за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добро утро и од мене...Анелав дефинитивно е најкувар или најдомакинка да ја прогласиме ем е најранобудна ем секогаш разноврсна храна ни нуди
Јас да се пофалам конечно сношти спиев онака убаво без многу будења (само еднаш) времето малку залади и се сети и на нас тридниците....искрено посакувам вака да е цело време Самокај мене нека е вака свежичко за на море и езеро нека ви е топло
11.07.2014, 10:35
Defne90 RR
1991
Добро утро девојки,јас штотуку го испив првото утринско кафе,ама и овде ќе ве дружам дефинитивно,кафе никогаш не одбивам,а и доручекот нема да го оставам.
Дефинитивно најдомаќинка овде на форум едногласно ја бираме Ане лав,секогаш спремна за новиот ден со кафе и доручок за сите.Секоја пофалба Ане и од мене.
Ние не стануваме толку рано,ама јас си легнувам многу доцна па затоа после отсабалје не можам око да отворам.А и малото нешто во последно време постојано плаче ноќе и по цела вечер го лулум на раце.Абе жива ненаспана сум,ама веќе си се и навикнав.
Ајде поздравче женски и имајте убав ден.
12.07.2014, 08:56
AneLav RR
1110
Добро утро девојки... Денес е Петровден, именден на синко и на татко ми. Во таа чест денес со кафенцето ве честам по едно тортиче... Можеби е рано за тортиче ама подоцна да не заборавам ќе имам обрски
12.07.2014, 09:10
LoveableMe RR
5035
АнеЛав, нека е среќен именденот денес е убав ден голем празник убаво да си поминете. Се послужувам од гозбава
12.07.2014, 09:22
princessa
1056
Нека им е вечно името , Синко да расте безгрижно а татко ти да живее долго и уште многу долго да си го празнувате еден од најубавите празници. Јас ќе се почастам и така сум станата од 5ипол па за торта ми е таман
12.07.2014, 09:55
sandriana RR
2924
Вечно име на твоите Петаровци, АнеЛав, и секако ако имаме уште некој именденец денес. А за торта никогаш не е рано, кога е со убав повод
12.07.2014, 10:21
Defne90 RR
1991
Нека им е вечно името Ане на твоите најблиски. Денеска обавезно се честам и од кафето и од тортата за тоа.
Принцеса твоето малечко ептен ранобудно е изгледа.И јас исто така си бец жива ненаспана ко тебе,кога поголемиот синко беше на таа возраст.Успех ни беше ако успее да поспие до 5. Ама ете го сега отако потпорасна си спие па сега со мака се будиме. Поминуваат тие бессони ноќи дури да видиш детето ќе почне да си спие. После па други грижи и проблеми како растат така да за родител нема мирно спиење дури е жив. Ама само тие да бидат живи и здрави и среќни.другото не ни е битно.
Е ајде си зедов од частенките сега да одам да прелистувам по другите теми и да станувам,кај и да е децата треба веќе и да станат.
Ајде женски поздрав и имајте си убав празничен ден.
12.07.2014, 11:53
Felly RR
7977
Честит нека е именденот на двајцата АнеЛав!!! Ќе се земам и кафенце и торта, ама си требала да ставиш повеќе, многу гладни усти има овде. А и јас имам повод за честење - ама во барот јас ќе почестам.
16.07.2014, 08:39
Defne90 RR
1991
Добро утро женски,кај сте ми сите,нешто испозаспани ова сабалје како да сме сите. А и гледам Ане ни ја нема овие денови да стави кафе и појадок овде.
Ајде денеска јас честам,одамна не сум правела кафе.
Јас да ви кажам право,не да сум ненаспана,туку ми се чини дека ни 10 да испијам нема да се рассонам.Само 4 часа имам спиено,малото не можев до 4 да го убедам да оди да спие. Вчера преку денот господинот си се отспа преку 4 часа и после не му се спиеше и цела вечер си игравме по дома.
Ајде јас брзо брзо ќе си каснам од појадокот и ќе си се напијам кафенце и отидов да завршувам со обврските.Ајде женски почастетете се кој е за и секако имајте убав ден.
16.07.2014, 08:46
princessa
1056
И јас ќе си се послужам Дефне, баш фино си спремила. Ќути јас веќе и заборавив што е наспаност. Незнам какви деца ми се погодија, само да плачат, кенкат, па само во раце да се сакало по цела ноќ. Ајде нека се живи и здрави само и тоа еден ден ќе се смени. Имајте сите убав ден
16.07.2014, 09:18
AneLav RR
1110
Ај добро утро... Навистина ме нема овие денови ама со обрски од сабајле немам време да седнам ич... Сега јас ќе си се послужам од понудениот појадок Ви благодарам женски што мислите на мене.
