснам од сладоледот лиги ми потекоа кога го видов.Ае уште малку да се потстопли и ќе можеме навистина со децата да си јадеме сладолед.Едвај цекам и јас.
19.03.2014, 08:25
Tanjat7880
1256
Poshto zaradi zatoa shto site pazite na ishranata,na ovoj ili onoj nacin,eve vi spremiv dorucek!
Ima za site,ajde navalete
19.03.2014, 10:00
Mihaela 2010
4230
A jas sekoj den do rucek sum na vakvo nesto,denes so vas ke go podelam,povelete i dobar vi den
19.03.2014, 10:53
Defne90 RR
1991
Добар ден и убав ви ден,ајде и јас да се послужам од ризииве на Тања и Михаела.Кафето секогаш е најубаво да се испие сабалје па и со пријатели поубаво здравје.Туку и јас сум истата овие две недели само на овошје сум и јас до ручек,па зошто да не ќе си земам и од овошјето на Михаела.Ајде на здравје нека ви е првото утринско кафе и уживајте во ведрината и сонцето на овој убав ден.
20.03.2014, 08:14
Tanjat7880
1256
DOBRO UTROOOOOOOOO ajde kafe,taze svarenooooooo
20.03.2014, 08:34
Mihaela 2010
4230
iiiii kafeeee ligi mi tecat,ja si zimam ,jaas Dobro utro auuuu vcera duvanjeeee,nie iskocivme ko ne razduva,pa curik nazad doma,mi se napunija ocite so prasina se nadevam deka denes nema da bide takvo
20.03.2014, 11:12
Defne90 RR
1991
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
DOBRO UTROOOOOOOOO ajde kafe,taze svarenooooooo
значи тања секое сабалје ти текнува прва да ни свариш кафе и да не освежиш.Е стварно алал ти вер да знаеш дека баш убаво ќе ми дојде кафето и мене.Инаку цела ноќ не сум спиена го проверував синко да не качил температура.А таман си реков оваа зима поминавме без настинка.Туку имајте убав ден,јас гледам кај нас сонце грее ама каков студен ветер дува,изгледа денеска ќе си седиме дома и ќе си одмораме малку со децата.
20.03.2014, 13:06
Bethany
4534
и јас ќе си земам од кафето, ако е и изладено, некако ми изгледа баш по мојот вкус. Кај нас сонце , милина Божја, леле колку сакам овакво време, ич не мора да доаѓа лето, може само уште некој степен нагоре, за да можеш по кратки да одиш , и такво време да биде засекогаш
Сега пијам кафе, а душата ми спие, сум исцрпена повеќе психички отколку физички, ми треба една добра масажа. Мислам сиот стрес ќе ми го снема, некако сешто нешто ми се насобрало. Ајде, после дождот сонце доаѓа, хехе, самата да си се утешам..
21.03.2014, 09:12
Tanjat7880
1256
Eve devojki,proletno posluzenje,vaka ubavo da ni bide ceelo ova godishno vreme!
21.03.2014, 09:30
Defne90 RR
1991
Тања да знаеш дека баш те чекав тебе да ни го послужиш првото пролетно кафе за оваа година.И јас сум ти прв кандидат за него.Надвор пак жива пролет,убавини сонце светнало уште од рано утро.Ае на здравје кафенцето и имајте убав и пријатен пролетен ден.
21.03.2014, 09:34
Melanija RR
7052
Добро утро дојде пролет е баш денес бебе М реши дека во 7 и 30 треба да стане и сега цел ден ќе ми се измести се ама бебе неразбира Tanjat7880 јас го меркам тоа колачето на шампита ми личе