за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ajde koj e za neshto vakvo,ufff jas od sekiracija neznam shto drugo da pravam pa samo gnetam,sinko denes neucat I eve go nadvor sam pred ovaa zgrada,pred onaa zgrada so ovoj so onoj,igraat ova,ona,leleee nemam vekje kontrola I samo molam bog da go cuva!
21.03.2014, 13:48
Mihaela 2010
4230
ooo sladoled,bas me pogodi,mi se smaci od ovosje cel den,ke si zemam
Tanja opusti se,pa i nie takvi bevme,jas koga ke se setam za mene,doma ne se pribirav,eden kup deca i toa na vozrast od 7 god,moive se derea od 10 sprat da se kacam da jadam,a ja samo ke im recev frlete mi sendvic ,pa letaa sendvici ,taka da opustise i uzivkaj
22.03.2014, 09:14
LoveableMe RR
5035
Aјде жени станувајте, нема ниедна да свари кафе, еве јас ќе варам денес и плус сладолед. Се надевам има некоја Рингераајка да не почасти во Ringeraja Lounge Bar-от за Младенци. Убав ден, само за шеткање
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 22.3.2014 9:15:01 >
22.03.2014, 09:19
AneLav RR
1110
Јас дефинитивно ќе се почестам и од двете. А маже ќе го терам денес да ме части сладолед да отвориме сезона...
22.03.2014, 10:05
Felly RR
7977
Јас сум станата уште од 7, и планирав една генералка да правам, од спланата да почнувам, ама после се сетив дека денес е Младенци, па ај ќе оставам за утре. Денес на шеткање. М ми е на гости кај тета, и ептен убаво си поминува, се радувам. Прво бевме договорени вечер да ја земаме, ама сабајле ми се јави, дури утре сакала.
22.03.2014, 11:28
Melanija RR
7052
Поздрав и од мене AneLav RR и јас секоја година сезоната на сладолед ја отворам околу Младенци па во план ми е утре на шеткање Убав викенд на сите и весели младенци
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
22.03.2014, 15:13
Defne90 RR
1991
Добар ден женски и од мене.И јас си имав убав план за денеска ама ете помалото и вирусиве ни ги расипаа сите. Уште од сабалје сум по амбуланти и со двајцата,помалото сега пак е болно има и бактериска и вирусна инфекција. И така ние си го пропустивме овој убав ден заглавени во амбуланта.Ама ајде идат топли денови има кога да се шетка. А ако останало од сладоледот на драго срце ќе си земам и јас баш денес е за сладолед.Ама сепак и покрај се расположението ми е на високо ниво самото пријатно време си го прави ова. А со децата нема што да се прави дури се мали вака ќе биде.Па сите така растата и нема нервози.Ајде поздрав женски и имајте убав празничен ден.
< Поракaта ја уредил Defne90 -- 22.3.2014 15:15:03 >
22.03.2014, 21:45
Палешка РР
7505
TanjaT ме уништи со ова сладоледиве
Инаку јас не јадам ништо се чувам за утре - замислете свеки на ручек не покани, не можам да верувам! Мислам поверојатно е Халеева комета да ме ѕвекне, отколку ова Уште се штипам, за да се уверам дека не сонувам
22.03.2014, 22:19
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
TanjaT ме уништи со ова сладоледиве
Инаку јас не јадам ништо се чувам за утре - замислете свеки на ручек не покани, не можам да верувам! Мислам поверојатно е Халеева комета да ме ѕвекне, отколку ова Уште се штипам, за да се уверам дека не сонувам
Леле, се надевам нема некаква вест да ви соопшти... прво ми паѓа на мисла после овакви изненадни покани дека нешто се "кува"
22.03.2014, 22:27
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR
Леле, се надевам нема некаква вест да ви соопшти... прво ми паѓа на мисла после овакви изненадни покани дека нешто се "кува"
Хммммммм...могуЌе Што може да биде? Туку да ни соопшти дека е ! Лелеееее
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 22.3.2014 22:28:35 >
22.03.2014, 22:31
deluxe
2479
Хммммммм...могуЌе Што може да биде? Туку да ни соопшти дека е ! Лелеееее
Палешка дежурен зафркант си дефинитивно Ме изнасмеа со од кој? тоа од свеки твоја
22.03.2014, 22:38
Палешка РР
7505
deluxe ништо чудно. Да ги видиш само како се заљубени, кога ќе дојдат на гости се пикаат еден во друг, па заедно одат секој викенд на прошетка и ручек во планина...таа мие двор, тој цревото и го држи, таа оди во WC тој пред врата стои, тој сака на годишнина од матура да оди таа љубомори и не го пушта.....и.... заедно се бањааааат, ееееејјјј кога ние така.
