за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Јас кога бев мала стално си чекав книгичка, ама тоа одамна беше хаха. Сега кога почнаа од основно да ги бркаат на 6 години дечиња (зборам за музичко) незнам шо да кажам за друго... него ај тоа у др тема
Сега да ве почастам лубеничка... јас деновиве си јадам ич како ништо и тоа у големи количини, па затоа ноќе претплатена у wc....
< Поракaта ја уредил Dilina -- 27.6.2014 23:30:04 >
28.06.2014, 00:10
Defne90 RR
1991
Ааа ама ме примами со тоа лубеницата Дилина,да знаеш дека ќе си земам едно големо парче.Уф лубеница никогаш доста,можам во неограничени количини да ја јадам.
Јас денеска да ви кажам право ептен се подизморив а ништо по дома немам фатено,тоа ѕверчињата мали ме изморуваат најмногу де трчи по ова де по ова. така ем изморена на крај ем по дома хаос,ко бомба да паднала.Ама оставам се за утре сабалје. А и денот ни се погоди,после којзнае колку време конечно се видов со сестра ми дури не бев ни свесна колку многу ми недостигала.Па муабет,кафенце и ми помина попладнето.
Туку ае јас да одам да легнам да одморам малку,затоа што ми се чини дека очите ќе ми паднат за спиење.Ајде лека ноќ па се читаме утре.
28.06.2014, 07:53
AneLav RR
1110
Ај добро утро како сте ми. Јас го пијам утринското кафенце , спростирав алишта на тараса ептен сум вредна од сабајле. Ајде да ве почестам појадок и кафе утрово...
28.06.2014, 09:25
Dilina
533
Ммммм анеее со малиниве шо ми направи, инаку јас од моминската дома одгледувавме малини, и секој ден овој период главно на маса беа малините, а јас мн ги сакам како сок блендирани... уф шо ми направи сеа да трчам на пазар Инаку читајки ве вака секој ден како си раскажувате за обврските домашни абе мерак да му е на човек да ве слуша :) Мене тоа ме чека, ама со РР се е полесно нели пријателки
28.06.2014, 10:32
Felly RR
7977
Ај да ве поздравам и јас, правам малку пазуа од пакување куфери. И од утре ќе уживам во вакво кафенце.
Ќе ми фалите рингерајки мои СМенив и аватарче, во знак на одморот. Сигурно ќе бидеме исти ко на сликата.
28.06.2014, 12:32
Defne90 RR
1991
Добар ден и од мене,јас божем порано ќе станував денеска ама никако не успеав.Мм ме будел сабалје и ми се јавува и вели зошто не стана кога те будев а јас не ни знам дека ме будел.Толку сум била потоната во сон.Ама нема врска ќе постигнам јас се. Ама кафе никако да се напијам онака утринско веднаш после спиење.Од обврски човек нема време глава да крене. Ама дефинитивно земам од кафето на Фели,и бај д веј убав да си поминете на одмор Фели и убави доживувања и оваа година да донесете од таму. Ајде поздравче отидов јас да средувам по дома па да му ја дувнеме некаде со децата. И имајте убав ден.
28.06.2014, 12:43
sandriana RR
2924
Felly, имајте релаксирачки одмор - убав помин, па ќе чекаме импресии кога ќе се вратите Мене ден не ми поминува на работа, само зјапам во саатот, и гнетам кајсии - ај да поделам бар некоја со вас
28.06.2014, 15:04
Melanija RR
7052
Добар ден ау до кај се кајсиите падна ли цената?Многу ги сакам ам кога се изгор ги одминувам во маркет Felly RR убаво да си поминете и пододморите Убав ден на сите ,мојот ќе биде доаѓа ѕверката на тета (внук ми )
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
29.06.2014, 10:15
Dilina
533
Мамичкии нешто сте ми поспани денес ајде ајде недела е ама веќе е време за будење :D Еве од мене кафенце за расонување со нешто ситно да се мцне и сите кој на каде....
Јас денес немам план, јадењето го спремам, правосмукалка треба да пуштам а и немора... мажето ми е слободно па ќе гледам денес да не се замарам со чистење...
ајде кој е за, бујрум...
29.06.2014, 11:13
deluxe
2479
Dilina bas sega go spremiv rucekot i go staviv da krcka na tivko. Taman si na vreme so kafeto,mi treba vtora doza A jas kako za Nedela ama ic ne sum naspana, sinko od 7:30h me razbudi, se napi mlekce I si prezaspa a jas si stanav da si zavrsam obvrskite niz doma
29.06.2014, 12:29
LoveableMe RR
5035
Дилина, супер вредна си била јас ќе земам од се,,досега чистев, сега одморам и тамам едно кафенце и малце ужинка
29.06.2014, 15:46
elenak
2004
Фели имајте убав одмор. Јас уште две недели ќе си почекам, ама брзо ќе поминат. За жал броените денови таму многу побрзо поминуваат. Барем завршивме работа со смештај денес резервиравме и сега ми останува само кроење планови,спремање и пакување.
