за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Нека е живо и здраво, среќно и весело! Им ја посакувам цела среќа што постои.
04.06.2014, 09:44
nataly86
534
Нешто ми се успавте денес нема кафе кој да свари...ајде еве едно од мене
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 4.6.2014 12:10:39 >
04.06.2014, 10:54
LoveableMe RR
5035
натали, јас ќе си земам, ооо мераци
04.06.2014, 11:23
Defne90 RR
1991
добар ден,како сте денес.Кај нас врне уште од изутрина,тмурно е и студено.Нама ни денеска прошетки.Туку викаат од утре ќе се затоплело и ќе престанело да врне,па да се надеваме. Ајде и јас земам од кафето уште немам пиено от сабалје.
05.06.2014, 08:59
mommy_angels RR
1543
Гуд морнинг лејдис!!!! Убав ден,ма ПРЕКРАСЕН ДЕН !!! Денес кафенцето од мене,си имам зет Синоќа сестра ми се вери со дечкото,да ни се среќни и вечни,а дада како што е редот да си послужи и благце
05.06.2014, 09:30
nataly86
534
Oooo штом има повод за славење може и благо покрај кафето
Вечно да се среќни и заљубени младите...па и благ животот да им е како баклавата
05.06.2014, 09:45
Tanjat7880
1256
OhhooHHoooo mamy pa bash ima povod za slavje,im cestitam od se srce! Eve jas da posluzam so site saltanati,slatko,rakiicka I kafence. Denes PAK cekam MAJSTOR I istiot PAK kasni so tendencija PAK da nedojde,vekje ovaa tragedija mi stana komicna,pocnav da se smeam od ocaj Detuleto mi e poarno,se izmacivme mnogu I dolgo no I na tie maki im se gleda krajot I taka...aj bidete mi dobri
05.06.2014, 10:04
mommy_angels RR
1543
Се надева дека се решивте од болестите Тања,ајде и тоа поминало Туку ова трпезава само како за мајсторот спремна и сега ако не дојде барај друг
05.06.2014, 10:33
nataly86
534
Тања потполно го знам тој момент на очај а се смееш..баш и јас во моментот сум окупирана со мајстори....и се работи и на скали и дома дупли мајстори, дупли очај
Ах, што ми требаше куќа....еден стан и завршена работа...на овие куќите крај има нема....
Реченицата можеби ќе си ја цитирам за некоја година
05.06.2014, 11:11
Defne90 RR
1991
Добро утро и од мене,навистина е ова убаво утро.Сонцето изгреало надвор,и гледам веќе сите се по улиците,пазарен ден е денеска.
Туку мами ајде нека е честито зетот,да им биде вечна љубовта на младите и само среќе и радост во иднина.Земам од благото да се почестам во нивно здравје и среќа.
Тања ти навистина се изнамачи со тие мајсториве. Па смени ги и не му ја мисли многу.Само проблеми на глава,така е тоа со куќите има право натали стан си е стан од вратата ништо не те интересира,а за куќа што да пишувам.И ние сме на тој пат да реновираме и екстериерот и ентериеро,се плашам дури кога ќе дојде тоа. Ајде Тањич се надевам дека ќе се среди се со мајсторите и дека ги надминавте болестите,па да не дружиш почесто овде.
Поздрав и имајте убав ден.
05.06.2014, 11:22
Dilina
533
добро утро мамилки :) да ви се приклучам и јас еве од мене едно
мада јас од одамна не пијам, може едно какао :D
инаку за оние шо отишле од куќа во стан знаат што благодет е да имаш куќа. Секако станот е многу помала обврска, ама ај кажете има ли поубаво у сред лето кога со пријатели ќе се лепнеш у сред двор, па кафе, па скара, па дружба....... Јас сум дете од куќа а дојдено у стан, и мн ми фали животот во куќа.....
05.06.2014, 11:47
mama_06
395
Оооо мами, со среќа да им е на младите, зет како мед. А Тања, мајсторите ти се како вошки -еден оди сто води така да нема тука исклучок, сите тераат по тоа правило. И се претходниот ја утнал работата па имаш пред тебе спасител што ќе ти го порамни подот и право ќе ти ги намести плочките. Класика.
