cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Кафемат

clock-img

23.06.2014, 10:28

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Добро утро, ајде кафенце и доручек од мене, имајте убав ден. АнаМоли земај бадемчиња, помагаат прoтив гадењеuser posted image

user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 23.6.2014 10:29:26 >

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

23.06.2014, 11:44

clock-img

Dilina

pencil-img

533

Loveable сакаш да си пукнам од мака, па не одам годинава никаде, ако пуштитш уште некоја приморска сликичка ќе си цркнам од маки user posted image
Него ви ветив бчера кафенце еве го и од мене

user posted image

< Поракaта ја уредил Dilina -- 23.6.2014 11:45:26 >

clock-img

23.06.2014, 11:50

clock-img

princessa

pencil-img

1056

Јас ќе се напијам од твоиве кафиња, преубави се, баш си се потрудила. Многу е тмурно и ладно надвор и денес. Нема лето да има изгледа а таман шо почна. Имајте убав ден р-рајкиuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

clock-img

23.06.2014, 13:20

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Dobar den I od mene,moze li edno UZAKI pred rucek?!
user posted image
Posle ubav vikend na jugot od zemjata ni pak vo KOLOTECINA peri,peglaj,rucek..

clock-img

24.06.2014, 07:53

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Ајде јас да ве почестам кафе утрово бидејќи ние почнавме пак по старо, се опраи времево и будни уште од 6ч..
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

24.06.2014, 08:08

clock-img

princessa

pencil-img

1056

Нека е добро утро. Јас набрзина ќе шмркнам од кафето и доручекот и одам да ја носам Н на градинка. Не се има наспано и само плаче и нејќе да се спреми. Па кој и е крив кога ја носиме у 8ипол да спие а до 10ипол пее песни и сега и се спие.Нормално user posted image . Глава ќе ми пукне. А овде е уште многу ладно и пак ја активиравме есенската гардероба. Нешто мора да правам за подобрување на расположението.

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

clock-img

24.06.2014, 09:02

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Добро утро, мене ми се спие ми се плаче од сабајле, дали до промениве на времево е, не знам....не едно три кафиња ми требаат да се расвестам...имајте убав денuser posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 24.6.2014 9:07:57 >

Верувај во чуда!

clock-img

24.06.2014, 09:04

clock-img

princessa

pencil-img

1056

и мене и менеuser posted image едно три

ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR

Добро утро, мене ми се спие ми се плаче од сабајле, дали до промениве на времево е, не знам....не ендо тир кафиња ми требаат да се расвестам...имајте убав денuser posted image

clock-img

24.06.2014, 23:10

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Гледам нема кафе, па да почестам јас нешто. И онака е доцна па да си поткаснеме малце, ајде кој е за. Мене стварно ми се јаде, а само се залажувам де со грицки, де со овошје, наместо подобро, се полошо си правам. user posted image
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

25.06.2014, 00:35

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Aide zdrava hrana za dorucek vi spremivuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Epten sum u film vlezena denes user posted image user posted image

You have to dream if before you can do it.

clock-img

25.06.2014, 08:04

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Супер е ова само јас ќе додадам и кафенце да се докомплетираме:-)
user posted image

clock-img

25.06.2014, 08:09

clock-img

miana

pencil-img

6152

Добро утро и од мене женички.. Многу убав доручек и кафенце морам да признаам..

Животот е краток. Крши ги правилата, простувај брзо, бакнувај бавно, сакај вистински, смеј се неконтролирано и никогаш не жали за нешто што те насмеало.

clock-img

25.06.2014, 08:32

clock-img

princessa

pencil-img

1056

Добро утро и до мене. Таман кафе не сум пиела па да се напијам на танане, а и ќе си каснам претходно. Кафе на гладен стомак не оди.Ептен сте се потрудиле, браво. Многу е ладно и денес и врне, па ќе си седам дома. Вчера се зезнав и излегов ама ме фати еден дожд, ме накисна и едвај стигнав Н да ја земам од градинка.
Имајте убав денuser posted image user posted image

clock-img

25.06.2014, 09:20

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Добро утро и од мене. Може и за мене едно кафенце, а од пицава никој не ми пробал, ако...ако..слабејте вие, јас ќе се дебелеам. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

