за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
И имајте убав ден , заборавив да напишам. јас сум од 5 саат будна
< Поракaта ја уредил princessa -- 20.6.2014 9:02:52 >
20.06.2014, 10:28
AneLav RR
1110
Жени денес како сум го шмркнала тоа кафето од сабајле на нога. Правев горе припреми за чистење свеки ќе дојде после да ги почува ѕверчињава додека спијат, а јас да средам. Денес нема попладневна дремка со дечкиве па затоа ај да шмркнам уште едно кафенце оти ќе ми треба. Кој сака нека се послужи...
20.06.2014, 10:59
LoveableMe RR
5035
Јас ќе се напијам, супер е кафенцето во овој тмурен ден, кгоа ли ќе се оправи времево?
20.06.2014, 12:48
Melanija RR
7052
Еве го се оправи се појави сонце ама до кога никој не гарантира и јас сум за кафе ама ми се јаде и едно големоооо Родео
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
20.06.2014, 13:18
princessa
1056
Ова лето изгледа нон стоп ќе биде така. Многу е тмурно и мачно времето а децата многу страдаат. Пак почнуваат да се разболуваат
20.06.2014, 13:35
Defne90 RR
1991
Добар ден и од мене абе ова времиштево што ме нервира ме нервира туку и други работи ми одат на нерви.Вчера малото ми ја расипа тастатурата од ком и сега пишувам од моб.Ама жива нервоза е тоа.Додека да се уклучи па да напишам абе се изедов пд мака.Одам до продавница по нова затворено.Абе баксуз жив сум.А и децата дека надвор е студено внатре збеснуваат.А јас уште немам кафе пиено како и обично де.Ајде земам овде ако не дриго барем виртуелно.поздрав и имајте убав ден.
20.06.2014, 13:49
Tanjat7880
1256
Eve,kontra na vremevo-nevreme nie ke se osekjame super a ushteposuper ke se pocastime! Devojki,jas bash ja zabegaf,denes mi trgna "investiranje"vo sebe pa vo toa ime aj site na ubav desert vi posakuvam ubav vikend!
20.06.2014, 18:43
mama_06
395
Леле колку е убоооо, алал да ти е Тања ми го погоди дамарот со десертов. Ај сеа каВе да се напиеме
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Eve,kontra na vremevo-nevreme nie ke se osekjame super a ushteposuper ke se pocastime! Devojki,jas bash ja zabegaf,denes mi trgna "investiranje"vo sebe pa vo toa ime aj site na ubav desert vi posakuvam ubav vikend!
21.06.2014, 10:14
Melanija RR
7052
Добро тмурно утро ајде уште денес од утре сонце и за инат на времето
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
21.06.2014, 10:22
AneLav RR
1110
Зошто бе никој не служи кафе ако ме нема мене ?
21.06.2014, 10:35
Defne90 RR
1991
Добро утро и од мене.И кај нас времево е за нигде ладно е и дува студен ветер.Ама ајде да се надеваме дака од утре ќе се стопли па ќе можеме да си уживаме во летните денови што ни претстојат. Туку кога нема кафе нема ама пак кога има да се чудиш од кое да се послужиш. Епа женски имајте убав и пријатен викенд.
21.06.2014, 10:39
AneLav RR
1110
Со Меланија сме послужиле во исто време и јас ќе си земам од двете Ми треба... Дафне и ти имај си убав викенд...
21.06.2014, 14:37
Defne90 RR
1991
Кај сте бе женски,ве нема нешто денес на муабет.Сигурно сте зафатени по дома сепак сабота си е ден за работа. Или пак сте на прошетка сега кога огреа сонцето.Барем кај нас грее де.Кај вас каква е аитуацијата со времето.Отсабалје значи беше толку ладно што запалив и оган,а сега пак кога се стопли и надвор внатре стана пекол жешко.Ама кој ме тераше да палам оган.Сега ги имам отворено прозорците и се ладиме со синко. Туку дај некоја нека почести нешто оавежително,сега баш е за нешто такво.Јас и денес од телефон ве дружам,от сабалје со обврските немав време да појдам со продавница да купам нова тастатура.Ајде јас чекам некое сокче,по можност кока кола со многу лед. Ве поздравувам.