< Поракaта ја уредил mama_06 -- 5.6.2014 11:49:55 >
05.06.2014, 11:53
LoveableMe RR
5035
Честитки мами да се вечни се најубаво. Частовката убаво изгледа, ќе мезнеме од се по малце
05.06.2014, 13:46
Melanija RR
7052
mommy_angels RR честито зет, да се погоди и да ја слуша сестрати Јас израснав во стан ама би се навикнала лесно и на куќа,моето е полесно од обратно е потешко а до тогаш ќе мкнам колилка од втори надоле и нагоре Со некои марјстори само оштро нема зезање . А што е со глупиов ветер у Ск???бре сонџе топло а дрва се виткаат
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
05.06.2014, 19:10
Bethany
4534
Здраво женски. Може ли некој да ми каже работат ли утре градинките?
05.06.2014, 22:38
mommy_angels RR
1543
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany
Здраво женски. Може ли некој да ми каже работат ли утре градинките?
Не работат Бетани,празник им е
06.06.2014, 12:04
Defne90 RR
1991
Добар денрингерајки,како сте денес.Јас конечно можам да кажам дека ме фати доброто расположение. Дали од времево дали од друго не знам.Битно уште од сабалје како сум станата,некако исполнета емоционално ептен.Ги сакам ваквите денови кога наутро сонцето се мачи да се пробие преку ролетни.
Туку што викате за по едно кафе да шмрнеме па да си продолжиме со денешните активности. Ајде повелете кој е за. И имајте убав и пријатен ден.
< Поракaта ја уредил Defne90 -- 6.6.2014 12:05:13 >
06.06.2014, 17:46
LoveableMe RR
5035
Убаво кафе, ќе си земам, а и денот е убав.
07.06.2014, 09:11
nataly86
534
Ајде да Ве расонам нешто многу ми се успивате во последно време....или јас многу сум ранобудна Стандард пак со мајстори
Убав ден на сите!!!
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 7.6.2014 9:18:47 >
07.06.2014, 09:17
Felly RR
7977
Море станати сме одамна, ама немаше кафе, па затоа никој не се јавил. А денов се гледа, ќе биде убав, само да можевме да шетнеме некаде.
07.06.2014, 09:26
princessa
1056
Јас ќе се напијам, пред малку пиев ама у грб ми заврши. Леле ако верувате јас на раат се неам напиено кафе последниве 10 месеци кога бебчо е роден, таман ќе го сварам или ќе се разбуди или ако е будно ќе почне да лудува. Е сега спие и јас ќе пијам виртуелно кафе, барем тоа можам Имајте убав ден мои рингерајки. Јас се надевам дека ќе остане така сончево и топло па до после да му ја збришеме.
07.06.2014, 09:34
Dilina
533
ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa Е сега спие и јас ќе пијам виртуелно кафе,
Ајде добро утро, и јас на виртуелново у последно време сум навртена :D сега си доручкувам па да ви кажам утрово ќе се частам едно кафе, веќе ми е мака од уздржување :)
кој е за, изволте
07.06.2014, 10:13
Defne90 RR
1991
добард ден,ајде и јас земам од кафево.и јас сум истата ретко кога можам кафе на раат да испијам.Ама тоа е со обврските околу децата,невозможно е. Е сега баш испив едно на тераса,малото се уште спие па јас искористив. Туку денеска ептен убав ден,какво јако сонце уште од сабалје.Ќе има прошетки. Ајде имајте убав ден рингерајки.
08.06.2014, 23:11
mommy_angels RR
1543
Убав викенд поминавме,шетнавме ,сонценцето печеше ,се изморивме,па замислете и кога се вративме цели два саати спиев.Во сред бел ден ,ејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј!!! Празник за душа Е сега дете во кревет,а јас си уживкам Ајде има за сите
< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 8.6.2014 23:12:22 >
09.06.2014, 00:40
Defne90 RR
1991
Аааааа мами ама се настрвив по ова ризииве,а посебно по пивцето,не џабе велат пивце за живце. Е затоа земам да не му ја мислам,баш убаво ќе ми дојде,една чаша пиво+мезе и на спиење. Туку денес јас средував по дома мм шеташе со децата,ги немаше некои два часа сигурно,ги носел на вештачкото езеро на прошетка.Ама неделата мене секогаш ми е таква си ринтам редовно по дома.Ајде после па гости,и конечно излеговме сите заедно околу 21.Си поседовме во кафич дрмнавме по едно кафенце и правец дома. и да си ги пофалам малите,зачи конечно да седат мирни и да не остават на раат да си поседиме. Па и јас можам да кажам,се на се денеска навистина убав ден и убаво расположение со него. Ајде јас ќе си довршам со ова частовките од мами и јас ќе одам на спиење.Лека ви ноќ женски.