за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
И таман се стокмив да излезам порано пред работа да призавршам некоја заостаната работа,тоа надвор истури Е не шлапам по дождов,ќе си седам овде со вас Ај едно топло кафенце,ни треба во вака тмурно утро
30.04.2014, 08:09
Tanjat7880
1256
Sedi si tuka Mammy,aj shto vrne no shto e kocan ladno I nema aber da se podopravi Od ponedelnik pokraj vrnezite ke imame I zaladuvanje... Nego aj da si potkasneme neshto
30.04.2014, 11:47
Defne90 RR
1991
Тања па што убав појадок си спремила,алал да ти е.Јас ќе се послужам,и кај нас тмурно време облачно,само за дома си е.И денеска ќе ни биде истата песна,по дома ќе си играме брканица со децата и ќе висиме на прозорец.Ајде женски отидов јас да спремам јадење и за децата.Имајте убав ден.
30.04.2014, 12:55
bucko mal
1431
Tanja kako i sekogas nema promarsuvanje vo spremanjeto Jas se spremam za spienje ama ne mi se legnuva,malovo e nastinato i cela nok stani-legni,dezuram Ahhh samo neka se zdravi i zivi ama mnogu teshko se izdrzuva bes spienje. Vi posakuvam ubav den.
30.04.2014, 16:33
Melanija RR
7052
Оф колку би сакала да сум на местото од сликичката со тој убав поглед кон морето сакам на мореееее ама нема ќе си гледам сликички. Tanjat7880 што сторија мајсторите бре дај нека мрднат малку да се средиш ,викни им малку, немој многу ќе зезнат нешто miana се знае кој се форумџии туку и тебе те нема ретко те читам.Збркана сум ама заврши со постдипломската ???
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
30.04.2014, 17:20
LoveableMe RR
5035
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
Оф колку би сакала да сум на местото од сликичката со тој убав поглед кон морето сакам на мореееее ама нема ќе си гледам сликички.
Мe tooooooooooo..... , а баш би сакала да бидам таму... фала за кафе, лапачка, од се ќе си мезнам
02.05.2014, 07:12
deluxe
2479
Добро утро женички мили Појадокот е спремен,кафенцето се лади,денес е петок уживајте во последниот работен ден од оваа недела.Од понеделник нема да бидам ранобудник,смената за училиште ни е попладне Ќе си нанкам овој месец
02.05.2014, 10:24
Defne90 RR
1991
Здраво и од мене женски,и јас денеска ранобудна малото нешто во последно време почна да станува многу рано а касно легнува.Целата сум ненаспана.Ама ајде може и ке успеам да се рассонам со едно појако кафенце.Делукс гледам добро се потрудила околу појадокот и кафето.И баш убаво што од понеделник сте втора смена,богами станувањето рано е најзаморното нешто, барем за мене де. А нам допрва ни доаѓа тоа на ред.Поздрав женски и имајте убав ден.
02.05.2014, 11:21
elenak
2004
Здраво женски, одамна не сум ве подружила за кафенце, се надевам ми оставивте. Кај нас денес сонце, со малку ветер ама нели го има сонцето ништо не ми смета. Не можам да го поднесам времево веќе, пола пролет ни отиде без сонце и топлина надвор. А чистење ме чека, треба да се спремиме за именденот на мм во вторник. Се ми се чини годинава генералка со дете од две години ќе ми биде неуспешна мисија ама ајде...
< Поракaта ја уредил elenak RR -- 2.5.2014 11:22:15 >
02.05.2014, 11:30
Mihaela 2010
4230
Zdravo i od mene. I ovde gledam sonce, jas denes doma radi M sto ja vakciniravme pa ete ke se fatat 4 dena odmorce.
02.05.2014, 22:46
Snowhite RR
5042
Ех па вие вρемето κаκо политичκите паρтии во пρедизбоρна κампања, во фебρуаρ пρед да дојде пρолетта ветуваше многу, сега толκу, сонцето беше пρедизвоρна κампања
05.05.2014, 07:51
mommy_angels RR
1543
Добро утро,како сте ми девојчиња? Прва работа сабајлево на телевизија што ја слушнав беше-Внимавајте од времето сите сме депресивни!.Затоа јас со утринското кафенце ви нудам и еден македонски антидепресив .Ама само по еден ,да се разбереме,понеделник е
05.05.2014, 08:15
Tanjat7880
1256
Eve mezeto e od mene ,oti tolku e ladno pa samo za turshija mu e majkata Kako ste bre zenicki,kako go pominuvate ova vreme-nevreme?! Mene mi se gleda krajot na rabotite,odtana samo ushte malku rabota za majstori I se drugo zavisi od mene a toa e vekje druga tema za placenje I kukanje eve I dorucek soodveten da turam,aj nazdravje neka ni e I so novi sili vo novata nedela da terame!