< Поракaта ја уредил Defne90 -- 21.6.2014 14:41:04 >
21.06.2014, 15:13
Melanija RR
7052
Defne90 тастатура во понеделник и во Ск одеднаш сонце па бевме на едно кругче со М да се посунча и дома на спиење што убаво избор на кафе
Еве нешто освежително
21.06.2014, 17:07
Snowhite RR
5042
Дефне си ме пресмеала, оган си запали а? Денеска официјално почнува летото, бај д веј И јас си пијам кафе со свекрва ми, па да се спремаме за на роденден од 6 сме кај другарка, за двете деца слави, дупли роденден И доста беше временска прогноза дај нешто друго пофалете се, јас скорз го игнорирав времево и не го коментирам повеќе за инат
21.06.2014, 17:22
Defne90 RR
1991
Абе зимурливка сум јас голема ама ова не е ништо лани се сеќацам дека во јули месец палњвме оган.Ова гратчево наше е чудно во еден ден можат да се сменат сите годишни времиња.А и мене веќе банална ми стана временаката прогноза.Нема веќе ни што да ае каже де. Меланија мене ептен убаво ми дојде твоето освежување.Ајде па уште малку вака ќе се разладуваме и по некоја плажа.Едвај чекам да дојде Август.
21.06.2014, 17:45
LoveableMe RR
5035
Браво бре женски, да не сте вие останавме без кафе/пијачки. Обавезно се послужувам
22.06.2014, 10:06
nataly86
534
Денес сите успани дека недела нема никој кафе да свари....Ајде јас сум ранобудна со мајстори по дома па повелете на кафее
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 22.6.2014 11:59:54 >
22.06.2014, 12:06
Felly RR
7977
Nataly, уште ли се занимавате со мајсторите? СТварно треба една тема да отвориме за мајстори по дома, па таму да си пишуваме Кафенцево е екстра, тамам ми е како за второ, а еве и нешто благо за со него. Ја уредив пораката, кога ставаш слика, оди на view image и потоа линкот ставиго меѓу двете игм [img] [/img]
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 22.6.2014 12:15:56 >
22.06.2014, 12:30
bucko mal
1431
Lele ne mi spomnuvajte majstori ke me poludat.Vo petokot ni stigna kujnata a utre trebase da se namesti.Arno ama izleze nekoe nedorazbiranje I se otkaza majstorot. Sega treba drug da se bara,tamam se izraduvav ke si ja sredam kujnata dodeka sum doma.ufffff Ovi pa nadvor sto trebase da rabotat,dve nedeli gi cekavme za ponuda a sega mesec dena im trebalo da pocnat so rabota Ke si se posluzam so kafe i slatko malku da smiram zivci
22.06.2014, 23:43
mommy_angels RR
1543
Не ми ги чепкајте мајсторите,мм е еден од нив Ама меѓу нас кажано,потполно се согласувам со вас Туку прекрасно време,максимално искористено сонце,арно ама утре е понеделник .Од мене лека ноќ
23.06.2014, 00:03
Dilina
533
Јас денес дома не се прибрав ама еве да ве поздравам мамички, малце касно ама сепак проаѓам Лека ноќ, веројатно сте веќе исполегнати, утре јас честам кафе зашто денес не си ја посетив верната РР.
23.06.2014, 09:37
AnnaMolly RR
6409
Добро утро, добар ден. Што ми правите, женски? Јас дремам на работа, малку работа, малку кафенце и така ќе помине денот :) Многу почна да ми се јаде деновиве, ако продолжам вака има да се направам 200 кила за следниве 6 месеци
23.06.2014, 10:02
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Добро утро, добар ден. Што ми правите, женски? Јас дремам на работа, малку работа, малку кафенце и така ќе помине денот :) Многу почна да ми се јаде деновиве, ако продолжам вака има да се направам 200 кила за следниве 6 месеци
Срцка, многу ми е мило за твојата бременост, немам стигнато да ти напишам.. Со среќа нека ви е, да си имаш убава, лесна бременост.... Убав ден на сите ви посакувам
23.06.2014, 10:11
AnnaMolly RR
6409
Фалааа Миана <3 И јас многу се радувам, ама многуууу ми е тешко, цело време ми се повраќа, ми се лоши... Жими мајка биле „утрински“ мачнини, кога траат 24 часа