за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Dobro utro I od mene devojki,zavrshi I ovoj dolgo ocekuvan praznik,letnaa denovite za odmor I sega bash mi treba neshto jako za da me "turi"vo pogon. Sedam pijuckam kafe I se mislam od kade da pocnam,ni pocetokot ni krajot ushte ne mi se gledaat Kako pominavte,proshetavte li nekade,ili dremevte doma gledajki go dozdot?Aj shto vrneshe,vrneshe no shto I nema namera da prestane da vrne,do krajot na nedelata vrnezlivo I ladno
22.04.2014, 10:41
Defne90 RR
1991
Еве ме и мене,и јас сум истата верувај ми Тања и јас сеуште не можам да почнам да функционирам нормално,ке бидат потребни барем уште два дена за да се промени тоа.Инаку ние да ти кажам право,цело време сме натаму наваму,а пак и кога бевме дома за празниците цело време со гости.Легни во 3 стани во 9,мислам дека главата ми е ко балон кој секој момент можеда пукне. Ама како и да е супер беше и иако цело време врнеше,сепак тоа не успеа да ми го расипе расположението.Ајде женски поздрав и од мене и имајте убав ден.
22.04.2014, 10:45
deluxe
2479
Добар ден женски Јас за празникот бев турбо сум се изнашетала со децата и мм.Првиот ден цел ден шетавме по гости,вториот ден пола шетав,пола седев дома чекав гости.Дождот ама ич не ни сметаше Од денес си се вративме во реалноста и си почнавме со секојдневните обврски,испраќање на училиште,ручек итн... итн...
22.04.2014, 13:13
bucko mal
1431
Znam deka ste prejadeni i prepieni,zatoa jas ke ve pocastam nesto osvezitelno. I da vi se pofalam si kupivme nov frizider ama epten mi napravi merak.Kako trgnalo se se rasipuva i menjam,mu vikam na mm da beri pamet da ne se rasipe i on pa da treba i nego da go menjam \Ajde povelete
22.04.2014, 23:40
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal RR
Znam deka ste prejadeni i prepieni,zatoa jas ke ve pocastam nesto osvezitelno. I da vi se pofalam si kupivme nov frizider ama epten mi napravi merak.Kako trgnalo se se rasipuva i menjam,mu vikam na mm da beri pamet da ne se rasipe i on pa da treba i nego da go menjam \Ajde povelete
Буцко ме изнасмеа со ова последново за мт какво расипување бре жено,затоа си ти тука мајсторот да го одржуваш,подмачкуваш,сервисираш Патем со здравје да си го користите новиот фриждер,да си го полните со мнооогу храна И навистина јас деновиве мака видов со јадењево,како се чувствувам презаситено(а не јадам многу)изгледа дека до сега постев и од малку мрсно и веднаш ме заситува,така цело време сум
23.04.2014, 07:28
Палешка РР
7505
Доза утринско смеење со мт буцкомал
Како сте девојки? Како тргнало изгледа зима иде... И јас сум во некое безвезникаво расположение уште од сабалје
23.04.2014, 08:56
Snowhite RR
5042
Добро тмурно утро женички, јас па едвај чекав да помине празников, да се одморам на работа, дома повеќе се изморувам, па кај да е уште еден празник иде, ако и тој го поминам дома ќе полудам, ќе морам да го кандисам мм да одиме некаде сами без деца и вистински да се одморам
23.04.2014, 11:57
Defne90 RR
1991
Добар ден женички и од мене,јас пак денеска си се наспав ептен убаво,синоќа бев во кревет во 10 часот и еце сега не најде 11 ипол додека станеме со децата.Ама барем меожам да кажам дека сега можам да функционирам нормално.Ех сноу и јас одамна му зборувам на мм за таков одмор без децата,ама ете кој да се нафати да ги гледа,хахха.туку имајте убав ден и не одзволувајте лошото време да ви го расипе расположението.
24.04.2014, 10:51
LoveableMe RR
5035
Денес ми се пие кафе, одамна се немаме напиено, некако сите сме изгледа мрзеливи и нерасположени од времето. Ајде, кој е за дружба, да помуабетиме малце и да се мезнеме од благцево
24.04.2014, 12:09
Defne90 RR
1991
Добар ден и од мене,јас сум ептен за кафе,што убаво ќе ни дојде,навистина одамна се немаме напиено овде не кафематов.Убаво ти текнало Loveable па си ставила и благо троа да се подзаблажиме.Поздрав женски и имајте убав ден,се надевам дека и денеска ќе се воздржи од врнежи.
24.04.2014, 12:36
Tanjat7880
1256
Dobar den devojki I od mene,aj shto e tmuren denot aj shto sum so majstori aj shto ednite shto vcera trebaa da dozavrshat nikade gi nema,nemozam krajot da si go najdam,ke zavrshi li ova ludilo nekogash
24.04.2014, 15:27
LoveableMe RR
5035
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Dobar den devojki I od mene,aj shto e tmuren denot aj shto sum so majstori aj shto ednite shto vcera trebaa da dozavrshat nikade gi nema,nemozam krajot da si go najdam,ke zavrshi li ova ludilo nekogash
Тања ќе заврши, само јаки нерви треба да имаш со мајстори. Со лесно
27.04.2014, 07:19
Defne90 RR
1991
Добро утро рингерајки,мене да ви кажам право баш и не ми е така добро,се осеќам ко да ми спие некој слон на глава.Ова малово станато е уште во рани зори во 5 часот,и се разиграло по дома абер нема да си легне да спие.А мене капаците на очите ми паѓаат,и дремем цело сабалје.Ама затоа ќе ставам кафе овде да се напиеме и јас и сите ранобудници кои што од x причини се успеаа да си го земат сонот денеска.Ај на здравје кафенце па да почнеме полека со расонување и со вечните домашни обврски.