05.05.2014, 09:11
LoveableMe RR
5035
Mommy, Tanja ништо не помага за времево, сите сме катастрофа, ни кафе ни ракија, само убаво време е спас, евентуално добро друштво и муабет со рингерајките може да не оправи
05.05.2014, 09:12
Mihaela 2010
4230
Bre bre Tanja so domakinka ke bese,alal da ti e Zenski zima nadvor,ama od sreda ke se popravalo,aj da vidime,vise stud u koski mi vleze
05.05.2014, 15:57
Defne90 RR
1991
Здраво и од мене женски ајде и јас да се пријавам овде.Инаку баш заприметив дека топ тема овде во кафемат ни е дефинитивно времето надвор.Хе хе не излуди сите и веќе и досадно станува ама трпение летото ни доаѓа ќе се стоплиме бајаги.Е сега од пролет ништо не видовме ама ајде да се надеваме дека барем лето ќе имаме и дека нема да биде ко ланското.И јас гледав прогноза затоплување на времето најавија па да бидеме оптимисти и што друго ни останува освен да чекаме.Ајде женички поздрав и имајте убав ден.
06.05.2014, 08:39
mommy_angels RR
1543
Сончко ѕирка лејдис,има надеж.Ајде во духот на пролетта и денешниов убав празник едно пролетно кафенце од мене
06.05.2014, 13:36
Defne90 RR
1991
Добар ден,убав ден на сите. Денеска малку подобро е времето барем овде кај нас,имаше неколку сончеви периоди.Слушам на прогноза ќе се затоплувало ама пак се очекува дожд во четврток и петок.Па да видиме.Туку ајде среќна слава на сите што денес слават и воопшто на сите убави пријатен празничен ден.Мами јас земам кафе ќе се почастам,читам во друга тема имате слава на некоја драга личност,па ајде да е жива и здрава и убаво да си поминете.
08.05.2014, 08:12
Snowhite RR
5042
Добро утро Временска прогноза: Сончево и топло во текот на целиот ден Како сте жени, ајде доста е за времето да смениме малку тема. Јас си тагувам по малку денеска ја однесов Јана во градинка прв пат па сега ја мислам, не се расплачи кога ја зеде, најверојатно не знае што и се случува се уште, ќе видиме од утре како ќе биде кога ќе почне да разбира
08.05.2014, 08:25
Tanjat7880
1256
Dobro utro I od mene,suncevo utro,da,no popladne nestabilnost I dozdoviiii,mu nema kraj...
Aj nie da si pivneme I kasneme neshto I da si fatime denot:)
08.05.2014, 09:51
Defne90 RR
1991
Добро утро,еве ме и мене на првото утринско кафе и на дружба со РР.Денеска навистина прекрасно сонце и убаво време.Е уште да се додржи да не заврне ама...Туку Тања секогаш навреме со кафенцето па ајде земам едно и јас и отидов малку надвор со децата да искористиме додека уште не заврнало.Па имајте убав и пријатен ден
08.05.2014, 10:13
LoveableMe RR
5035
Сакам и јас каде и дружба, ама попладне пак ке истура...нема спас од времево
09.05.2014, 08:43
Defne90 RR
1991
Добро утро рингерајки,денеска облачно кај нас,нешто времево се мршти уште од рано сабалје.Не е толку топло како вчера.Дождов што подзаврна пак успеа да не подосвежи.Туку ајде рано е до после може да се смени и да не огрее сонцето.Ајде се надевам дека денес а и во наредните два дена ќе се воздржи времево од дождови.Во недела спремаме престапулка за малиот и сега се уште се двоумам во колу часот да ги поканам луѓето,човек веќе не може да му се сети на времиштево.Туку ајде да ние да си се освежиме со првото утринско кафенце и да почнуваме со обврските по дома.Поздрав женски имајте убав и пријатен ден.
< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 9.5.2014 8:56:04 >
09.05.2014, 13:21
LoveableMe RR
5035
Фала Дефне, навистина ми треба едно ваквио освежување Со среќа постапалките
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 9.5.2014 13:22:48 >
10.05.2014, 09:10
LoveableMe RR
5035
Aјде рингерајки, частам јас кафе денес иако не можам, ама баш би била на некое вакво место сега