Ниииииииишто чудно да е бременаааа! Лелеееее што ме најдееее
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 22.3.2014 22:39:58 >
22.03.2014, 22:43
deluxe
2479
deluxe ништо чудно. Да ги видиш само како се заљубени, кога ќе дојдат на гости се пикаат еден во друг, па заедно одат секој викенд на прошетка и ручек во планина...таа мие двор, тој цревото и го држи, таа оди во WC тој пред врата стои, тој сака на годишнина од матура да оди таа љубомори и не го пушта.....и.... заедно се бањааааат, ееееејјјј кога ние така.
Зар стариве толку забегуваат настарост Вториот пубертет бил побурен од првиот,така велат сите Не вели двапати за изненадувањето ,освен ако не е во климакс госпожата
22.03.2014, 22:44
mommy_angels RR
1543
Твоиве бубамари дефинитивно за GPS се кандидати Добра ви вечер жени,јас си сакам по една ваква за пријатни сништа.А за тебе Палешка не е лошо и цело шише,ако ти се остварат предвидувањата
22.03.2014, 22:49
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
Твоиве бубамари дефинитивно за GPS се кандидати Добра ви вечер жени,јас си сакам по една ваква за пријатни сништа.А за тебе Палешка не е лошо и цело шише,ако ти се остварат предвидувањата
Мами за Палешка дај нешто жестоко,ова не брка работа А за мене ќе ве молам нешто безалкохолно не ме ставајте во гревови
22.03.2014, 22:58
Bethany
4534
Еее што убаво, и јас сакам така на стари години, нема веќе младост- лудост, сега е веќе старост - лудост А ако е бремена, што ти ќе бидеш на тоа дете? Те. што тоа ќе ти биде на тебе... или замисли на син ти да му соопштиш дека ќе има тетка Малку шала, ајд убав помин утре и слатко ручече да ти биде
22.03.2014, 23:02
Палешка РР
7505
Во право сте...морам од вечерва да се запијам за полесно утре веста да ја примам Ќути Bethany навреме очите што ми ги отвори, инаку можеше утре инфаркт да ме мавне!!! Оххх, да не заборавам и на мм да му кажам, јаден тој да не ми се шлогира
Утре има да биде....пиј свекре пиј да се напиеш, денес ти е денот да се веселиш...
22.03.2014, 23:02
mommy_angels RR
1543
Еее што убаво, и јас сакам така на стари години, нема веќе младост- лудост, сега е веќе старост - лудост А ако е бремена, што ти ќе бидеш на тоа дете? Те. што тоа ќе ти биде на тебе... или замисли на син ти да му соопштиш дека ќе има тетка Малку шала, ајд убав помин утре и слатко ручече да ти биде
И чекаме инфо што било,да не те мислиме
22.03.2014, 23:07
elenak
2004
Добра ви вечер женички! Не сакам јас ништо денес се изнајадов и изнапив свашта. Од сабајле сум излезена од дома, дури пред малку се прибрав. И на младенци имав за одење кај братучедка одложив за утре, денов не ми стаса денес, што да чинам. Палешке твоиве уживаат во животот и љубовта бе, модерни старци. Нек си се сакаат, јас поддржувам љубов секогаш, само да е искрена.
23.03.2014, 19:02
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
И чекаме инфо што било,да не те мислиме
Не е тоа од што се плашев, шуќуууууур Свекор ми честел ручек за првата пензија...добро што кажаа пред да појдиме, па и поклон си доби
А свекрвица се издроби за мажето, леле леле Убаво беше, за брзо да се повтори
24.03.2014, 07:33
mommy_angels RR
1543
Добро утро !!!!! Ајде кафето е послужено,ќерка ми денес реши дека 6 саат е време за станување
Со среќа нека му е пензијата Палешка,па нека префрла по нешто повеќе на внучињата ,туку арно што кажа за свеќи,да не ја мислиме,како инаку ќе ја убедевме дека повивањето како фишек замина во историјата
24.03.2014, 09:00
LoveableMe RR
5035
Палешка, честитки за пензионирањето на свекорот, мами енјџелс ќе си земам кафе, ептен ми се пие, вчера дремев до 01.00 гледајќи Х фактор, денес сум заспана ептен, не едно, туку две-три кафиња нема да ме освестат
24.03.2014, 15:53
Melanija RR
7052
Добар ден леле 2 дена без РР така не било од кога се роди М ама Младенци ,вчера цел ден шетанција ,па Х фактор многу збиднувања
Утре мекици,задутре роденден во игротека.... бре убавини
Палешка РР дешавките ти биле интересни
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
24.03.2014, 23:37
bucko mal
1431
Ajde Dragi moi denes e redot na mene,nacekav slobodno vreme Povelete
26.03.2014, 08:39
AneLav RR
1110
Добро утро ај да почастам кафе одамна не сум почастила...