за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Eve,mu se obrakjam na George OD POGORE,so moznost da mi kaze shto se drugo moze I nudi Jas sum vo totalen haos,nekoj go vikaat kreativen bil no mene mi lici na haos koj ne mu se gleda krajot...off ke se sredime li konecnooo a nie ushte ne sme ni pocnale!
09.04.2014, 08:32
LoveableMe RR
5035
Дечково нуди се што ќе посакате, затоа побрзајте!!!!
Тања некогаш од хаосот произлегува нешто убаво на крајот, затоа не се предавај.
09.04.2014, 09:18
sandriana RR
2924
На мајчо мој денес и е роденден, па да се заблажиме со повод, ако некој има грижа на совест од благово да си касне де - да има оправдание
< Поракaта ја уредил sandriana RR -- 9.4.2014 9:19:43 >
09.04.2014, 11:30
Defne90 RR
1991
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR
На мајчо мој денес и е роденден, па да се заблажиме со повод, ако некој има грижа на совест од благово да си касне де - да има оправдание
Ајде нека и е среќен роденденот и да е жива и здрава уште 100 години. Ама ме примами со благово,јас веќе цел месец пазам што внесувам и благото го избегавам,ама ете сега ќе се послужам бидејќи е многу убав поводот за частенката. Имајте убав ден и искористете го за прошетки надвор,мене ме мами да излезам и да ги оставам сите домашни обврски. Тања не се секирај ќе се среди хаосот,па после има да си уживаш.
10.04.2014, 13:33
Defne90 RR
1991
Кај сте денес женски,ве нема денеска на кафе.Изгледа сите сте зафатени.Ајде кафето е од мене денес.Јас се досадувам цел ден,времето надвор е никакво и само дотураме дрва на оганот и слушаме цел ден детски песнички со децата.И ним им е здодевно надвор не ги изнесувам денес,ама нема што да се прави. Гледам временската прогноза ќе паѓале уште температурите. Ништо ајде имајте убав ден и кој е за кафе нека ми се придружи,па ни кафе не ми се пие сама.
11.04.2014, 08:57
Mihaela 2010
4230
Kaj ste spanki Vi se pogodi vremevo a ,ajde stanuvajte pravev kafe
11.04.2014, 09:01
deluxe
2479
Михаела ова нема да ти го заборавам никогаш Како ми треба кафе во моментов уфффф....Станата сум од 6 и 30,но ми се спие ми се плачи ,и главата нешто денес ми е матна,ме стега Така единствен спас ми е кафенцето...ќе си се послужам ,тоа плавото ќе го земам
11.04.2014, 09:19
bucko mal
1431
Dobro vi utro i ubav den Denes i jas ke ve druzam za kafe,petocki malku relaks.Si go odbrav rozovoto. Inaku i kaj nas vrne cela nedela i slednata ke vrnelo ama da vi kazav se odmoriv ne baraat decava da gi setam. sakale-nejkele mora doma
11.04.2014, 09:22
Mihaela 2010
4230
Eeee jas imam uste 4 dena od godisniot si go spoiv so veligdenov 10 dena se fakja koj znae kolku ke odmoram,prvo rodendenot na M pa vakcina ,ke bidam kako potresena
11.04.2014, 10:46
Defne90 RR
1991
Добар ден и од мене,јас само да ве поздравам и да ви посакам убав и пријатен викенд и до максимум да си го искористите за уживање со фамилијата. Инаку денес за среќе сум во форма,помалото спиеше убаво синоќа па и јас сум одморена. Се надевам дека нема да ми приредат до после некоја зафрканција па да ми го расипат доброто расположение со кое станав.Јас пак ептен се нервирам кога е вакво времето ама тоа е и за кај нас викаат дождови и ниски температури овие денови,па да се помириме со тоа.И дома може да ни биде интересно ако си го направиме ние самите.
11.04.2014, 12:52
Tanjat7880
1256
Koj e za vtora tura kafeee,zeni,vikaat od utre potoplo I bez vrnezi,ke da e na vidik aren vikend vo koj jas ke bidam bez majstori,doagjaat od ponedelnok
11.04.2014, 15:04
Melanija RR
7052
Ние завршивме денес со вакцините , дури 4 за една недела Ах сум го пропуштила Џорџе LoveableMe RR дај репете или дај друг Зимам една тацна, фала
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
12.04.2014, 14:49
Melanija RR
7052
И сабота е ден и денес се прави и пие кафе Изволте
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
12.04.2014, 19:32
Defne90 RR
1991
Меланија јас сум ептен за кафе и ке си се послужам ептен убаво ќе ми дојде.Еве сега веќе ова време секогаш почнува да ме фаќа дремка и после ќе се рассонам и не можам да заспијам до никое време.Ајде имајте убава саботна вечер.
