за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Offff rakijaaaa,da vikaat mokjna bila,jas nikogash ja nemam probano no vreme mi e da pocnam!
A do togash vreme e za kafe,ajde Melanija ke go delime ova I super ke e! Nadvor smrznuvacka,vcera golemo nevreme,cela terasa mi e pod voda,kako e vo drugite gradovi,Defne vo Berovo ima sneg?! Citam deka do kraj na Maj ke ne prati vakvo promenlivo vreme,de sonce de sneg
28.03.2014, 13:01
mommy_angels RR
1543
Ракија НЕ,не дека не ми треба ,ама синоќа пивнав чаша винце и сега глава ми пука,уште ракија да и турам и тешко на околината .Вчерашното невреме Тања брачни проблеми ми направи ,мм јаден ќе погинеше од незавршени работи на време,а му зборам секој ден дека треба да се средат. Скопјево тмурно,јас бетер од него,дефинитивно ни е потребна погоре споменатата атмосфера
28.03.2014, 13:31
Tanjat7880
1256
Mommy_angels mu zboram jas na MM deka treba da ja "otvorime" sezonata za terasa da turime cvekjeto I stolovite I toa a on na mene NE I vcera ete bracni problem,on vo pravo bil! Pa I vo Avgust znae da zavrne pa dali toa znaci da bide terasata skroz gola cello vreme
28.03.2014, 14:51
LoveableMe RR
5035
Значи само јас пијам ракија од сите жени на Кафематов? Њ, њ,њ....
Нема никој да ме дружи, тогаш ајде частете второ кафенце.
28.03.2014, 15:21
Felly RR
7977
Ајде, повелете, второто кафенце јас го пијам вакво.
28.03.2014, 15:25
AneLav RR
1110
Јас ќе се послужам дефинитивно
28.03.2014, 16:37
Melanija RR
7052
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Pa I vo Avgust znae da zavrne pa dali toa znaci da bide terasata skroz gola cello vreme
Кај нас обратно ја стокмивме тераста во саботата и толку времето се зезна и ете уште кафе таму не сме пиеле Море мене ми се пие некоја кригла
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
29.03.2014, 14:47
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR
Значи само јас пијам ракија од сите жени на Кафематов? Њ, њ,њ....
Нема никој да ме дружи, тогаш ајде частете второ кафенце.
Како само ти, па еве сум и јас ќе те дружам на ракиче и салатче, таман сега пред ручек, ајде иди ваму
31.03.2014, 07:51
deluxe
2479
Добро утро женски Како сте понеделнички?? јас катастрофа ми тргна денот,ја разбудив А за на училиште,по неа стана и ,си сварив кафе да се расонам ,се заборавив и ми претече Си го испив тоа што остана,сега е време за нова тура кафе,ајде повелете
31.03.2014, 08:12
vezilka RR
4931
Добро утро, еве ме и мене. Таков е денот денес, некако ни доаѓа ко порано да стануваме и тешко ни паѓа. Ние едвај станавме и се разнесовме кој за каде е. Хехехех, фала за кафето, ова не е истечено. Јас ќе пијам козја сурутка, нели како и секое сабајле, во комбинација со бадеми и банана. Лелеееее, јас баш не верував дека ќе има ефект, ама некби на крвната слика протеините топ од комбинацијава, еа цела бременост ми беа ниски вредностите.
31.03.2014, 09:12
AneLav RR
1110
Добро утро гледам веќе сте шмркнале по едно кафе, ај јас да ве частам уште по едно и појадок кој што сака нека си се послужи
31.03.2014, 11:41
LoveableMe RR
5035
Snowhite, фала за мезето и ракијата, ние ќе се дружиме. А ќе земам денес od AneLav и од кафиња и доручеци, гладна сум све ми се јаде и пие.
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 31.3.2014 11:42:14 >
31.03.2014, 12:06
Defne90 RR
1991
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav RR
Добро утро гледам веќе сте шмркнале по едно кафе, ај јас да ве частам уште по едно и појадок кој што сака нека си се послужи
Добар ден и од мене женски,јас денеска за промена сум ептен во добро расположение,и морам да кажам и наспана.Па и јас ќе си земам од кафето на ане. ајде наздравје кафе и имајте убав ден.Ептен е сончево и топло кај нас,децата пооздравеа,па денеска ќе си се шетнеме,после цел ден чистење вчера малку да се разонодам.
01.04.2014, 08:22
AneLav RR
1110
Гледам сите сте се разаспале па ај кога ќе станете да ве чека топло кафенце... Правам за сите поздрав???
Еј заборавив да ви кажам изгледа со Рингераја ќе се дружиме само уште овој месец од другиот ја укинуваат
< Поракaта ја уредил AneLav RR -- 1.4.2014 8:25:08 >
01.04.2014, 09:04
nataly86
534
Од кога се немам напиено кафе...мхмхмх фала еве си земам едно дупло
Како тоа се укинува????
01.04.2014, 09:07
AneLav RR
1110
Априлилилилииииииииииииииииииии еден излажав јееееееееееееее за менееееееееееееее П.С. Кафето не е априлилилиииииии
< Поракaта ја уредил AneLav RR -- 1.4.2014 9:08:27 >
01.04.2014, 09:09
Mihaela 2010
4230
Априлилилилииииииииииииииииииии еден излажав јееееееееееееее за менееееееееееееее
Hahahaha opasna si breeee,lazga ni zaedna Dobro utro devojki,kako ste? Nie sabajle se stokmivme i pravac u gradinka maskirani
01.04.2014, 09:13
nataly86
534
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
skrozzzzz zaboravivvvvv
bravos so ti teknaaaaa
01.04.2014, 09:23
vezilka RR
4931
Априлилилилииииииииииииииииииии еден излажав јееееееееееееее за менееееееееееееее П.С. Кафето не е априлилилиииииии
Ах, ах, таа од ранотот станала, спремна не чека во заседа. Трбаше да почекаш поиче да се накачат, да стане општа паника и лудило.
01.04.2014, 10:37
AneLav RR
1110
Ќе му текнеше на некој ќе ми ја расипеше финтата Вака од сабајле уште мамурни баре еден излажав
01.04.2014, 11:15
LoveableMe RR
5035
Фала за кафето, ќе си земам, честит 1 април, убав ден за маскирање и шегување!
01.04.2014, 12:47
elenak
2004
Добар ден! Што убаво денес се погоди времето за децата. И ние шетнавме малце ама мојава принцеза се уплаши од гужва, од луѓе, маски и си викна да плаче. Крајно време ни е нас за во градинка изгледа, детево се подиво станува, ме плаши. Ај сеа јас втора тура кафе да си ставам, вие тука ништо не сте ми оставиле.
02.04.2014, 09:00
vezilka RR
4931
Добро утро спанки. Кој го сака кафево? Се намачаив дур го напраив
02.04.2014, 09:59
sandriana RR
2924
Јас, јас, примамливо е ептен, а и трудот да ти се исплати Убав ден женски, подоцна јас ќе частам ужинка
02.04.2014, 10:25
AneLav RR
1110
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
Добро утро спанки. Кој го сака кафево? Се намачаив дур го напраив
Бога ми Везилче си се изнамачила со кафево па „греота е да се баци“. Си зимам едно обавезно