25.06.2014, 10:11

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Felly,eve jas ja jadam pizava ti,eden kup raboti svrshiv od posabajle I sega bash mi treba istata...e a posle nea treba ovauser posted image
Se slagate?!E za ovaa kolicina na kafe treba I dobrovolci mnogu,pa ajkde navaleteuser posted image
Jas se spremam za nova runda majstori,i neli,nishto ne pocnuva(barem kaj mene)bez problemcinja no se nadevam ovaa situacija ke ja isteram porelaksirano,eh polesno e koga imash svoi lugje da nadgleduvaat I pomagaat...no aj so Gospod napred I samo zdravje,ke go pregrmam I ova jas.

clock-img

25.06.2014, 10:40

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Јас веќе навалив како што се заоблачи овде у несвест паѓам...user posted image

clock-img

25.06.2014, 10:42

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Еве ме и мене конечно дојдов до нова тастатура и сега можам да ве дружам постојано.Да знаете само колку ми недостигавѕе лелеее.Овие неколку дена се осеќав како да немам раце читајќи ве а не можејќи да ви пишам.
Туку ајде сега јас да си надикнадам што немам пиено кафе па обавезно се послужувам.user posted image Па наздравје кафенце на сите и имајте убав ден.user posted image

< Поракaта ја уредил Defne90 -- 25.6.2014 10:43:15 >

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

25.06.2014, 10:47

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Добар ден и од мене. Кафенце ќе земам едно поретко, не ми годи ич кафето во оваа бременост, а многу ми се пие. Па во текот на денот едно кафе го лигавам малку по малку :)

Разгледувам понуди за летување во Охрид, па ако има некој информации и предлози од искуство, пишете во темата Летување во Македонија.

Live and let live

clock-img

25.06.2014, 10:58

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Ај добар ден и од менеuser posted image Јас сум спремна за втора тура кафе.Тања ќе си се послужам од поголемите филџани,малите не ми бркаат работаuser posted image user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

25.06.2014, 11:21

clock-img

nataly86

pencil-img

534

Еве и јас ќе се послужам со поголемите филџани биејќи ова ми е прво кафе за денес...вредна бев правев благо сега малку пауза па се зафаќам со солено...гости имам после па да се покажамuser posted image

clock-img

25.06.2014, 11:27

clock-img

princessa

pencil-img

1056

И јас си земам едно. Тмурново време ме убива. Дефне еве те, јас викав па да не удрило некој дожд во Берово и немате интернет.

clock-img

25.06.2014, 11:30

clock-img

princessa

pencil-img

1056

user posted image
Јас да почестам за роденденот на мајка ми, 47години полни. Да е жива и здрава мамаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.06.2014, 11:36

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Е па женички, бидејќи сме собрани денес во поголем број на кафематов, јас со кафето на рингерајкиве ќе послужам сладоледче, има за секого по нештоuser posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 25.6.2014 11:37:47 >

Верувај во чуда!

clock-img

25.06.2014, 14:10

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Сакам сладолеееед! Чоколаден не чепкајте, за мене е.user posted image Заспав дете денес порано оти сабајлево во 7 ми се исправи. Изгледа и беше жешко, многу е топло кај нас и некако спарно па жива вода се прави на спиење. Е сега на мене е ред за ручекот, сум си намислила летна манџа за денес, со сиренце туф туф. И јас како Алачки.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

25.06.2014, 14:49

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa

user posted image
Јас да почестам за роденденот на мајка ми, 47години полни. Да е жива и здрава мамаuser posted image user posted image user posted image

Принцеса нека и е среќен роденденот на мајка ти,да е жива и здрава уште многу многу години.user posted image
Е еве ме,уште еден ден ако поминеше без рр навистина немаше да издржам.Толку ми недостигате па макар и еден ден да не ве дружам.
Туку да ти кажам право,кај нас во Берово навистина е топло многу,дожд не врнело,ама за денеска се спрема нешто.Инаку ептен е запарно и денеска не се дише дури.Ајде се надевам дека ќе не размине и денеска лошото време.Колку ни е убаво сега,ни се замараме со палење оган,ни мора да седиме внатре.Надвор постојано бараат малите,а кога пак е многу топло назад на тераса на ладовина и супер ни е.user posted image

Еленак и јас денеска летна манџа за ручек спремив,и нам нешто ни се пријаде со домашно сиренце и леб.Абе прсти да излижеш.user posted image

Ај чувајте и за мене сладолед,сега со тортата се заблажив.До после и сладоледот ќе го смучкам.user posted image

< Поракaта ја уредил Defne90 -- 25.6.2014 14:50:20 >

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

Последни статии

article-img