cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Плажа II

clock-img

03.07.2014, 08:38

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Dobro utro I od mene devojki,bash mi treba inspiracija shto za dorucek denes,a ti Anke tolku si vredna I organizirana,pa od rani zori I dorucekot I rucekot ti se na "masa"!
Pozdrav devojkiiii

clock-img

03.07.2014, 08:47

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Pozdrav do siteuser posted image
se si mislam deka sme sreda,koa toa cetvrtok,ajde uste utre i vikend
jas sum po kafeto,rano mi e za dorucek

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

03.07.2014, 08:51

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

user posted image
I jas Mihaela,pa ajde da gutneme po edno za denot da trgne vaka ubavo ko shto e kafevo!

clock-img

03.07.2014, 09:04

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Ooo kafe top,bravos Tanja
Mi se ide na odmor,mi treba odmor,od koga dobi M tocak,doma ne sme pribrani,vise iscrpena sum,pa zgora na toa da mu ja mislam i na rucek za sleden den...vise puknav

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

03.07.2014, 09:45

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Dobro utro I od mene devojki,bash mi treba inspiracija shto za dorucek denes,a ti Anke tolku si vredna I organizirana,pa od rani zori I dorucekot I rucekot ti se na "masa"!
Pozdrav devojkiiii

user posted image user posted image user posted image
И по мене се познава дека ми се од рано рано на масаuser posted image user posted image user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

03.07.2014, 09:54

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Здраво женски, АнеЛав давај нешто поскромно за доручек, испоснички, се спремаме за летување, не за зимувањеuser posted image . Ајмо од мене коктели за летно освежување бес-платноuser posted image

user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

04.07.2014, 08:30

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Ај Добро утро... Појадокот е најбитниот дел од денот и не се жалите убаво е да се има побогат појадок...Па да си почастамuser posted image
user posted image

clock-img

04.07.2014, 08:57

clock-img

nataly86

pencil-img

534

И за мене појадокот е најважен (навечер киселини ништо неможам да јадам ) ама затоа наутро си се частам еден ваков убав и квалитетен појадок

clock-img

04.07.2014, 10:21

clock-img

princessa

pencil-img

1056

Добро утро и од менеuser posted image . Денеска мора да го пофалам времето овде, топло многу, сонце многу. Конечно Н облече кратки ракави и ногавици ова летоuser posted image user posted image user posted image . Јас си се служам од јаденцево па да одам да мијам садови,еден куп има. Имајте сите убав ден и уште поубав викендuser posted image user posted image user posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

clock-img

04.07.2014, 10:56

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Од мене добар ден. Кога одев на работа имав еден колега секој петок викаше ,,денес е св.Спас,,. user posted image Епа нека ви е честит св.Спас на сите вас по канцелариите, а за нас џаболебарите секој ден е празник.user posted image
На здравје кафе и доручек и уживајте во денот.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

04.07.2014, 10:58

clock-img

princessa

pencil-img

1056

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR
а за нас џаболебарите секој ден е празник.user posted image

< Поракaта ја уредил princessa -- 4.7.2014 10:59:18 >

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

clock-img

04.07.2014, 11:41

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Добар ден и од мене,јас седнав да пуштам музика на компјутер да го нахранам малото,па си викам да ве поздравам и да се послужам со кафето.Ноќеска ич не сум спиена па затоа добро ќе ми дојде.user posted image И јас да завршам со хранењето на малото и отидов да мијам чинии и да чистам по дома.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

04.07.2014, 11:49

clock-img

princessa

pencil-img

1056

Дефне јас немам спиено незнам од когаuser posted image . Малото се буди на секој саат ноќескаи го друмкаме по цела вечер. Не се издржува веќеuser posted image . Ајде нека пораснат па да куртулимеuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90

Добар ден и од мене,јас седнав да пуштам музика на компјутер да го нахранам малото,па си викам да ве поздравам и да се послужам со кафето.Ноќеска ич не сум спиена па затоа добро ќе ми дојде.user posted image И јас да завршам со хранењето на малото и отидов да мијам чинии и да чистам по дома.user posted image

clock-img

04.07.2014, 14:22

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Ајде мамички малку да ве освежам, јас пак се досадувам дури дремат моиве. Арно начекав интернет, па да си ѕирнам на РР што имало деновиве.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