16.07.2014, 11:00
LoveableMe RR
5035
Женички, доручкувавте убаво, Дефне ве нагости. Мислам дека е право време да се освежиме на плажава со кафенце, овошно октелче или сладолед, ај навалете
18.07.2014, 23:15
mommy_angels RR
1543
More poskrzava ne mozam da bidam,ne mozev ni da najdam od koga ne sum pocastila neshto Aj na zdravje od mene
18.07.2014, 23:42
Defne90 RR
1991
Е мами да знаеш дека ми го погоди пијалокот дефинитивно. Море и лиги ми потекоа како ја здогледав частенката.Аааа земам и од пивото и од кикиритките,баш ова ми требаше.
18.07.2014, 23:56
Melanija RR
7052
Да да пивцето е таман па во кревет малку затишје на ,,плажава,, , по други плажи се шета
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
19.07.2014, 06:39
bucko mal
1431
Zencinja pozdrav od mene,nemam mnogu vreme zatoa ke vi svaram obicno kafe vazno od srce e napraveno. Jas se pofalam/pozalam mi pocna ucebnata godina I mnogu mi e tesko.Se boram so poslednite sili da izdrzam,barem pocetokot dodeka go fatam redot. Vo poslednive godini epten me prati sreka pa taka I sega naletav na mnogu fini soucenici koi mnogu mi pomagaat.Samo 5 sme povozrasni, drugite deca po 18,20 godini. I taka teram, nekoj zbor na makedonski ke ubacam ama vazno se razbirame. Na cela maka ke se iznasmeeme Vi posakuvam ubav vikend
21.07.2014, 08:57
AneLav RR
1110
Ај добро утро женички... Гледам јас ако ме нема мена да почестам кафе од сабајле и појадок , ве нема ни вас, сте се рашетале летово по плажи итн...
Појадок во рустична атмосвера се надевам ќе ви се допадне....
21.07.2014, 16:04
marchi
948
ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR
Женички, доручкувавте убаво, Дефне ве нагости. Мислам дека е право време да се освежиме на плажава со кафенце, овошно октелче или сладолед, ај навалете
slikive samo mi budat nekoe custvo...nekoja zelba da kidnam negde na raat da si se nagostam i mirno da si go ispijam kafenceto .eba dobar den dragi ringerajki
22.07.2014, 09:22
LoveableMe RR
5035
Женски, кај сте од сабајле, очигледно тмурното и променливо време на сите ни делува, а викаат така ќе биде цела недела. Затоа реков малку да се разведриме, да понудам доручек и кафе некаде на егзотично место, да си мислиме дека сме таму. Ајде повелете
22.07.2014, 09:52
Felly RR
7977
Баш си се потрудила Лавбл,а времево уште од сабајле тмурно, депресивно, ама јас се расположив со Лавот Леон. ГО гледаме со М, и баш ме насмеа и мене.
22.07.2014, 15:48
Melanija RR
7052
LoveableMe RR погледот ме собори, без здив ...ех да сум таму некаде со шешир и очила за сонце пијам шадно шампањнско,грицкам па кафе ........ бре доста сонувам пукав од зборење за времево а баш тие празни муабети сум ги мразела ама убиточно лето не видовме
Имајте убав ден
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
24.07.2014, 14:11
Melanija RR
7052
Има некој што не е на одмор?Повелете на разладување
24.07.2014, 17:18
Dilina
533
Да ве поздравам мили РР јас од одамна не сум влегла во темава па од се по нешто ќе си земам... ова пивово и кикирикиве некако највеќе ми фаќаат око ама пошто млеко се има за извоз, ќе се напраам дека не ја видов сликата
А од сладоледчево со душа зимам мх мх
Инаку ние си фативме некој ред со ... имаме од прилика термини, кога цицаме, кога се бањаме... незнам дали е рано, но и јас сум вчудоневидена како малата си се навикнува на термини... па и мама успева еднаш во денот да се истушира, да се напие кафе.. е сеа за шетање е рано ама едвај чекам и тоа
Во секој случај, темава не стигам да ја посетам, ама во живо кафенце едно на сабајле и едно на вечер не пропуштам
25.07.2014, 08:13
AneLav RR
1110
Никој нема ајде сама ќе си сенапијам кафенце, а кој сака нека се послужи...
25.07.2014, 10:07
LoveableMe RR
5035
Тука сме АнеЛав, само нешто сме сите успани, ај јас ке земам кафенце, од на Меланија сладоледот, а од мене сокче овошно за освежување.