cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Кафемат

clock-img

26.03.2014, 10:40

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

AneLav, Bucko mal, лелее кафиња, мезиња што попрво да земе човек и ми се јаде и ми се пие од сабајле, од се ќе си земамuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

27.03.2014, 07:55

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

user posted image
Dobro utro,razbudete se devojki I pominete go ova utro so dobro kafe I dobra muzika!
Tmurno utro ili samo moeto raspolozenie e takvo user posted image
Ajde bidete mi dobri...

clock-img

27.03.2014, 09:33

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Јас частам кафе денес децава ми станаа во 8ч, значи празник ми е user posted image
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

27.03.2014, 10:42

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Добро утро! Леле времево ме убива. Сакам сонце,сакам топличкоuser posted image Колку ми се спиеше утрово, не сум ја сетила Ј кога станала а сигурно ме има изгазено станувајќи од креветче преку мене. Арно сте ставиле кафенце оти мене и тоа ме мрзи денес. Е што мразам вакви денови.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

27.03.2014, 11:11

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Ej da i denes jas utepana,odvaj stanav,a na vreme si bev legnata,ama ete od vremeto...hehe sekogas koga nesto ne ni e vo red vremencevo go krivime ama aj
Ajde ubav vi den

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

27.03.2014, 11:23

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Јас дури стигнав, ништо не останало ни кафе, ни мезе....Ајде чекам втора тура, кој е највреден.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

27.03.2014, 11:32

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Добар ден и од мене,и јас сум истата денес,мрзоволна,нерасположена,со никакво расположение.Ама си викам одамна не сум частела кафе.Па така да втората тура е од мене.Ајде женски наздравје нека ви е кафенцето и имајте убав ден,само занемарете го лошото време надвор затоа што и те како тоа може да ви го расипе расположението.user posted image
user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

27.03.2014, 13:20

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Добар ден и од мене ...и јас да се пожалам и јас така некако незнам ни јас ...... првото будење на М во 3 ме расонува е после спие до 10 и 30 ама јас неможам user posted image времево е за се криво user posted image па и саатот во недела се мења се на куп user posted image значи од понеделник ќе биде подобро а до тогаш user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

27.03.2014, 13:22

clock-img

miana

pencil-img

6152

еве јас ке бидам вредна, ама ке ве послужам со она што јас го јадам веке четврти ден
Паааа повелете -

user posted image

user posted image

clock-img

27.03.2014, 13:24

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Mijana,ne li gledash site tuka utepani,treba neshto drugo na vidik da ne digne I raspolozi a ne vockiuser posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 27.3.2014 14:08:53 >

clock-img

27.03.2014, 13:31

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

А јас ќе си земам овошје од Миана, се напив кафе од сабајле, па вежбав, па сега малку здрав живот user posted image

Е

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 27.3.2014 14:09:58 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

27.03.2014, 13:34

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Aaaa miana si se potrudila,steta da ne se zeme,jas i onaka vospostaviv rezim na ishrana,dorucek ovosje taka da ajde koga vekje nema sto drugouser posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 27.3.2014 14:10:39 >

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

27.03.2014, 13:37

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
taka da ajde koga vekje nema sto drugouser posted image

Што се жалиш, а што би ти?
Додуша , по овакво време како би се забутала во некоја кафана и слушала Харис Џиновиќ user posted image
Па ден со ноќ да составам user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

27.03.2014, 13:41

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

user posted image
Eve shto treba tuka,neli go pogodiF,i vreme I mesto mu e na posluzenotouser posted image
Gi merkam I jas morbilite,pa neli se vakcinirani decata I revakcinirani od istive?!
Aj navalete,ako treba I picence ke turam,samo kazete koja shto saka!

clock-img

27.03.2014, 13:43

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Леле мори Тањо, оди утепај ме сега.... user posted image
Не да си го погодила тоа е, ма сакам и лепиња и ќебапи и кромид, па да залијам со пивце.... за да не ме фати винце после брзо user posted image
Ах па и армоника сакам, па и чаша да скршам хахахха, ми се лумпува! Готово , ми удри времето во глава user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 27.3.2014 13:51:56 >

clock-img

27.03.2014, 13:48

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Ete taka,da se raspolozime malku,sega ke ja sretnesh tuka I Mihaela,i nejze ke I bide ova moevo bash taman pogodeno,ke vidish!

clock-img

27.03.2014, 13:52

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Ohooooo eve me bre,mislevte ke se spasite od mene???ahaaaaaa
ej od koga nemam vakvo nesto vkuseno, of of pa i pivce meraci...
pa i vreme e za rucek,hahahaha

clock-img

27.03.2014, 13:56

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Tanjat7880 не питај за пиќенце само турај оваа гозба го заслужува тоа и знаеш што појако то подобро како беше клин со клин се вади user posted image user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

27.03.2014, 13:56

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

хахаха, ех да сте ми поблиску, ќе ве земам и ќе одиме во кафана!

Па кога ќе се најадеме и напиеме и изналумпуваме, ќе ја порачаме оваа КЛИК user posted image

clock-img

27.03.2014, 14:06

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Друштво во темата Епидемија на мали сипаници во Македонија од предмалку најдов инфо ,вашите постови ќе ги префрлам таму

clock-img

27.03.2014, 15:16

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Ееееј, види ги. Видоа ќебапи и одма од темата за слабеење, дотрчаа тука. Не може, не може, јас си побарав мезе, вие салатката од миана ќе си ја земите. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

28.03.2014, 10:15

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Денес од сабајле ми треба некој жесток енергетски пијалок, а не кафе да смирам „нервни живци“и да се подигнам малкуuser posted image После цела непреспана ноќ и станата во 7 часот, па заебанции со јадење и плукање навистина ми треба нешто вакво...
user posted image

clock-img

28.03.2014, 10:26

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Ane, јас мислам ова поубаво ќе ни "легне"! Aj повелете, петок е, уморни од цела недела, мислам ова софрава што ја нудам петочки ќе не расположи и опушти: user posted image

user posted image
user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

28.03.2014, 10:58

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Ракија немам пробано никогаш, ама за све има прв пат...user posted image Може ако „бунам“ две- три ракијки за ништо нема да ми биде гајле..user posted image

clock-img

28.03.2014, 11:42

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

За ракика не сум ама за мезе да user posted image од сабајле по контроли па гладна сумuser posted image
Ќе навратам покасно на кафеuser posted image

Последни статии

article-img