cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Кафемат

clock-img

13.09.2013, 08:04

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Ајде добро утро, јас честам за 5000-тиот пост.
user posted image

Михаела, вие се досредивте ли од одморот? Се одморивте?

Фели ти посакувам да ти се множат постовитеuser posted image user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

13.09.2013, 08:09

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Ајде добро утро, јас честам за 5000-тиот пост.
user posted image

Михаела, вие се досредивте ли од одморот? Се одморивте?

ммммм... Фели да ти се множат постовите,ама ова со чоколадната торта ич не ти требаше рано по сабајлечки

clock-img

13.09.2013, 08:17

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Оф леле..а влезам овде, не можам да излезам user posted image
Фели, да ти се множат постовите, 5000 постови се богами голема посветеност на Рингераја.
user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

13.09.2013, 08:22

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

user posted image I jas sum tukaaa,Felly I jas ke ti jadam od tortata,toa mi treba da I ke ti posakam beskonecen broj postoviuser posted image
Devojki,denes e petok ama e 13?!Kako se cuvstvuvate?!

clock-img

13.09.2013, 09:30

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Опаааа, ајде Felly, нека ти се множат, хе,хе па за 10 000тиот, журка да правиш.
Да, бе, стварно петок 13. Епа мене баш баксузно ми тргна. Дали можете да си замислите некој на вакво време, да си заборави чадор да си земе! Епа јас, си заборавив. Не сакате да знаете на што личам во моментов. Хорор филм. Ама не врнеше во моментот кога излегов од дома. Е, после..хе, хе. Така ми е кога немам во главата.

clock-img

13.09.2013, 10:18

clock-img

miana

pencil-img

6152

OOO pa takov li bil redot..Jas kako sto gledam imam 5356 mpostovi,masalaaaaa...Aj jas za 10000 ke castam user posted image
Zdravo na siteeee

clock-img

13.09.2013, 10:39

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Епа миана да те прогласиме за брборка бр.1.user posted image Ми треба шеќерче и тоа како, од се ќе си каснам. Арно оти имам една тулумба во фрижидерот од вчера инаку на душа ќе ме носевте со овие благотилаци. Денов убитачен, потмурно не можеше да биде.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

13.09.2013, 12:06

clock-img

Мамичка85

pencil-img

366

Ajde Felly nea ti se mnozat postovite a i zborlivkite na ovoj forum user posted image pozz i imajte ubav den site iako vremeto ne e sjajno user posted image

clock-img

14.09.2013, 00:43

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Еве јас да се пријавам на трета смена самоuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

14.09.2013, 10:31

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Ти трета смена јас прва.user posted image М денес од 7:30 се разбуди. Јас и велам, спиј, викенд е. Таа одма станува. Јас кафето го испив, ајде по едно чајче да се стоплиме.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

14.09.2013, 12:06

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Ајде добар ден жени, со арно, со убаво нека е викендот. Ние шеткаме денес, кај баба сме, на одмор, хехехех. И јас сум за чај Фели, вчера два пати накиснав на дождот, и денес ќе се лечам.

clock-img

14.09.2013, 12:22

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Везилке, ќе одиме на Пиволенд вечер? Ајде јави ми се :)

Live and let live

clock-img

14.09.2013, 12:43

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Везилке, ќе одиме на Пиволенд вечер? Ајде јави ми се :)

...aj za zaboravenite user posted image kazi mi do koga traese,ocekuvam maze da se vrati utre pa da opustime malku dusicka

clock-img

14.09.2013, 13:26

clock-img

Carrie RR

pencil-img

326

Здраво живо од мене! Од одмор се вратив поцрнета, одморена, си поминав прекрасно, ама сега сум болничка user posted image

АКо ми биде подобро до вечер и јас да се прошетам до Пиволенд. Инаку mommy angels до недела трае, можете да се опуштите со мажле user posted image

Убав викенд жени user posted image

clock-img

14.09.2013, 13:44

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

И јас да се пријавам тука.
Е па женски јас отсабајле никаде не излегов, се уште сум во пижами user posted image
И некако мислам така ќе и остане, само вечер право во кревет user posted image
Лејзи деј, во секоја смисла, ги сакам ваквите денови user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 14.9.2013 13:45:15 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

14.09.2013, 15:37

clock-img

Мамичка85

pencil-img

366

Alal da ti e Bethany i jas gi podrzuvam onie lezecki denovi posebno sega otkako ostanav user posted image si gi pravam pocesto pozz i imaj ubav vikend user posted image i ubav vikend i na onie sto ke si setkaat i imajte ubav den user posted image

clock-img

14.09.2013, 16:31

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

E kaj mene nema odmor od sabajle so majstori nastesnica si pravevme i se zavrsi a krajot go krasi deloto..sega odmaram malku pa se fakjam za druga rabota

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

14.09.2013, 23:08

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Добре ни дојде Кери, поскоро оздравување
Јас да ви кажам дома се чувствувам ко во градинка да сум, по цел ден, преслекувам, ранам, заспивам и пак од почеток и така се до вечер. Добро што одвреме на време одам на работа, барем разбивам монотонија

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

14.09.2013, 23:13

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Добра вечер и од мене женски!
Како што кажав денеска, така и остана, никаде не мрдав и еве сега се токмам да одам в кревет, се смрзнав.
Некако многу нагло и рано залади годинава. Пред две години, кога бев пред пороѓај, ова време имаше 35 степени, мене ми се чинеше ко 50, не се дишеше, а сега, брррр...
Ај барем поубаво се спие со мажиња покрај нас user posted image Во лето бегаме еден од друг, во зима се лепиме еден до друг да се грееме. Е тоа ми е убав дел зимно време. user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

14.09.2013, 23:28

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

И да ти кажам дека ми фали гушкањето во лето,ама сега ќе надокнадиме...ајде лека ноќ од мене оти ќерка ми пред 6 е на нозе

clock-img

14.09.2013, 23:34

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Ааа вечерва имаме појачано дежурство. И никој кафе не наточил цел ден, ц ц ц. Еве од мене за добар сон една чаша млекце, кој не сака чисто може Несквик да си стави.
user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

14.09.2013, 23:37

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Е да, појачано дежурство user posted image
Ама јас ќе си се напијам чаша млекце и на спиење, и мојов утре кога ќе стане, а оно ладно, не ми се очите отвараат, а не па да излегуваам од креветот, ама што се мора не е тешко :))) така да добра ноќ и од мене. Убави сништа user posted image

clock-img

15.09.2013, 09:33

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Добро утро!

user posted image

Е еве кафенце од мене.

user posted image

clock-img

15.09.2013, 10:34

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Bethany RR sto ubavo si spremilauser posted image
iako mi e kasno sepak kafe ne odbivam.
Denov pomina so cistenje I pazaranje kako I sekoja nedela,sega malku odmor I na spienje.

Vie imajtesi ubav nedelen den,se nadevam ne vi vrneuser posted image

You have to dream if before you can do it.

clock-img

15.09.2013, 10:50

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Сега за сега не врне, ама кој знае што не чека. Се смрзнавме по дома, сега ќе ја земам М да излезиме малку надвор да се стоплиме.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Последни статии

article-img