за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добар ден што има ново старо на РР? Викендов ќе врнело па користете го сонцето
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
02.04.2014, 14:09
sandriana RR
2924
Ветив ужинка прееска, и не заборавам Ако сте во гужва или нервоза, време е за пауза - бујрум!
02.04.2014, 14:51
AneLav RR
1110
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR
Ветив ужинка прееска, и не заборавам Ако сте во гужва или нервоза, време е за пауза - бујрум!
Јас зимам обавезно сега пиев едно кафе ама изгледа ми треба нешто ос вежително
03.04.2014, 08:11
Tanjat7880
1256
Dobro utro mili moi,kako ste mi? Jas bev vo golema guzva I nekoi prevrivanja koi za srekja mnogu uspeshno se zavrshija,sega planiram da uzivam I malku da se relasksiram,ubavo rekle starite,se vo svoe vreme I trpenie spasenie! E vaka sum srekjna,sum zaboravila da se raduvam,moram da treniram
03.04.2014, 08:29
vezilka RR
4931
Добро утро иод мене. Лелеее Тања, баш ми е мило што се се завршило како ти што сакаш. Евеи јас ќе скокам од радост со тебе. Богами недозволиво е човек да заборави да се радува, треба барем од време на време да си наоѓаме причини за тоа. Одлично е што ти во моментов ја имаш.
03.04.2014, 08:38
Mihaela 2010
4230
Dobro utro zenski,jas od koga go smenija saatot sum utepana,neznam so mi e,ko voza d ame pregazil,nikakva sila ni energija.. Tanja bas mi e milo sto se raduvas i sto si srekjna,sto vika vezilka treba da se raduvame vo sekoj moment,pa i na mali nesta.. Me pogodi so kafevo a samo da si znaes kolku sakam lokum,mmmm pa ako e krusevski of of of
03.04.2014, 08:45
Tanjat7880
1256
Eh zenski,ete se slucuva I toa,od problem koi ne macat nemozeme da se izraduvame na nishto,no seto toa e zad mene I denes e nov den bez taa maka!!! A za krushevski lokum,pa ovoj ne e bash no bash bi sakala vo zivo da ve pocastam so takov,krushevski! Ajde odam jas da vezbam nekoj pilaTEST,denes e nov den I nova stranica od mojot zivot,se nadevam ke preziveam tamu I ke vi pisham
03.04.2014, 12:05
Defne90 RR
1991
Добар ден и од мене,и јас денеска ептен ненаспана и мрзоволна,ама тоа не ми влијае на доброто расположение,само што ми треба подолго време да се рассонам и да почнам да функционирам.Тања мило ми е што се завршило добро и што проблемите си ги оставила зад себе. Инаку и јас сум кандидат за кафе,може и малку подоладено да е ама нема врска,одлично ќе ми послужи за рассонување.А богами ќе си каснам и од локумот,за да ми тргне онака денот што се вели по ќеиф.
03.04.2014, 12:45
Melanija RR
7052
Колку е убаво кога ќе прочиташ и слушнеш нека некој се радува, небитно за што и баш така се во свое време Tanjat7880 ќе преживееш веруваме во тебе
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
03.04.2014, 12:57
LoveableMe RR
5035
Tanja, уживкај во моментот. Сакам некое пресно кафе, нема некоја да свари?
03.04.2014, 13:31
Melanija RR
7052
LoveableMe RR сум изумила какво пиеш Ако не го бива врати го
03.04.2014, 13:39
LoveableMe RR
5035
Супер, баш такво пијам, мх мх, одма ќе си земам
04.04.2014, 08:01
Tanjat7880
1256
Neli e taka!!!I pokraj toa shto ide KRSH vreme so porojni dozdovi I ciklon VLADIMIR nie sme si super raspolozeni,neli?! Devojki,jas pocnuvam so mimi renoviranje,sega odam da plakjam majstor,prviot od cetirite shto mi trebaat,bash ke bide zabavno Aj otidoF jas,bidete mi dobri...
Tanjat7880 слатко задоволство време поминато со мајстори ајде убаво да си реновирате Денешните мои импресии од детска градинка ,бев да земам формулар за упис, у соодветна тема
04.04.2014, 14:47
Felly RR
7977
Тања, ај со среќа со мајсторите. Ние ќе имаме само еден пар, колку за бојадисување на ѕидовите, ама другата недела ќе ни идат. Викенд иде, а времето се расипува. Да не може човек да се израдува асолно.
04.04.2014, 18:52
Defne90 RR
1991
Здраво женски како сте денеска,денеска тмурно и обла;но,но не мора и ние да сме такви. Ајде за повеќе енергија да си пивнеме од овие свежо цедени сокчиња па да продолжиме со домашните обврски.Јас дефинитивно ќе се напијам,кафе во овој дел од денот не ми помага,ќе мавам на природно.Поздрав и имајте убава вечер.
05.04.2014, 12:38
Snowhite RR
5042
Што се жалите де, се сожали сончко ги слушна вашите жалби и излезе. Јас направив од сабајле една мини генералка, сега пијам кафе и да правам ручек. Убав ден и викенд на сите. А да еве едно кафе, ако има некој за друштво
05.04.2014, 15:07
Defne90 RR
1991
Добар ден и од мене,денеска ептен нерасположена станав со гооолема главоболка која почна уште синоќа,благодарение на една дотична особа.Ама си велам зошто јас да се замарам со таква личност,кога таа ни не заслужува да и го сетам името.Туку ајде да си сркнам од кафето на сноувајт,се надевам ке ме орасположи малку.Ајде женски имајте убав и пријатен ден.
05.04.2014, 15:13
skorpijana
683
dobar den na site kako ste mi ve citam dobro ste me nema ama povremeno citkam sto se slucuva na rr
05.04.2014, 17:03
AnnaMolly RR
6409
Добар ден женски! Одамна не сум пишала во Кафематов :) Еве сум си јас на работа денес некоја бош меѓусмена од 14:00 до полноќ, па може и повеќе, а утре пак од 9:00 :))) Сабајле си станавме со Филип во 9, наспани и одморени, ама ете го качил прееска температура, ама сега е добар. Ајде поздрав женскииииииии
07.04.2014, 09:09
vezilka RR
4931
Добро утро, добар ден, уште еден стасал ден!
Кај сте жениииии!!Сите спијат вопонеделник сабајле. Пуста летаргија не фатила.
07.04.2014, 09:39
LoveableMe RR
5035
Добро утро, ајде нема никоја да вари кафе, еве јас ќе послужам:
Денес се селам во друга канцеларија, така да до крај на ден ќе ме нема. Ајде повелете кафенце, а и шетнете надвор убав ден е, викенд врне, понеделник-сонце, кај го има ова.....само кај нас
07.04.2014, 15:28
Melanija RR
7052
skorpijana ајде да те има повеќе кажи како да те намамиме?
LoveableMe RR чекаме утре частенка од новата канцеларија
08.04.2014, 14:23
LoveableMe RR
5035
Жени кај сте? Ве нема нешто, заспавте.. еве јас да почастам благо за канцеларијава, го најмив дечково да ве части и кафе
08.04.2014, 14:32
Felly RR
7977
Значи тамам на време стигнав, ммммхм . Баш вакво нешто ми требаше, малку да ме освежи. Се прибрав од работа, ама некако заморов не ме напушта.