за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добар ден и од мене,и јас седнувам на кафе.Второ ќе ми биде ова,ајде ова да го испијам во друштво.Вие како сте женски,како си го поминавте викендов.
jas stotuku ke si go varam 3toto kafe koe znam deka bas ke mi "legne" zasto ke si go pijam raat dodeka spie maloto
07.07.2014, 15:14
miana
6152
Девојки, ајде да ве заблажам нешто денес по повод мојот именден Бирајте кој што сака
< Поракaта ја уредил miana -- 7.7.2014 15:16:51 >
07.07.2014, 15:47
AnnaMolly RR
6409
Среќен роденден миана! Заборавив дека си имењачка со сестра ми :)
07.07.2014, 15:59
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Именден срцка, не роденден. Фала ти многу..Нека и е срекен денот и на сестрати... Нека ни е вечно името
07.07.2014, 16:06
LoveableMe RR
5035
Среќен именден Миана, убаво изгледа се примамливо, а нели ќе слабеевме? Ај пиши искуства во темта Производи на топ шоп дали си задоволна со хеланките и дали вредат за парите, се губи ли некое килце? Позз
07.07.2014, 16:42
Felly RR
7977
Честит именден, Мианке!!! Што убаво вака кога отвораш кафемат, а одиш на плажа и таму те чека ем освежување ем благичко нешто. Јас исправ до сега 4 машини, и уште имам алишта во купатило. Ама веќе се гледа крајот.
07.07.2014, 16:58
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Именден срцка, не роденден. Фала ти многу..Нека и е срекен денот и на сестрати... Нека ни е вечно името
Е именден де : ) Јас едно мислев, друго пишувам :) Имењачки сте со сестра ми, а не знам кај ми отиде паметот за роденден хахахаххахаа
07.07.2014, 23:13
mommy_angels RR
1543
Neka im e srekno i vecno imeto i od mene na site sto slavat denes
Tuku da vi se pozalam zeni,kerka mi pritiskajki po tastatura,kojznae sto napravila i sega koga sakam da pisuvam so makedonski fond mi se blokira cel kompjuter i moram da go restartiram.Taka da ke me trpite vaka duri da najdam nekoj popameten pa da mi go opravi
08.07.2014, 09:33
LoveableMe RR
5035
Добро утро женски, добар ден, убав дел од денот за вакво кафенце. Повелете
08.07.2014, 11:04
Defne90 RR
1991
Здраво и од мене,јас никако да се наспијам веќе некое време. Тие подокници што ми се направија од неспиење со ништо веќе не се покриваат.И ајде се си викам ќе пораснат децата па ќе се наспијам,ама изгледа дека откако ќе створиш фамилија се си има по некоја грижа па тоа резултира со тоа неспиење.Децата растат ама со нив и грижите.Туку само живи и здрави на се му се наоѓа решение.
Јас обавезно земам кафе,и отидов полека полека да го приготвувам ручекот.Сега ќе изврти часовникот дури да видиш.
Па женички имајте убав и пријатен ден.
08.07.2014, 11:10
scared RR
1349
Добар ден и од мене убав ден на сите јас на работа се досадувам до кај 5 часот а после ќе ме земе маж ми и на ручек ќе ме носи чисто онака без повод му текнало ако ако да ме спаси од готвење на топлово
09.07.2014, 08:12
AneLav RR
1110
Добро утро од мене имајте пријатен ден...
09.07.2014, 13:55
Defne90 RR
1991
Добар ден и од мене женски,јас уште рано рано како и секогаш,ама од пусти обврски до компјутер никако да дојдам. А и синко ми го окупира уште штом ќе стане насабалје и јас нема што да правам.
Туку земам кафе имам испиено смао едно ама некако малку ми дојде,па ќе се послужам и од овде.А и појадокот ручек се стори,земам и од него,јас ретко и дома кога појадувам.
