за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
23.05.2014, 11:28
miana
6152
Девојки мислам дека е време да отвоиме тема Плажа ајде бидете вредни бувнете некое сладоледче
23.05.2014, 11:40
LoveableMe RR
5035
Е па ај навалете, навистина ни треба нешто вакво:
23.05.2014, 14:15
Defne90 RR
1991
добар ви ден женски,како сте. Јас денеска цел ден трчам по малото,а големото си го окупира компјутерот и дури сега се сожали да стане па јас да седнам. А лежалкава леле колку би сакала да бидам сега таму да си лежам и да си јадам сладолед.Уф убавини.Ама реалноста е таа,трчај по децата и собирај играчки. Еве уште ссе немам ни кафе напиенео,среќа што Loveable me се сетила и кафе да послужи.Ајде имајте убав ден
23.05.2014, 22:57
Felly RR
7977
ДОбро вечер жени, ја отворивме сезоната на сладолед и ние пред некој ден. М секој ден ме прашува - Мамо, денес е потопло (од вчера)? Првиот ден се зезнав и реков ДА, па ми вика - Мамо, значи денес два сладоледи ќе јадам. Е за наредниот ден си знаев, и кога ме праша истото и велам - Не, бе не може па секогаш уште пожешко да станува, исто ко вчера е.
Ајде и ние да се почестиме.
23.05.2014, 23:50
Defne90 RR
1991
Јееее уште една тура сладолед што убаво ќе ни дојде. Сега баш пред легнување,еве земам во истиот момент да смачкам еден и отидов мирно да си спијам.
Туку моиве две палавковци дома се уште не ја отвориле сезоната,си викам ај уште малку да се позатопли.Ама кај и да е нема уште долго тоа да потрае,секој ден и мене М ме прашува кога ќе јаде сладолед. Ама топло е веќе,оваа година пак за првпат на малото ќе му дадам да јаде сладолед,лани беше многу мало .Ама како што е стрвен мислам дека и тоа постојано ќе бара откако ќе проба. Ајде женски уште малку јас ќе си поседам на форум и после му ја легнав,утре мора рано да се станува.
24.05.2014, 08:26
Defne90 RR
1991
Добро утро женски,кај сте ова сабалје,нешто испозаспани сте сите. Јас пак повторно на нога во 7 часот.Не дека имав нешто работа,вчера си завршив голем дел,ама викам ајде денот да го фатам от сабалје.
А денеска богами и празник е па затоа може сите си уживкате во кревет. Ајде нека им е за многу години на сите што слават денеска и секако убаво да си поминат со гостите,и вие кои што некаде планирате да одите на слава убав помин.
Па ајде викам штом нема кафе јас да ставам да се порасониме малку.Мене баш ми се пие.
24.05.2014, 08:57
Felly RR
7977
Тука сум јас Дефне, какво спиење, уште пред 7 сме станати, не смее да се пропушти Диего. Така да сега сме свежи, расонети, и кафе пиени, па ова ќе го оставам за некој друг. Нека им е среќен празникот на сите што слават.
24.05.2014, 10:47
Snowhite RR
5042
АА сте ја отвориле сезоната на сладолед на рр, одма грабам еден, а дома и ние уште не сме ја отвориле, макар што М уште пред месец бара, ама одложувам колку што можам Инаку и ние рано рано го почнавме денот, уште во 6, не смее да се пропушти. А земам и од кафенцево, примамливо ми изгледа, додека го чекам мм да ми донесе фарба, малку да ја зафрабам косава, 5 месеци не ми е фарбана, веќе и белите влакна ми се познаваат
25.05.2014, 11:32
mommy_angels RR
1543
Добар ден женски,убав ден се најавува.Да ве послужам со посластица и одам да го искористам
26.05.2014, 07:33
mommy_angels RR
1543
Јас дежурна кафекуварка,а? Ајде нека ни е добро утрото и убава и мирна неделата,иако оваа на ТВ кажува бурна ќе ни биде,барем метеролошки
26.05.2014, 13:30
Bethany
4534
Добар ден женски. Како сте? Ние сме добро, освен што прееска излеговме со синко, па не фати дожд. Ама беше убаво, баш пролетен дожд, не беше ладно. СЕга гледам надвор нешто опасно се спрема, ветар дува, темно, темно, ужас!
Синко ја помина рубеолата, вчера падна на тепихот, сега усните му се ко силиконски сега. Леле мори мајко од едно, друго, од друго - трето. Со него под стрес веќе почнав да живеам
Утре сме на некоја конференција/ семинар три дена, па ќе има и за деца нешто организирано, така да е како фамилијарен настан, се надевам ќе поминеме убаво, малку промена од дома. Па и откога не оди во градинка и на него досадно со мене и мене досадно со него, немаме многу заеднички интереси очигледно Трудиме се, што да правиме.
