за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добар ден, кафето одамна го испив може сега втора тура да шмрцнам. Кај нас е сончево, посебно дома кога ја нема свеки. Замина на гости на неколку дена и се надевам нема брзо да ми поминат. Сега одиме малку да шетнеме. Бај бај!
16.09.2013, 00:33
Snowhite RR
5042
Ох броени денови брзо поминуваат, затоа уживај дури можеш и не мисли што ќе биде кога ќе поминат Туку се згазив од смеење КЛИК ццц што нема да им истекне значи, ќе ми го пореметат филмот за групава една од омилените ми е
16.09.2013, 07:42
mommy_angels RR
1543
Сноу се смеам на глас како лудача некоја сум...ајде фала ти за убавиот старт на денот. Добро утро спанки,ајде уште денес се гребам за кафе и од утре јас правам
< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 16.9.2013 8:11:09 >
16.09.2013, 08:09
Tanjat7880
1256
Dobro utro I od mene,jas sum skapana posle avanturata so ajvarot nashporet,detali pokasno a sega edno kafe molam
16.09.2013, 09:07
sandriana RR
2924
Добро утро! Кафе на точење денес, да не мачиме со варење
16.09.2013, 09:48
Mihaela 2010
4230
Aj dobro vi utro...eve me mene prv den na rabota,od koga se vrativ od Grcka smrznata sum ovde,a sto ubavo mi bese stopleno telovo,sega pocnaa da me vrtat kolenava
16.09.2013, 09:55
Палешка РР
7505
Добро утро Михаела, убав ден на сите
Денов како за чај ми е повеќе, па повелете
16.09.2013, 10:22
vezilka RR
4931
Добро утрооо. Како не подлажа времево викендов мислевме му кажавме чао на дождот, ама ни се врати. Е сега бил циклон „Маја“. Ајде ќе почекаме и МАја да си замине. Е вака сега, ако некој некогаш реши да ми купи поклон, нека биде шољичкава за чај од Палешка. Коооолку слатко изгледа, уф..
16.09.2013, 10:36
elenak
2004
Добро шашаво утро!Кафе сте ставиле, чајче има, мене појадокот ми останал да го спремам. Ајде повелете, има за секого по нешто.
16.09.2013, 11:09
Bethany
4534
Добро утро, или добар ден е веќе, не знам
Испив кафето, чајче сега ќе се напијам, па и да се стоплам. Се смрзнав, ми верувате, некој џемпер извлеков да облечам. Добро и онака сум зимурлива, ама некако рано ладно станало. И се уште ми е некако ладно, ама допрва ли да загревам?
Ај како и да е, да не се жалам, ама мака ме фаќа од сметките за струја, со струја колку плаќаме цел еден одмор на лето може да истераме, ете баш утрово размислував за тоа, хехе. Многу убаво ми започна денот, нели
16.09.2013, 11:11
Mihaela 2010
4230
Ај како и да е, да не се жалам, ама мака ме фаќа од сметките за струја, со струја колку плаќаме цел еден одмор на лето може да истераме, ете баш утрово размислував за тоа, хехе. Многу убаво ми започна денот, нели
Ne mi gi spomnuvaj smetkite za struja,nie posto go sredivme top krovot,se nadevam deka ke bide potoplo ovaa godina pa nema mnogu da ni doaga smetka
16.09.2013, 11:33
Bethany
4534
Кај нас во станот е добра изолација, и прилично е топол стан, ама сепак, зима е зима, па и кога се грееш на струја, лани се сеќавам еден месец имавме сметка повеќе од 8 илјади, тоа е премногу, ама ај
16.09.2013, 12:08
mommy_angels RR
1543
Кафенцето и појадокот супер,ама ова муабетиве за струја ич не ви требаа рано по сабајлечки,јас одбивам да размислувам на темата барем до првата сметка
16.09.2013, 12:14
Snowhite RR
5042
Богами за струјава што ви требаше да спомнувате, мене некни за август сметката ми дојде 2850 ден, не се салам, мора нешто да не е во ред, зашто зимата ни идеа помалку од 2000, а сега плус и на одмор бевме една недела, плус и демек поефтинета а нај висока
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
Сноу се смеам на глас како лудача некоја сум...ајде фала ти за убавиот старт на денот. Добро утро спанки,ајде уште денес се гребам за кафе и од утре јас правам
Инаку имаше и други вакви преработки и од Deep Purple i Crranberis кога го гледаш ова лево ги дава и другите
16.09.2013, 12:19
bucko mal
1431
Zdravo zeni I od mene,jas se po red ke si se posluzam.