10.07.2014, 08:22
AneLav RR
1110
Добро утро женички... Јас како и секогаш прва секое утро
10.07.2014, 09:18
LoveableMe RR
5035
Добро утро Ане, убав ти е богами доручекот, само се "товиме" на форумов, ќе се тркаламе уште малце . Денес е многу спарно и едвај седам на работа, мрзоволна сум ептен, па се чудам луѓето во Африка и делови од Среден Исток/ Азија зошто биле мрзоволни...е па на толку топло и мозок ти е сварен и се, нема шанси да работиш... имајте убав ден женски
10.07.2014, 13:42
Malecka23
1175
добар ден и од мене.ајде на пладневно ..би се послужила и од доручекот мн вкусно изгледа ама божем на диета сум до кога ќе видиме:-) :-) :-) Поз женски имајте пријатен ден
10.07.2014, 14:45
Defne90 RR
1991
Ајде и од мене добар ден,јас брзо брзо се пријавувам за кафе и бегам,децата ме пукнаа денеска.Уште не успеав ни да појадувам а од 8 сме станати сите.Ќе си го дочекам ручекот јас па ќе биде две во едно и ручек и вечера.
И сега сум ко на трње ама да си ве поздравам вас и да ви посакам пријатен ден и се надевам дека ќе успеам да го натерам малото да спие.А поголемото ќе го испратам малку накај баба му и конечно малку да одморам денес,затоа што ми се чини дека ќе полудам со ѕверчињата мали дома.
< Поракaта ја уредил Defne90 -- 10.7.2014 14:49:06 >
10.07.2014, 15:14
Mihaela 2010
4230
E aj dobar vi den,mi se jade mene sladoled,ke mi potecat ligi ama sakam bas bas cokoladen so orevcinja nekoi uz nego,mnja mnjam Inaku jas da vi se pozalam,imam kuce doma na posedok,ke go pricuvame nekoi tri nedeli do mesec dena,vcera me raspameti informacijava uste kuce mi trebase da mi se seta niz kukja ama toa e...M e srekjna presrekjna,bar nekoj da e
10.07.2014, 15:46
Melanija RR
7052
Хелоу рингерајки Ние се вративме ама не ни се враќаше задоволни од Стар Дојран.Ќе уживаме до понеделник па се читаме потоа. Поздрав до сите
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
10.07.2014, 15:49
marchi
948
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
Хелоу рингерајки Ние се вративме ама не ни се враќаше задоволни од Стар Дојран.Ќе уживаме до понеделник па се читаме потоа.
i jas sakam na odmor,na plaza na takvi stvariii.... baska toa mi se pie kafe mnogu a i mi se spie mnogu pa se dvoumam sto da napravam
10.07.2014, 16:42
Felly RR
7977
Марчи, ајде заземај позиција. Имаш избор.
Меланија уживајте!!!
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 10.7.2014 16:43:02 >
11.07.2014, 00:41
marchi
948
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Марчи, ајде заземај позиција. Имаш избор.
Меланија уживајте!!!
ahhh... spremna sumvo sekoj del od denot
11.07.2014, 07:56
AneLav RR
1110
Ајде малку поинаков појадок да не ве товам.... Темава баш и не ми е за име Плажа повеќе ми е Кафе муабет и појадок
11.07.2014, 09:08
LoveableMe RR
5035
E AneLav сега ме погоди, баш убаво ќе се најадам...од сабајле лапачка, па поручек на плажа
11.07.2014, 09:21
princessa
1056
Темава ќе треба да се преименува во Кај Анелав на доручек и кафе пошто само анелав ти готвиш и вариш. И плус на крај на година треба за најкувар на годината да те прогласиме Иначе доброутро и од мене, ма да на мене овие неколку дена ми е добар ден во овој дел од денот зашто у 5 сабајле сум на нога. Е кој рано рани цел ден зее
< Поракaта ја уредил princessa -- 11.7.2014 9:22:33 >