26.05.2014, 13:42
Melanija RR
7052
miana каква плажа гледај што не снајде у СК да си седиме тука ,додека не фати над 30 степани не отвараме плажа
Bethany па твојот дечко е голем се помалку заеднички интереси ех затоа градинка си е градинка .Убав помин на семинар
Да надокнадам муабет, два дена ме немаше неможам РР да ја дочитам а сладоледот касни ,јас почнав со кутии да купувам Јас сум за едно вакво само локумче фали
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
26.05.2014, 19:47
Defne90 RR
1991
Кај сте бе женски,јас овие два дена си ги користев за излегување надвор и за прошетки со децата. И добро што вчера цел ден не се прибравме,оти денеска каков дожд,какво невреме беше овде.Па и залади ептен многу,еве јас и оганот го запалив. И јас сум истата бетани и јас по цел ден сум под стрес ова малово цел ден паѓа мислам дека денеска животот ми се скрати.Ае во друга тема ќе пишувам. Туку мене ми треба нешто вакво за да ме релаксира оти и времето надвор е хаос,депресија ме фаќа од него.
Па ајде кој сака нека ме дружи со црвеново винце
26.05.2014, 23:35
bucko mal
1431
Jas se javivam za vince,da go proslavam zavrusuvanjeto na ucilisteto.Do 14 Juli sum doma, sto ubavo bas mi false odmor. Moive po doma kako se raduvaat,mama ke bide doma Golemiov sin mi vika odma da odam na uciliste da go gledam ke imale nekoj aktivnosti a mm mi vika ke si dojdam porano od rabota da ideme na kafe sami hihihihicekajte bre lujge eden po eden. Sepak custvuto e super koga gledas kolku im nedeostigash Dobra vi nok,jas otidov kukava da ja sredam da zalici na domakinska kuka
27.05.2014, 00:10
deluxe
2479
И јас ќе си се почестам од винцето После вечерата се напив една чаша Розе вино,ама и црвеното е убаво.Ќе си се послужам за добра ноќ.После напорниот викенд добро ќе ми дојде еден длаааабок сон
28.05.2014, 10:32
Defne90 RR
1991
Женски како сте денес,го испланиравте ли денот,расположени ли сте за лудориите на вашите малечки кои што ви се спремаат денеска.Расположени ли сте за новиот ден.Јас отсабалје испив едно кафе ама некако малку ми дојде па сега ми треба уште едно.Ајде па кој е за едно убаво утринско кафе нека повели.Поздрав и имајте убав ден
Има за сечиј вкус
28.05.2014, 10:38
LoveableMe RR
5035
Добар ден и од мене, Дефне јас ќе се почастам од кафето, убаво да ме расвести пиев едно ама не беше доста. Искористете го денот сончев од утре изгледа пак Врне врнеееееее
29.05.2014, 09:05
Melanija RR
7052
Добро утро ,набрзинка нешто да каснеме и напиеме имајте убав ден
29.05.2014, 09:15
princessa
1056
sega go ispiv ama ke se napijam uste edno a i od waflite ke si kasnam mnjam mnjam. Vremeto taka i taka e za nikade, kafence treba da ne razdrma...
29.05.2014, 09:29
Tanjat7880
1256
Ejjj devojki,pa vie bash se gostite,jas sum za SE!!! Kaj mene samo stresovi I bolnici,rabotata po doma e gotova 99% no tie 10%cekaat,samo zdravje,se ke bide no malkuuuu pokasno a do togash uzivam vo ubavoto predpladne oti popladnevo ke ne utepa pak poroen dozd. aj od mene eden bomba sok
29.05.2014, 09:58
LoveableMe RR
5035
Tanja ти посакувам побрзо опоравување и враќање во нормала. Melanija, ќе си се почастам од се, многу прималиво изгледа, њам њам
29.05.2014, 10:21
elenak
2004
Морнинг грлс! Леле Тања сокчевоооо! Е ваква сум сеа Немаме сонце денес, облачно е ама ќе шетнеме со мала малку. Кај нас денес пазарен ден, ние уште во социјализам живееме, еден пазарен ден имаме, па дуќаните еднократно работат до 14, па цел народ е излезен и од град и од село. А па уште и панаѓур ни е, рингишпили, тезги... Лудории! Ве поздравувам сите, имајте убав ден.