Ama ova so smetkive ne vi trebashe,bash denes mi stigma smetka.SE nadevam ova e posledna zimska,sledniot mesec ke bide letna
16.09.2013, 12:48
Мамичка85
366
Mnogu aktivni zeni breeeeeeeee citam uste od sabajle ponedelnicki rano rano da ne zakasnite se salam aj za arno za ubavo neka e ponedelnickovo muabetenje pozz do site ringerajki i imajte ubav pozitiven den
16.09.2013, 13:00
miana
6152
Kaj ste be zeni? Gledam nesto s-ki za struja spomnuvate..Majkami sega mi se zali 4000 i dosla smetka pa ne i se veruva kako tolku mnogu vo sred leto
16.09.2013, 20:56
Bethany
4534
еве женски, кој е за кувано вино , повелете. Дојде време и за тоа, залади ептен
Порано со другарките одевме редовно во еден кафич, правеа најубаво варено винце на цел свет, со рузмарини и сите зачини и чуда, сега би попила едно такво, за опуштање и загревање Дојде крај и на овој ден, се надевам утрешниот ќе ми биде поентузијастички
16.09.2013, 21:28
mommy_angels RR
1543
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR
еве женски, кој е за кувано вино , повелете. Дојде време и за тоа, залади ептен
Порано со другарките одевме редовно во еден кафич, правеа најубаво варено винце на цел свет, со рузмарини и сите зачини и чуда, сега би попила едно такво, за опуштање и загревање Дојде крај и на овој ден, се надевам утрешниот ќе ми биде поентузијастички
Ќе биде Бетани,мора да биде Туку дај кажете добар рецепт за ова,додуша уште сум на белото,ама еве заладува па кај и да е ќе се префрлам на црвеното
17.09.2013, 06:55
deluxe
2479
Добро утро женски!! Ајде БУДЕЊЕ!!!!!!!!!!!!! Eве јас кафенце ви сварив јако,и нешто за подкаснување
Имајте убав ден
17.09.2013, 07:28
bucko mal
1431
Ama si podranila, prava domakinka vi posakuvam ubav den so nesto mnogu vkusno,uzivajte
17.09.2013, 07:55
mommy_angels RR
1543
Добро утро и од мени Си подранила делукс,ама таман на време да ме погодиш со кафето Букцко мал навистина изгледа вкусно ,што е?
17.09.2013, 08:01
deluxe
2479
Абре јас домаќинче сум рано рано средив се,ајде вие една по една будете се и шмркнете од кафенцето,и каснете си по нешто.Туку јас еве веќе втора тура кафенце си се напив Така е кога е човек разбуден од 5 часот.
17.09.2013, 08:07
bucko mal
1431
Seushte go nemam prouceno receptot,samo gotovi kupuvam ama se mnogu mnogu vkusni,kako za mene pokaloricni Lisnato testo kako polzavcinja,izmegu marmalade,suvo grozje,cimet I odozgora nekoj sirup od seker
17.09.2013, 08:21
Tanjat7880
1256
Aj,aj Bucko mal,tepsijava ti e bash super! Eve me mi mene da se prijavam,ova utro sum bash TIRU-RIRU no se nadevam ke pomine. Vi posakuvam ubav den