04.07.2014, 15:58

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Јас сум за освежување, сум се разаспала прееска со децата , а ѓоа ќе станев да им ја чистам собата се изначистив значиuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2014, 09:43

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Малку задоцнет појадок утрово ама станата сум рано рано и растрчана по балкониuser posted image
user posted image

clock-img

05.07.2014, 11:46

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Женски, кај сте, како сте? Викендашки, а? user posted image

Јас да ви кажам право, многу ме мрза некоја фатила (а кога не е user posted image )
Не стварно, периодов, сите фамилијарно не фатила нека "спавајуќа" болест (така јас ја викам - само ни се спие)
Времето е криво за се. Времето е секогаш за се криво user posted image

Туку, следна недела се спремам да одиме кај моите, од толку возбуда ништо не ми се прави, само би да легнам и да преспијам до денот кога ќе треба да тргнеме. И така. Уживајте во денот user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

05.07.2014, 12:42

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Добар ден и од мене,еве и јас седнувам и си се стокмив за кафе.Него можам да го пијам во неограничени количини,а Ане како и секогаш вредна домаќинка го спремила.user posted image

Бетани и јас сум иста,и јас наместо да подрасчистам по дома,и да средам нешто,јас си дремам цело сабалје.user posted image Има нема времето е криво,имаш право. user posted image

Јас пак се спремам,вечер ќе одам на петгодишнина од матура,па изгледа затоа од возбуда не ми се прави ништо.Се надевам дека ќе стигнам на време.Децата ги оставам на мм и мајка ми и конечно малку сама да се издувам.user posted image

Имајте убав ден женски и прекрасен викенд.user posted image

clock-img

05.07.2014, 14:24

clock-img

Dilina

pencil-img

533

Ејј Дефне, убав провод :) Јас требаше да идам пред некоја недела, АМА не отидов пошто требаше да патувам 2 саата со стомаков :D инаку претпоставував дека сме генерација, додуша јас сум и година помала од тебе ама порано ме пуштиле демек сум била мн паметна за со 91 хаха :D се шалам

Него пасивна сум нешто, и едвај завршувам се од сабајле

ајде на по едно кафенце user posted image

user posted image

clock-img

06.07.2014, 18:04

clock-img

princessa

pencil-img

1056

Денеска ич не се пиело кафе. Ние го истеравме викендот, децата се уморни и спијатuser posted image , па јас ќе ставам кафеuser posted image

user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил princessa -- 6.7.2014 18:06:40 >

clock-img

06.07.2014, 20:44

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Женики викендов ми е турбо со пријатели, немам време за ништо, убави софри и афиња служите, позз

Верувај во чуда!

clock-img

07.07.2014, 07:53

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Ајде добро утро... По напорниов викеднд, а секогаш ми се напорни и најисполнети со нервози , ми треба ваков појадок кој сака нека се послужи...
user posted image

clock-img

07.07.2014, 10:33

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Јас ќе се послужам, секогаш убави работи ни нудиш, како да не земам?user posted image Имајте убав ден женички, понеделнички после рмбање по дома за викенд, гости трчкања, малце на работа user posted image

Верувај во чуда!

clock-img

07.07.2014, 10:36

clock-img

Malecka23

pencil-img

1175

Zdravo zenski kako ste?me nemase dolgo vreme od opravdani pricini ama ete pak sum tuka:-)
ajde povelete na user posted image odamna ne sme piele zaedno!mi nedostigase! poZ do site se nadevam sega pocesto ke se druzime:-)

clock-img

07.07.2014, 10:50

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Добар ден и од мене,и јас седнувам на кафе.Второ ќе ми биде ова,ајде ова да го испијам во друштво.Вие како сте женски,како си го поминавте викендов.Мене богами ми беше ептен исполнет,нешто по прослави,нешто со децата на прошетки и со мм и да ви кажам право од толку ангажмани дури се заморив.Ајде почна работната недела,па повторно да се оддаваме лека полека на домашните обврски.user posted image