27.04.2014, 07:44
Tanjat7880
1256
Dobro utro I od mene,koi se toa X pricini neznam no I jas vo zori satnav,bez nekoj da me razbudi,mnogu rabota mi "dreme"na glava,vremeto vrne a mene sonce mi treba,majstorite zavrshija ostanaa samo sitnite raboti koi nikako da zavrshat I jas bash "shizam".No dobro,poleka,bez nervozi se ke bide,taka se tesham... Dorucekot e od mene:)
27.04.2014, 07:53
Defne90 RR
1991
Убаво освежување тања баш сум за тоа.А штом сте стигнале до ситните работи веќе работата е готова,дури да трепнеш ќе си уживаш со сладоледот во раце на кревет.Е сега времево и мене а верувам и на сите им оди на нерви ама што е тука е.Битно е ние сами да си го направиме расположението и да ги игнорираме лошите временски услови.А како што читала другарка ми на интернет дека и цел мај ќе било вакво еден ден топло три дена дожд,каде ни е крајот.Затоа ич замарање да нема,ха ха до сега требаше и да се навикнеме на дождливата пролет.
27.04.2014, 08:26
Felly RR
7977
Јас веќе и се навикнав на времево. Ама ајде за малку разведрување едно сончево кафенце од мене.
28.04.2014, 08:49
deluxe
2479
Добро утро заспани убавици Одамна не сум ви сварила кафенце,еххее едно време јас бев задолжена за кафекување Сабајлево се разбудив со огроомна енергија,иако надвор е тмурно и врне,јас пукам од сила,не знам што е работата ... а по природа сум метеопат,ми се имаат измешано жичките изгледа
28.04.2014, 12:28
Martins mom
3342
Е дај си малце од таа енергијата Јас штом се разбудам со главоболка, си знам каков ќе ми е денот. Не знам дали има врска ова што не добивам месечен циклус, ама ете месеци уназад имам страшни главоболки и притисоци во зависност од времето
29.04.2014, 07:50
mommy_angels RR
1543
За инат на дождов,кафенце ќе си послужам на плажа
Добро утро лејдис,тмурен ден,ама јас решив да му пркосам
29.04.2014, 10:41
Tanjat7880
1256
Off,ubavini,onoj stolot shto e na sonce go zemam jas,nesakam cadori I senki Jas inace cekam majstor,vekje treat nedela jas samo toa pravam ke se mrdnam kaj I da e...
29.04.2014, 11:12
Mihaela 2010
4230
ooo ubo kafence ,a i mestenceto me bendisuva kaj ste zenski,ova vremevo ke prestane li nekogas,ama vekje Imajte ubav den
29.04.2014, 11:19
miana
6152
Михаелке ма па кај си ти ? Времево веке и не вреди да го коментираме. Главоболки ме кинат !
Каде за празников жени? Ке одите некде или по дома? Ние никаде не одиме ( благодарение на временските прилики, ке уштедиме некој денар ) ке испечам некое мевце, салатиче и доста е ! А бај д веј да прашам каде се оние членки новите што ни ги собраа сите награди? Нема ниедна или така ми се чини? Имајте си убав ден Сега ке ве почастам нешто
29.04.2014, 11:22
Mihaela 2010
4230
EEEE eve sum mianke, na odmor bev,pa pokusavav da ne sedam pred kompjuter Pominavme veligden rodenden na M i malku se odmoriv od vcera pak na rabotno mesto,ihhhh sakam pak odmooorrr
29.04.2014, 11:27
miana
6152
Еве јас сум на диета ама вие немора да бидете... Слободно послужете се
А за ова сонувам веке втор месец по ред, па кога неможам јас земете си вие
Инаку откако сум на диета готвам по дома како луда.. Се што мене ми се јаде- јадат сите други освен јас Кога јадат они како јас да се хранам Јас слабеам а они се гојат
29.04.2014, 14:58
Defne90 RR
1991
Ајде здраво и од мене.Денеска сум во доста добро расположение и веќе му навикнав на времево,не ми придава значење воопшто тоа што само врне.Си наоѓам занимации по дома и некако се трпи. Туку јас што внимавам на исхраната внимавам ама овие тостовите горе на миана ептен ми фатија око уф да имам сега еден овде до мене не би му ја мислела ич маф би го направила. За празниците ние бевме на план да одиме на вештачкото езеро и да правиме скара со пријатели,ама изгледа времево ќе ни ги расипе плановите,така да ако не се воздржи времиштево тогаш и ние ќе си останеме дома. Поздрав женски и уживајте во денешниот ден дома пред пц,друго не ни останува.