12.04.2014, 19:39
deluxe
2479
Еве јас си сварив за мене кафенце посно и за сите останати кои постат или не постат нека се послужат.Меланија лиги ми протекоа за кафенцето твое,ама ќе ми свариш после Велигден,нека заврши мојот пост Инаку оваа недела ја постев без масло и здравје Боже утре на големиот празник Цветници ќе си се причестам,јас и моите дечиња
12.04.2014, 19:45
Defne90 RR
1991
Браво делукс значи си се чудам како успеваш да испостиш така цели пости,па овие се и најголемите.Јас не се ни обидувам да постам,не можам да издржам ни еден ден а камоли пак месец ипол и тоа пак и без масло.А ептен сум неодговорна од таа страна и за пречестувањето,до сега поголемиот го имам носено само еднаш на пречес а помалото воопшто го немам пречестувано.А тоа е навистина убаво за децата.А значи и утр може да се носат на пречес децата нели?
12.04.2014, 19:51
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90
Браво делукс значи си се чудам како успеваш да испостиш така цели пости,па овие се и најголемите.Јас не се ни обидувам да постам,не можам да издржам ни еден ден а камоли пак месец ипол и тоа пак и без масло.А ептен сум неодговорна од таа страна и за пречестувањето,до сега поголемиот го имам носено само еднаш на пречес а помалото воопшто го немам пречестувано.А тоа е навистина убаво за децата.А значи и утр може да се носат на пречес децата нели?
Може Дефне и утре и секој нареден ден до Велигден се дели светата причест Доколку навистина сакаш да си ги однесеш дечињата да го примат тој дар.Зашто навистина единствено децата се достојни да ја примат светата причест,тие имаат чиста душичка .А тоа што ги издржувам постите,не ми е проблем,јас можам да преживеам уште 1,5 месеец со посна храна,ми годи вегетаријанството
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 12.4.2014 19:52:16 >
13.04.2014, 21:50
mommy_angels RR
1543
Добра ви вечер,убав викенд позади мене,си бевме на кафанска забава за возрасни,фини луѓе,познат фацки и убаво расположение.Е денес само од ова подолу ми сака душичката
А да и несакајќи гласав денес ,ама тоа дека поминав покрај избирачкото место,сите влегуваа,па ајде и јас
13.04.2014, 23:35
deluxe
2479
Добра вечер.Мами и јас ќе те дружам со водата,тури и за мене една Уште една недела и ќе си пивнам винце или пивце Засега сум само на вода и сок .Инаку да си се пофалам денес си бев в црква и си се причестивме.Колку убаво и возвишено чувство,душевен мир и спокој.Навистина има чудо во оваа работа Денес душава ми пее
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 13.4.2014 23:36:45 >
14.04.2014, 07:41
mommy_angels RR
1543
Гуд морнинг лејдис,сончево утро,се надевав и на таква недела,ама овие од мeтео ме разочараа со дождови и снегови Кафенцето послужено,чашата полна витамини да му пркосиме на понеделников
14.04.2014, 07:51
deluxe
2479
Гуд морнинг Нека врне, нека вее, веќе кренав раце од времево.Сите планови ми ги измеша Туку нема што да се прави,освен да си шмркнеме од кафенцето и сокчето,да собереме енергија за уште еден дооолг ден
14.04.2014, 08:41
Tanjat7880
1256
Dobro utro I od mene,aj jas da go posluzam dorucekot,posno I toa posno na voda! Jas gi dogovoriv site majstori,denes treba prviot da pocne,se mi e haos I neznam dali I koga ke se sredam,strav me fakja! No,ednash I nekogash I toa mora da pomine,se nadevam se ke bide spored planiranoto I jas ke bidam srekja I vesela a do togash ke SHIZAM
14.04.2014, 09:12
Mihaela 2010
4230
Dobro vi utro,uff uste ovaa nedela sum na rabota pa sum na mini odmorce,od 10 dena,edvaj cekam da vi kazam Gledam nekoja nova igra ima?? otvaram i op jajce
14.04.2014, 09:15
deluxe
2479
Ајде жени,овде јајца врнат Одмарај Михаела,таман за празниците ќе си бидеш свежа одморена
14.04.2014, 09:16
elenak
2004
Морнинг! Јајца Михаелче, нормално Велигден е. Повторно кликање, јупи јеееее!