за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добро утро од мене ајде со моето кафенце и појадок за денес ви одбрав...
01.07.2014, 08:55
LoveableMe RR
5035
Ане плажава ти е супер и понудава, човек да спакува куферчето и да тркне до таму . Фала ќе си земам навистина убаво освежување од сабајле
01.07.2014, 09:50
miana
6152
Аууу од кога пекам да се отвори плажава.... Добро утро од мене за сите.. За полно доживување повелете...
Па како што е редот
и малку поинакво освежување
01.07.2014, 10:22
Mihaela 2010
4230
Ooooo se otvori plazata,bravo zenski alal da vi e Miana bas si se potrudila ke uzivam vo se sto nudis
01.07.2014, 12:15
nataly86
534
Еве и јас се придрузувам кон нашата плажа...баш ми одговара...бидејќи друга плажа и нема да видам изгледа
Од мене едно коктелче..па повелете
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 1.7.2014 12:44:43 >
01.07.2014, 13:11
princessa
1056
убавини....само да имав време да се истргнам .Ќе ве дружам подоцна женски ајде одморете кој може и за мене
01.07.2014, 13:37
fila
225
Ve molam za malku pomos nemozam da ja najdam temata za kozen lekar kade stom imame razgovarano ako moze nekoj da me nasoci kako da ja najdam
01.07.2014, 14:22
deluxe
2479
Фила можам да те насочам на овој форум КЛИК,не знам конкретно на што се однесува твоето прашање ,но доколку не можеш да се снајдиш пиши ни за што се работи,па твојот пост ќе биде префрлен во соодветната тема
01.07.2014, 18:11
Dilina
533
Јас на плажа не идам годинава оти летно бебе ќе сме и така, ама тоа не значи дека нема да си крадам од кафињава и мезињава ехееее :D
Ама затоа кој е за на тераса бујрумссссс на кафенце :D
п.с. се сеќавате ли на филџаниве? хаха.... јас имав лилјаков со цветич у уста :D
01.07.2014, 18:38
Tanjat7880
1256
Haaa,Dilina,jas I den denes pijam caj od ovakvata mi casha,zelena e mojata so karminosana usta Devojki,ako ne na vistinska plaza barem imam cest da bidam na virtuelna,ete mora da sme skromni!
01.07.2014, 23:49
mommy_angels RR
1543
Некој спомна плажа!?! Не да ми треба,почнав да ја сонувам.Периодов позади мене, а и во моментов ,многу напнат и бурен.Сакам мир и релаксација и ништо лошо да не се случува барем некое време .Земам од понуденото и отидов да се жалам на соодветно место
02.07.2014, 00:10
Defne90 RR
1991
Море сега ми се чини дека најмногу од се ми треба плажа и по цел ден да си пијуцкам коктели таму.Барем малку да се ослободам од стресот и напнатоста во последно време.Некако се ми се чини наопаку да ми е.И никако не можам да ставам ред на ништо. Па посебно последните два дена,што да ви кажувам.Се надевам побрзо ќе помине овој напнат и тензичен период.
Ништо додека да дојде време за плажа,ќе си уживам на нашата плажа овде на рингераја.Вие женски баш сте ми мотивација и поттик,како и тоа што секогаш ми го кревата расположението кога и да се уклучам. Ајдееее позздравче па се читкаме утре.
02.07.2014, 00:49
Melanija RR
7052
Одјава на 7 дена одиме на одмор
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
02.07.2014, 07:30
AneLav RR
1110
Убаво да си поминете Меланија ви завидувам.... Ајде јас да си почестам кафенце и појадок како што е редот....
02.07.2014, 08:28
Defne90 RR
1991
Добро ви утро и од мене.Јас денеска подранив доста.Децата си спијат,ама мене некако место не ме држеше во кревет уште па станав да си го испијам конечно првото утринско кафе на раат.Овде гледам Ане веќе почастила кафе,така да и од ова ќе земам,за подобро рассонување.
Меланија убаво да си поминете на одмор,па после откако ќе се вратите ќе чекаме впечатоци и доживувања да ни раскажеш.
Ајде женски имајте си убав ден и уживајте и денес во топлото време.
02.07.2014, 08:59
princessa
1056
И од мене добро утро. За кој како . И мене се ми е наопаку. Малото не спие по цела вечер, само кенка и цело време со мм го друмкаме. Што му готвам не јаде, еве неколку дена само фрлам и тоа буквално се. Наместо да го одвикнувам од цицање, почнав повеќе да му давам и ми иде да избегам некаде од се. Ич не ми е убаво на душата овие денови, ама ич. Се надевам дека ќе се подобри ситуацијата, еве конечно сонце видовме, го немаше 3 недели
02.07.2014, 09:01
princessa
1056
Меланија блазе си ти. Да се одмориш и за нас кои не можеме . И се најубаво,па те чекаме после да ни изнесеш впечатоци, сликички итн.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
Одјава на 7 дена одиме на одмор
02.07.2014, 09:30
princessa
1056
Еее да сме тука....убавиниии...Ајде да оставиме на имагинацијата да не води
< Поракaта ја уредил princessa -- 2.7.2014 9:32:36 >
02.07.2014, 11:32
Tanjat7880
1256
Ladno e kafevo,ima nekoja za takvo?! Od osum nautro trcam po gradov,pekol e nadvor ,no se zavrshiv I sega se cuvstvuvam ko voz da me pregazil,lelee kade mi e silata?! Melanija,se nadevam uzivash vo Dojran I edvaj cekam da procitam vpecatoci tvoi!
02.07.2014, 15:27
Felly RR
7977
Како сте милички? Конечно начекав интернет, па да се чекирам, да не ме мислите. А и мало освежување ви праќам, да ве честам за нвото отварање на нашава РР плажа.
02.07.2014, 16:57
marchi
948
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Како сте милички? Конечно начекав интернет, па да се чекирам, да не ме мислите. А и мало освежување ви праќам, да ве честам за нвото отварање на нашава РР плажа.
02.07.2014, 18:05
Defne90 RR
1991
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
седнувам и јас веднаш да се освежам со коктеливе од Фели.
02.07.2014, 19:06
LoveableMe RR
5035
Фели, фала за частовката уживај и за нас
02.07.2014, 23:57
deluxe
2479
Felly fala za mohitoto Ke drmnam edno od noga. Ajde ubavo da si pominete. P.s:iskapi se po ednas za site
03.07.2014, 07:16
AneLav RR
1110
Ова е мојот појадок за утрово, па имајтепријатен ден...