29.06.2014, 23:06
Snowhite RR
5042
Κаκо ми сте женчина? Јас имав пρеубав виκенд, вчеρа си имав гости од Битола цеел ден од сабајле до вечеρ, се изнамуабетивме, децата се изнаигρаа, а после и пρошетавме, а денесκа, ништо посебно, ама бевме κај мајκа ми и таму се изнаодмоρив, оти аκо бев дома немаше да седнам. Сега да поспијам па утρе паκ стаρа песна, посао, κуча Гледам κој на одмоρ, κој се спρема, Фели убаво да си поминете и сите κои ќе одат, ние оваа година највеρојатно ќе пρесκоκниме, исκρено со индијанциве мои не ми се оди зашто тоа ќе биде замоρ, наместо одмоρ, плус во план сме и за дома нешто да поднапρавиме, па таκа ќе ни тρебаатт паρи
29.06.2014, 23:56
Melanija RR
7052
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 29.6.2014 23:58:12 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
30.06.2014, 07:30
AneLav RR
1110
Ај добро утро од мене. нова недела нови предизвици... Вчера цел ден речиси го минавме надвор ама децата беа неподносливи, ме преморија и психички и физички рано си легнав и наспана сум..
Едно кафенце и вегетаријански појадок од мене, добро утро!!!!
30.06.2014, 08:02
Tanjat7880
1256
Dobro utro I od mene devojki,posle dorucekot I kafeto red e da se zeme I neshto blagicko
E,vakva nedela vo posakuvam,tolku vkusna I blaga Nego go proteravme vikendot,moram da vi se falam,vo sabotata gi sobravme site komplet sveditelstva I diplomicki za da vo nedelata cel den uzivame vo priroda pokraj bazen,uf ubavo beshe nedelata,sakam PAK!
30.06.2014, 09:01
AneLav RR
1110
Јас си зимам побавезно после онолку нервози вчера ред е нешто благо да земам да ме крене
30.06.2014, 09:02
princessa
1056
Нека е добро утро и од мене. Јас веќе кафето го пијам, доручекот ми се вари па на ред е благцето . Јас сум многу ненаспана зашто малото е настинато и цела ноќ се будеше па и јас и мм се менувавме. А и него го жалам, ненаспан на работа отиде. И така лако полако понеделнички зафати неделата. Незнам зошто толку мразам понеделници, бар од вторник да зафаќаше седмицата
30.06.2014, 09:09
LoveableMe RR
5035
Добро утро, нова работна недела, жештини, гужви...и јас ќе се послужам од вас домаќики, се ви е убаво наместено и декорирано
30.06.2014, 09:44
Mihaela 2010
4230
Abe mnogu rano ste pocnale so doruceci i kafinja Breee Tanjic sto e ova ziti sve,za mene e taka Ajde ubava rabotna nedela vi posakuvam
30.06.2014, 11:06
Dilina
533
Добро утро и од мене :) Maмички незнам за вас, ама мене само ова може да ме среди на жештинава
ајде кој е за нека навали... јас денес пак на преглед (кај матичниот) се успавме малце, ама ај... додека можеме ќе спиеме.
30.06.2014, 13:04
Defne90 RR
1991
Ајде добар ви ден рингерајки и од мене,и мене денеска ми почна рано денот,ама од пусти обврски никако да дојдам до компјутер. И јас ненаспана,ама никој не ми е виновен,децата си спијат,јас немам навика порано да легнам и да се наспијам, и после сабалјето кога ќе станат јас ненаспана жива. Сега сум на план да си правам кафе додека им се прави ручекот и додека си игра малото да искористам и да жмркнам едно.
Ама дефинитивно земам и од овошната салата,во последно време почнав и јас да прибегувам кон овошјето од него во секој случај добивам најмногу енергија за да продолжам со брзото темпо и со домашните обврски. Па ајде рингерајки, имајте убав и пријатен ден.
30.06.2014, 16:36
Melanija RR
7052
Добар ден ние активно се спремаме за одмор те во една де во друга продавница и денес мора да завршиме за утре да одморам пред одморот Јас ќе си седнам и уживам
Освежено име на темата
30.06.2014, 17:02
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
Добар ден ние активно се спремаме за одмор те во една де во друга продавница и денес мора да завршиме за утре да одморам пред одморот Јас ќе си седнам и уживам
Освежено име на темата
Melanija i jas sakam odmor!!!!!!Ama nedostizen e momentalno Tuku cuvaj mi edno stolce do tebe ,da go zaspijam bebus I idam
30.06.2014, 17:06
Melanija RR
7052
Ајде чекам додека моево не станало